Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Nagyszabású gyermekjogi Konferencia 17 témában a Suzuki támogatásával

2023.11.14

Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
Az UNICEF Magyarország a Gyermekek Világnapja alkalmából egész napos gyermekjogi konferenciát szervez november 16-án az Akvárium Klubban. Az ingyenes eseményre szülőket, nagyszülőket, pedagógusokat és gyerekekkel foglalkozó szakembereket várnak,


hogy közösen beszélhessenek a fiatalokat érintő kritikus témákról. A részletes program megtalálható az UNICEF Magyarország oldalán, ahol a szakmai beszélgetések visszanézhetőek lesznek a konferenciát követően. A rendezvény fő támogatója a Magyar Suzuki Zrt.

Az elmúlt években mindannyiunknak számos olyan kihívással kellett szembenéznie – pandémia, háborúk, gazdasági változások– amelyekre nem lehettünk felkészülve, és amelyek mind hatással vannak a mentális egészségünkre. A gyerekek különösen nehéz helyzetben vannak, kutatások alapján globálisan 7-ből 1 fiatalkorú ugyanis mentális – főként szorongásos vagy depressziós – zavarban szenved.

A Minden gyerekről, minden gyerekért konferencia célja, hogy 17 fontos témában, 40 elismert szakember segítségével a résztvevők feltárhassák a legégetőbb nehézségeket és megoldási lehetőségeket azokra a kihívásokra, amikkel a fiataloknak napi szinten kell megküzdeniük. Az eseményen többek között az erőszakmentes gyermekkor, a korai élmények hatásai, a gyermekkori fejlesztések fontossága, az iskolai bántalmazás, a "bullying", a szülőség kihívásai, a mesterséges intelligencia előnyei és veszélyei, valamint a társadalmi felelősség kérdése is napirendre kerül.

„Gyermekeink napjainkban többféle és sok felületen érkező veszélynek vannak kitéve, amelyek ellen fellépni sem tapasztalatuk, sem lehetőségük nincsen. Sokszor pedig éppen a környezetük az, amely megfelelő tudás vagy eszközrendszer hiányában a leginkább tehetetlen, hogy megvédje a társadalom legsebezhetőbb tagjait. A Magyar Suzuki éppen ezért immár harmadik éve támogatja az UNICEF Magyarország hazai gyermekek és fiatalok lelki egészségének megóvásáért végzett munkáját” – mondta Bonnár-Csonka Zsuzsanna, a Magyar Suzuki Zrt. kommunikációs vezetője.

www.suzuki.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Suzuki ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: