Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A bajnokok ligájában a Schneider Electric a fenntarthatóság előmozdításában elért eredményeiért

2023.12.09

Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
A Bajnokok (Champions) közé sorolta a Canalys kutatócég az idén első alkalommal kiadott „Sustainable Ecosystems Leadership Matrix” elemzésében a Schneider Electricet a partneri ökoszisztémájában és a szervezet egészén belül a fenntarthatóság előmozdításában elért eredményeiért.


A Schneider Electric egy új SaaS megoldást is bemutatott, ami segít a vállalat értékesítési partnereinek a klímavédelmi törekvéseik gyorsabb megvalósításában.

Idén első alkalommal készítette el a Canalys kutatócég tanulmányát arról, hogy hol tartanak a világ meghatározó vállalatai a teljes értékláncukat figyelembe véve a fenntarthatósági törekvések megvalósításában. A „Sustainable Ecosystems Leadership Matrix” című elemzésben (https://www.canalys.com/insights/canalys-leadership-sustainability-2023) négy kategóriát határoztak meg attól függően, hogy az egyes cégek mennyire tekinthetők vezetőknek ezen a területen, illetve mennyire gyorsak, lendületesek a céljaik valóra váltásában. A fenntartható üzleti ökoszisztéma létrehozásában leginkább élen járó cégek kerültek a „Champions” kategóriában és ezen vállalkozások közé sorolta a Canalys a Schneider Electricet, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalatot is.

A fő értékelési kritériumok közé tartozott a vezető szerep a fenntarthatósági törekvésekben, a cég saját fenntarthatósági stratégiája, az adatok átláthatósága, az előrehaladás és az átalakulás üteme, valamint a partnerek véleménye. A Schneider Electric amellett, hogy a klímabarát működést és létesítmény üzemeltetést támogató termékek, valamint épületvezérlési és energetikai megoldások sokszínű portfólióját kínálja, aktív szerepet vállal a dekarbonizációs stratégiák kialakítására és fejlesztésére törekvő partnerei támogatásában szakértelme megosztásával, például képzések formájában.

A vállalat az elmúlt évben az energiapiaci helyzet gyors változásaira reagálva még nagyobb figyelmet fordított az energiahatékonyságra termékeiben és partnerei támogatásában egyaránt. A cég a partnereknek nyújtott támogatással segítette őket az ügyfeleik számára energiafelmérések és -auditok kidolgozásában, valamint olyan kezdeményezésekkel is támogatta erőfeszítéseiket, mint az új mySchneider IT partnerprogram (https://www.se.com/uk/en/about-us/newsroom/news/press-releases/schneider-electric-launches-myschneider-it-partner-program-in-europe-629fa27957224d683e684343), a partnereknek szóló fenntarthatósági iskola és a fenntarthatóságot felvállaló partnereket és beszállítókat díjazó Sustainability Impact Awards (https://www.se.com/ww/en/about-us/newsroom/news/press-releases/schneider-electric-sustainability-impact-awards-back-for-a-second-year-and-nominations-now-open-to-customers-and-suppliers-too-64ba50b9f6a66d4dd00b5e33).

A Schneider Electric újabb lépése a partnerei klímavédelmi törekvéseinek támogatásában a közelmúltban bemutatott Zeigo Activate (https://www.se.com/uk/en/work/campaign/zeigo-activate.jsp) nevű megoldás. Az előfizetéses modellben elérhető szoftver mint szolgáltatás (Saas - Software as a Service) eszköz révén a vállalat partnerei kiszámíthatják, mérhetik és elemezhetik a szén-dioxid-kibocsátást, majd pontos, elérhető dekarbonizációs célokat tűzhetnek ki, és személyre szabott stratégiát dolgozhatnak ki a fenntarthatóság javítására.

https://www.se.com/hu/hu/    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - Schneider Electric ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: