Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Stevie Awardot nyert a Nestlé és az Okos Doboz közös Etesd az Eszed kampánya

2023.08.25

Forrás: Nestlé Hírek
2023-ban huszadik alkalommal hirdették meg a világ legrangosabb üzleti díjazási programját, amelyre ez alkalommal 61 országból összesen 3.700 nevezés érkezett.


A Nestlé Hungária és az Okos Doboz közös, Etesd az Eszed nevű egészségnevelési kihívása bronz díjat nyert a Közösségi szerepvállalás kategóriában. A Stevie Awards zsűrije a világ legelismertebb vezetői, vállalkozói, innovátorai és üzleti oktatói közül kerül ki. A Stevie Awards zsűrizésében évente több mint 1.000 szakember vesz részt világszerte.

A Nestlé Hungária kutatása szerint a 4-10 éves gyerekek közel negyede túlsúlyos vagy elhízott. Az ajánlottnál kevesebb zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket és teljesértékű gabonát fogyasztanak, ugyanakkor a szükségesnél több zsírt és sót tartalmaz az étrendjük. Ez a probléma hívta életre a Magyarország legnagyobb digitális edukációs platformjával, az Okos Dobozzal közösen kidolgozott iskolai egészségnevelő tananyagot és kihívást, amely a Nestlé az Egészségesebb Gyerekekért program részeként valósult meg Bükön és környékén 2021-ben, majd 2022-ben immár országos szinten.

A kihívás összesen 53 animációt, 181 grafikai feladatot és 10 különleges videót tartalmazott, melyek lényege, hogy a gyerekek online aktivitásokon keresztül, játékos módon sajátíthassák el az egészséges és fenntartható életmódhoz kapcsolódó ismereteket. A kihívást tanáriban futó plakátkampány, outdoor hirdetések, TV szponzoráció, saját microsite és display kampány támogatta. A diákok 2022-ben összesen 34.000 feladatot oldottak meg. A programhoz különleges videósorozat (https://igyteljesazelet.hu/etesd-az-eszed) is készült, melyben a digitális játékok világát idéző pályák mentén elevenednek meg a víz- és cukorfogyasztásról, az étkezési zavarokról, valamint a többi oktatási területről szóló üzenetek.

A nagysikerű program 2023 őszén ismét országosan, több iskola bevonásával folytatódik majd.

www.nestle.hu       


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Élelmiszer ; - Nestlé

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: