Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Hatékonyabb klímavédelmet támogató tanulmányt mutattak be a Schneider Electric vezetői a COP28-on

2023.12.11

Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Több mint 100 üzleti és politikai döntéshozó részvételével, a COP28 klímakonferencián megrendezett találkozón mutatta be legújabb kutatásuk eredményeit a Schneider Electric vezérigazgatója, Peter Herweck és elnöke, Jean-Pascal Tricoire.


Az elemzés és a cég vezetői is felhívták arra a figyelmet, hogy már rendelkezésre állnak azok az eszközök, amelyekkel jelentősen növelhető az energiahatékonyság és ezáltal csökkenthető a környezetterhelés.

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat a 28. ENSZ klímacsúcson (COP28) ismertette a cég Fenntarthatósági Kutatóintézetének (SSRI) friss megállapításait. Az SSRI korábbi, globális éghajlatkutatása is bemutatta már a villamosításban, az energiahatékonyságban és a körforgásos gazdaságban rejlő kiaknázatlan lehetőségeket, a legújabb tanulmány pedig betekintést nyújt abba, hogyan gyorsíthatja fel a Közel-Kelet a dekarbonizációt.

A tanulmány eredményeit a COP28-on a Schneider Electric vezérigazgatója, Peter Herweck és elnöke, Jean-Pascal Tricoire által szervezett magas szintű találkozón mutatták be, amelyen több mint 100 üzleti és politikai vezető vett részt, hogy egyeztessenek az együttműködési lehetőségekről a gyorsabb és igazságosabb energiaátmenet érdekében. A tanulmány adatainak megosztásával a Schneider Electric célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a megoldásokra, amelyek már rendelkezésre állnak, de még nem használjuk ki a bennük rejlő lehetőségeket, amelyeket a klímavédelem, a gazdasági, illetve a társadalmi fejlődés kapcsán kínálnak.

„Kulcsfontosságú lesz olyan partneri hálózatok kialakítása, amelyek támogatják az abban résztvevőket a nettó zéró kibocsátás felé vezető úton. Közös tudással és a technológia erejével képesek vagyunk, sőt, képesnek kell lennünk arra, hogy a fenntarthatósághoz vezető átfogó és a jelenleginél sokkal gyorsabb ösvényre lépjünk. A Schneider Electric az energetikai és digitális átalakulás úttörőjeként elkötelezett amellett, hogy megmutassa a megoldáshoz vezető utat”

- mondta el Peter Herweck.

A COP28-on bejelentették a Schneider Electric Alapítvány és a Solar Impulse Alapítvány, valamint a Schneider Electric és a Nemzetközi Kereskedelmi Központ (ITC), illetve az Atelier 21 francia civil szervezet közötti partnerségek megújítását.

https://www.se.com/hu/hu/   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - Schneider Electric ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: