Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Utazás Kiállítás, Járatlan utakon fesztivál 2023.02.23-26.

2023.02.14

Forrás: HUNGEXPO, Sajtóanyag
A Járatlan Utakon Fesztivál Magyarország független utazóinak legnagyobb fesztiválja, mely évente egyszer különálló rendezvényként, egyszer pedig az Utazás Kiállítás társrendezvényeként kerül megrendezésre.


Az eseményen rendszeresen előadnak magyar bloggerek, hátizsákos- és extrém utazók, beszámolnak kalandjaikról vagy részletesen bemutatnak egy országot, ahol jártak. Szó esik gyaloglásról, szamárral-, lóval való utazásról, biciklizésről, lakóautós vagy motoros utazásról és stoppolásról is, legyen ez egyedül, barátokkal vagy családdal, gyerekkel. Itt találkozhattok olyan emberekkel, akiknek fontos a bolygó, a fenntartható és hosszútávú utazás, de a szabadságokhoz igazítható rövid kalandokról is szó esik. Hogyha ötletet, inspirációt keresel vagy egy konkrét úticélhoz van szükséged néhány tanácsra, esetleg komolyabb afrikai úthoz egészségügyi tippek érdekelnek vagy hosszú gyalogláshoz hátizsákot választanál, de nem tudod melyiket, akkor mindenképp érdemes eljönnöd, mert itt tapasztalt utazók mindenben tudnak segíteni.

A Járatlan utakon részletes programját itt találod: 
https://utazas.hungexpo.hu/programok-2022/jaratlan-utakon-fesztival/  

www.hungexpo.hu     


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: