Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Utazás Kiállítás, E-bike Test&Show, 2023.02.23-26.

2023.02.14

Forrás: HUNGEXPO, Sajtóanyag
A kiállítás egyik attrakciója lesz az E-bike Test&Show, amelynek keretében 20 gyártó és forgalmazó különböző márkájú elektromos rásegítésű kerékpárját próbálhatják ki ingyenesen a látogatók egy 3.000 méteres tesztpályán.


2021-ben Európában összeségében 22 millió darab kerékpárt adtak el, amely mennyiség minden eddigi rekordot megdöntött. Ezt a hatalmas kereslet főleg az e-bike eladásoknak volt köszönhető, amelyből abban az évben 5 millió darabot adtak el. A növekvő kereslet annak köszönhető, hogy a kerékpározók választását egyre inkább befolyásolja az a szemlélet, hogy a mindennapos autóhasználatot környezetbarát és olcsóbb közlekedési eszközzel tudják kiváltani. A 25km/h sebességig az elektromos rásegítés pedig alkalmassá teszi ezeket a kerékpárokat a hosszabb távok s meredekebb terepviszonyok megtételére is. 

Magyarországon 2021-ben összeségében 23 ezer darab e-bike-ot értékesítettek, amellyel az európai összehasonlításban egyelőre még hátul kullogunk a rangsorban. A kiállításon jelenlévő cégek éppen ezért szeretnék a kerékpár kipróbálási lehetőséggel jobban népszerűsíteni az e-bike-okat. A tesztpálya úgy lesz kialakítva, hogy ezen emelkedő is lesz, szimulálva ezzel az elektromos rásegítés előnyeit. A helyszínen a tesztelés mellett konzultációra is van lehetőség a cégek munkatársaival, megkönnyítve ezzel egy későbbi vásárlásban a választás szempontjait. 

www.hungexpo.hu     


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Fém, gépipar ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: