Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Vadgazdálkodási konferenciát rendez a NAK a FeHoVa kiállításon

2024.02.05

Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a korábbi évekhez hasonlóan – együttműködésben az Agrárminisztériummal és az Országos Magyar Vadászkamarával – vadgazdálkodási konferenciát rendez a FeHoVa kiállítás nyitónapján, február 8-án.


„A vadgazdálkodás aktuális kérdései” című rendezvényen a nagyvadállomány alakulásával kapcsolatos tények és tévhitek lesznek a középpontban.

A február 8-i rendezvényen Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár, Dr. Jámbor László, az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) elnöke és Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke mond köszöntőt.

A nagyvadlétszám növekedése: múlt és jelen számokban címmel Prof. Dr. Csányi Sándor egyetemi tanár, a MATE VTI Vadbiológiai és Vadgazdálkodási Tanszékének vezetője tart előadást. Kovács Ferenc, az Agrárminisztérium Vadgazdálkodási Főosztályának vezetője az Országos Vadgazdálkodási Tanács működéséről számol be. Győrffy Balázs a NAK vadkárkezelési stratégiáját ismerteti. Jámbor László előadásának címe: Vadkár, ahogy az OMVK látja.

Az előadásokat fórum követi, melyen az előadók válaszolnak a helyszínen feltett kérdésekre. A programot Luzsi József, a NAK Vidékfejlesztésért felelős országos alelnökének összefoglalója zárja.

A konferencia február 8-án 14 órakor kezdődik, a FEHOVA – Fegyver, Horgászat, Vadászat nemzetközi kiállítás keretében, helyszíne az A pavilon, A1 galéria, konferenciaterem lesz.

A Hungexpo, illetve a FeHoVa Kiállítás területére érvényes belépőjeggyel lehet csak belépni. A konferencián való részvétel ezen felül nem jár plusz költséggel,
de regisztrációhoz kötött.

Részletes program és regisztráció:
https://www.nak.hu/tajekoztatasi-szolgaltatas/erdogazdalkodas/106743-vadgazdalkodasi-konferencia-a-fehova-kiallitason   

Címkék: vadászkamara, vadgazdálkodás, kiállítás, FeHoVa, 

www.nak.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Agrár ; - NAK ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: