Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

IpariCégek.hu ipari hírlevél - IpariHírlevél.hu


Hírleveleink a Feliratkozás/Leiratkozás alatt elérhetők, 2002-től olvashatók a korábbi hírleveleink is. Az MLBKT XI. éves kongresszusa 2003.11.5-7. előtt

Hírlevél
Az MLBKT XI. éves kongresszusa 2003.11.5-7. előtt
2003/30. szám
2003.10.21.
Tartalom:
Az MLBKT XI. éves kongresszusa 2003.11.5-7. előtt
Hírválogatás

Figyelmébe ajánljuk, hogy Médiaajánlatunkkal információját több száz gazdasági szereplőhöz juttathatja el, a honlapon pedig a mondanivalója továbbra is elérhető marad !
Médiaajánlat
:
Riport és Hírlevél: http://www.ipariingatlanok.hu
Információ


Cégek eladók ingatlannal, több esetben jól működő vállalkozással!

Eladó


Keresünk ingatlant Megbízóinknak!

Bõvebben a honlapon.

Keres

Honlap ajánló

Könyvelés, adótanácsadás, vállalkozásszervezés

Aktuális nyereményakciók gyűjtőhelye,
nyereményjátékunk média támogatója

Magánnyomozás, Vagyonvédelem, Válságkezelés

Regisztrálja oldalát a legnagyobb keresőkbe!
Webregiszter

Információ

Szakmai partnereink

Nagylaki Ipari Park

MLBKT: Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság

Az üzleti élet, a logisztika és a szállítmányozás szakmai lapja

BankWeb

Ipari parkok linkgyűjteménye,
hírlevelünk közreműködője

ingatlan-online.com & ingatlanpiac.net

Ingatlan értékbecslés, vagyonértékelés:
ingatlan@ertekbecslo.hu

Információ

Az MLBKT XI. éves kongresszusa 2003.11.5-7. előtt

Az ősz logisztikai eseménye, Hotel Füred, Balatonfüred.
A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2003-ban ismét megrendezi éves kongresszusát, mellyel lehetőséget kíván teremteni a szakemberek számára ismereteik bővítésére, az építő tapasztalatcserére.
A kongresszus célja átfogó, teljes képet adni a beszerzési, logisztikai, termelési és rokon szakterületek jelenlegi állásáról és jövőbeni fejlődési irányairól és egy nagy rendezvény keretein belül összehozni különböző szintű vállalati vezetők és munkatársak százait.

Bővebb információ az MLBKT honlapján

Hírválogatás

Mahart: szétdarabolják és eladják (* Menedzsmentfórum 2003-10-21 )
A Magyar Hajózási Rt. ingatlangazdálkodási, logisztikai és kikötői tevékenységét a tulajdonos ÁPV Rt. döntése értelmében várhatóan novembertől önálló társaságokba szervezi ki - mondta Somlóvári László, a Mahart Rt. vezérigazgatója.
Forrás...

Kerepesi park: jön a Carrefour hipermarkat? (* Világgazdaság Online Cégek és piacok 2003-10-21 )
Európa egyik legnagyobb hipermarketlánca, a francia Carrefour is készül Magyarországra - értesült lapunk. A francia Bougues cég 30 milliárd forintos beruházás keretében új 30 ezer négyzetméteres, háromszintes bevásárlóközpontot, egy 5-600 férőhelyes szállodát, valamint egy irodaházat, illetve garázsokat tervez építeni a Kerepesi úton. A hipermarketlánc ebben kívánna elsőként megjelenni.
Forrás...

Telkek és Áfa-tervek - drága kiskapu (* FigyelőNet 203. október 18. )
Komoly vitát váltott ki a telkek adásvételére fizetendő áfa bevezetését célzó javaslat. A beruházók profitjuk csökkenésétől félnek, a vásárlók pedig az árak növekedésétől.
Forrás...

Magyar Szilícium-völgy - a völgy már megvan... (* FigyelőNet 2003. október 17. )
Komoly ingatlanbiznisz is az eljövendő évek magyar tudományos- technológiai központjának szánt tudáspark. A Zsámbéki-medence hasznosítására a Talentis nevű projekt keretében kerülhet sor.
Forrás...

Földhivatali botrány: ügyvédek őrizetben.
Az ügyvédi kamara eljárást indít (* RTL KLUB Online 2003-10-16 )
A rendőrség három ügyvédet, valamint egy ügyvédi alkalmazottat vett őrizetbe, akiket azzal gyanúsítanak, hogy az ő megbízásukból vesztegetett meg földhivatali ügyintézőket egy ingatlannepper. Az ügyvédi kamara fegyelmi eljárást indít az ügyvédek ellen.
Forrás...

Tőkét emel és kelet-európai befektetésekre készül a Meinl-Immo (* FigyelőNet 2003. október 14. )
Az elmúlt év novembere óta a bécsi tőzsdén jegyzett Meinl European Land, a Meinl Bank ingatlan befektetési leányvállalata hamarosan újabb tőkebevonó kibocsátással jelenik meg a piacon. A befolyó összegből kelet-európai ingatlan befektetéseket terveznek finanszírozni 50-100 millió euró értékben.
Forrás...

Baumag: pénz nincs, fedezet viszont van (* Privátbankár.hu 2003.10.10. )
A hónapok óta tartó, rendkívül heves ingatlanszövetkezet-ellenes kampányt okolja az elnök.
Forrás...

Szeptember végén - ingatlanalapok sikere (* FigyelőNet 2003. október 10. )
A befektetési alapok piacának idei nyertesei eddig az ingatlanalapok. Ellenálltak az árfolyameséseknek és a pénzpiaci zavaroknak, még a szövetkezetek botrányai sem vetettek rájuk árnyékot.
Forrás...

Düledezik a Lágymányosi híd? (* Ma.hu 2003.10.14. )
Még csak nyolc éve építették fel a Lágymányosi hidat, de máris felújításra szorult, ellenkező esetben súlyos gondok lehettek volna.
Forrás...

A hajózásra van vevő. Hazai és külföldi befektetők is érdeklődnek a Mahart iránt. Kalapács alatt az ingatlanvagyon (* NSZ 2003. október 9. )
Bár még ki sem írták a Mahart privatizációs pályázatát, érdeklődőből nincs hiány. A várhatóan még az idén eladható hajózási társaságból szakemberek szerint az ingatlanok érik a legtöbbet.
Forrás...

Fővállalkozó felszámolás alatt
A beregi árvízi újjáépítés és a kifizetetlen számlák (* NSZ 2003. október 7. )
Több, a beregi árvízi újjáépítésben részt vevő cég a csőd szélére került, miután hiába várják, hogy munkájuk ellenértékét kifizessék.
Forrás...

Szövetkezzünk befektetésre? - avagy mik azok az ingatlanszövetkezetek (* Napi Online 2003.10.06. )
Nagy nyilvánosságot kaptak az idén az ingatlanszövetkezetek, sokszor a rendőrségi hírek között, így fontos lehet sorozatunkban minél előkelőbb helyen foglalkozni velük. Ha némelyikük működése teljesen törvényes is, működésük kockázatai miatt ezeket nem ajánlják özvegyeknek és árváknak.
Forrás...

Hajnali razziák magyar vállalatoknál is
Jövő májustól megújuló versenyjoggal találják szembe magukat az EU cégei (* Világgazdaság Online 2003-10-08 )
Vadonatúj versenyjogi szabályozással - többek között a hajnali razziák lehetőségével - kell szembenézniük a magyar vállalatoknak 2004. május 1-jétől. De nem (csak) az EU-csatlakozás miatt. Az egész unióban ekkor lép ugyanis hatályba az 1/2003-as tanácsi rendelet, amely a régi tagállamok számára is sok változást hoz a versenyjogban.
Forrás...

Óriási olajmezőket talált a Mol Magyarországon (* Index 2003. október 8. )
Rácáfolt a közhiedelmekre és a tankönyvek anyagaira is a Mol kutatásának eredménye. Mint a Magyar Hírlap megtudta, a társaság két jelentős lelőhelyre bukkant: földgázmezőt találtak a Hajdúságban és olajat a Jászságban. Előbbi nagysága a Mol teljes gázvagyonának egytizedére rúg.
Forrás...

Közép-Európa legnagyobb logisztikai beruházása (* Piac és Profit 2003. szeptember 29. )
Felavatták a Budapesti Intermoduális Logisztikai Központ (BILK) első ütemét, amellyel Magyarország egyenrangú félként kezdi meg a bekapcsolódást az Európai Unió komplex logisztikai ellátó rendszerébe.
Forrás...

A leiratkozáshoz kattintson ide.