Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Ismét a világot megváltoztató cégek között a Schneider Electric

2023.10.17

Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
A Schneider Electric is szerepel a Fortune magazin idei „Change the World” listáján, amely az üzleti stratégiájuk és működésük révén leginkább pozitív társadalmi és környezeti hatásokat kifejtő vállalkozásokat rangsorolja.


A Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat már negyedik alkalommal szerepel a Fortune listáján, amit idén szeptember végén mutattak be. A magazin a mérhető társadalmi hatás, az üzleti eredmények és az innováció mértéke alapján értékeli a jelölteket.

A Fortune minden évben keresi az új, a közelmúltban nagy hatást kifejtő vállalatokat, több hónapot szentelve a jelöltek felkérésére és értékelésére. A magazin újságíróiból álló csapat ezután önállóan vizsgálja meg az egyes jelölteket. A végső listát a Fortune szerkesztői állítják össze a magazin saját tudósításai és elemzései alapján.

A „Change the World” listán való szereplés a legújabb a számos elismerés és díj (https://www.se.com/ww/en/about-us/company-profile/awards.jsp) közül, amelyeket a Schneider Electric minden évben kiérdemel a környezeti, társadalmi és irányítási (ESG) területen nyújtott teljesítményéért. Ezek együttesen tükrözik a vállalat tartós elkötelezettségét nem csak a fenntarthatóság, de olyan innovatív termékek és szolgáltatások nyújtása mellett is, amelyek segítenek a cégeknek, egész iparágaknak, a kereskedelmi és lakóépületek üzemeltetőinek, valamint egész gazdaságoknak abban, hogy energiahatékonyabbá és rugalmasabbá váljanak, világszerte megváltoztatva ezzel az emberek életét. 

https://www.se.com/hu/hu/    


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - Schneider Electric ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: