Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Suzuki 10 millió jent adományoz a január 1-i japán földrengés okozta károk enyhítésére

2024.01.11

Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
Anyavállalatunk, a Suzuki Motor Corporation 10 millió jen (23.841.000 Ft, 63.023 EUR) humanitárius támogatást nyújt a Japán központi régiójának nyugati részét, a Noto-félszigetet megrázó földrengés kárenyhítésére.


Az adomány a Japán Vöröskereszten keresztül jut el a január 1-i katasztrófában érintettek számára. Japán anyavállalatunk a helyi önkormányzatok kérésére megvizsgálja, hogy járművekkel is tudja-e segíteni a kárelhárítást a régióban. A Suzuki ezen felül az adott régióban működő disztribútorának (Suzuki Motor Sales Hokuriku Inc.) közreműködésével az egyik márkakereskedés segítségével (Suzuki Arena Kanazawa) január 11-től munkaidőben ingyenes gyorstöltési lehetőséget biztosít az elektromos autót használók számára.

Anyavállalatunk és a teljes Suzuki Csoport szeretné kifejezni őszinte részvétét és együttérzését a földrengés áldozatainak és családjaiknak, valamint a sérültek mielőbbi felépülést kívánja.

www.suzuki.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Suzuki ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: