Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Egészségturizmus, fenntartható fejlődés

2023.02.14

Forrás: HUNGEXPO, Sajtóanyag
A 2023. február 23-26. között megrendezésre kerülő 45. Utazás Kiállítás keretében egészségturizmus konferencia is várja az érdeklődőket. A szakmai eseményre 2023. február 24-én kerül sor a Hungexpo A pavilon AI. Galéria 106. teremben.


A 11:00 órakor kezdődő program témája a fenntarthatóság a turizmusban. A meghívott előadók hazai és nemzetközi jó gyakorlatok bemutatásával járják körbe a fenntarthatóság témakörét. A konferencia az Utazás Kiállítás belépőjével szabadon látogatható.

A 45. Utazás Kiállítás témája a fenntarthatóság a turizmusban. Ehhez szervesen kapcsolódik a 2023. február 24-én, a Hungexpo A pavilon AI. Galéria 106. teremben 11:00 órakor kezdődő Egészségturizmus szakmai konferencia. 

A konferencia célja, hogy átfogó képet adjon a nemzetközi és a hazai trendekről és tendenciákról az egészségturizmusban; jó gyakorlatokat mutasson be a fenntartható energiahatékonyságra és fejlesztésekre. Az előadók és a pódiumbeszélgetések résztvevői a nemzetközi és a hazai turisztikai szakma jeles képviselői. Az európai fürdők helyzetéről Mezősi Csilla, az Európai Fürdőszövetség főtitkára tart előadást. A hazai fürdők jelenlegi tendenciáiról és kilátásairól, a fenntartható fejlesztési lehetőségekről Kántás Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség elnöke ad átfogó képet.  Szűts Ildikó, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója előadásában a budapesti történelmi fürdők példáján keresztül vizsgálja a fenntarthatóságot. A pódiumbeszélgetések résztvevői és a további előadók is olyan szakmai területek képviselői, hogy az általuk átadott információk egyaránt hasznosak legyenek a turisztikai szektor különböző szereplői számára, így a fürdők, a kereskedelmi szálláshelyek, az éttermek, a programszervező cégek és az utazási irodák vezetőinek és munkatársainak is.

A konferencia az Utazás Kiállítás belépőjével szabadon látogatható. A szervezők a turisztikai szakma képviselői mellett örömmel várják a sajtó képviselőit és a turizmus képzésben résztvevő hallgatókat is.  

A konferencia részletes programja és a regisztrációs link itt érhető el:
https://utazas.hungexpo.hu/latogatoknak/egeszsegturizmus-fenntarthato-fejlodes/     

www.hungexpo.hu     


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: