Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

IpariCégek.hu ipari hírlevél - IpariHírlevél.hu


Hírleveleink a Feliratkozás/Leiratkozás alatt elérhetők, 2002-től olvashatók a korábbi hírleveleink is. Ipari parkok és ingatlanok térképezése

Hírlevél
Ipari parkok és ingatlanok térképezése
2002/10. szám
2002.12.22.
Tartalom:
Ipari parkok és ingatlanok térképezése
Hírválogatás

Figyelmébe ajánljuk, hogy Médiaajánlatunkkal információját több száz gazdasági szereplőhöz juttathatja el, a honlapon pedig a mondanivalója továbbra is elérhető marad !
Médiaajánlat
:
Riport és Hírlevél: http://www.ipariingatlanok.hu
Információ

Cégek eladók ingatlannal!

Részletek a honlapon.

Eladó

Megújult honlapunkon már keresővel is kereshet:
Régió , Ár, Épület , Telek keresési szempontok alapján.
Információ

Aktuális nyereményakciók gyűjtőhelye: www.webnyeremeny.hu
Információ

A www.startlap.com lapcsoport ingatlanos honlapjai

http://keszhaz.lap.hu
http://lakopark.lap.hu
http://ingatlan.lap.hu
http://ingatlanceg.lap.hu
http://ipartelep.lap.hu
http://irodahaz.lap.hu
http://iparipark.lap.hu
http://tarsashaz.lap.hu

Információ




Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk olvasóinknak!
Ipari parkok és ingatlanok térképezése

Válaszol Szarvas András térképész mérnök.

- Milyen formában tudja feltüntetni megjelenő térképein az ipari parkokat és ingatlanokat?
- Az 1:20.000-1:40.000-es régiótérképeink elég részletesek ahhoz, hogy a nagyobb területű és a tájékozódást jobban segítő objektumokat feltüntessük. Ezek közé tartoznak az ipari parkok, gyártelepek, lakóparkok, lakótelepek, a nagyobb bevásárlóközpontok, sportlétesítmények, szabadidős objektumok (pl. golfpályák, lovastelepek, repülőterek, stb.). Az 1:10.000-1:20.000-es mératarányú várostérképeinken egészen részletesen ábrázolhatók a jó tájékozódást elősegítő, ezért közérdeklődésre számító nagyobb ipari, kereskedelmi és szabadidős objektumok. De még az 1:100.000-es méretarányú megyetérképeken, ill. az 1:250.000-es autóatlaszban/térképeken is megjelentethetők a közlekedést oly mértékben befolyásoló létesítmények, mint pl. a budaörsi, soroksári, vagy kistarcsai bevásárlóközpontok.

- Hogyan történhet az ipari parkok és ingatlanoknál a változások későbbi feltüntetése, milyen formában tudják frissíteni az adatokat?
- A Budapest atlaszunkat (1:20.000), amely a környékbeli 40 települést is ábrázolja, évente adjuk ki javított formában, a várostérképeinket szintén 1-1,5 évente adjuk ki, míg a régiótérképeket (turistatérképeket) 2-3 éves ritmusban újítjuk fel. Ha az előző pontban specifikált objektumok friss rajzait be tudjuk szerezni, akkor örömmel fel is tüntetjük az új állapotot a kiadványainkon.

A teljes riport.

Hírválogatás

Hatvan évre kiadták a Várkertbazárt
A várgondnokság eddig körülbelül egymilliárd forintot költött a lakások és a műtermek megváltására (*NSZ 2002. december 19. )
A kanadai-angol befektetőkből álló Foundation Kft-vel kötött előszerződést az állam a Várkertbazár felújítására és hatvanévi hasznosítására. A cég hetvenötmillió dolláros, azaz 18 milliárd forintos beruházást tervez Budának ezen a frekventált, bár régóta elhanyagolt pontján. Ezzel megoldódni látszik egy újabb, nagy értékű műemlék sorsa, lezárulhat az évtizede húzódó Várbazár-ügy.
Forrás...

Laktanyák önkormányzatoknak
Eddig tizennégy település kapta meg ingyen a területén lévő honvédségi ingatlanokat (*NSZ 2002. december 17.)
Forrás...

Csatlakozás és ingatlanpiac - nem rázza meg (*FigyelőNet 2002.december 5. )
A hazai lakásárak enyhe és differenciált emelkedését, az irodapiac fellendülését, és az ipari ingatlanok helyzetbe kerülését hozhatja Magyarországnak az uniós tagság.
Forrás...

A luxushotelből sohasem elég? (*NSZ 2002. november 29. )
Rövid szünet után ismét szállodaépítési láz tapasztalható. Néhány nap múlva nyit a Royal, 2003-ban pedig a New York-palotában, a Balettintézet helyén, illetve a Gresham-palotában fejeződik be szálloda építése Budapesten. Jövőre 18 új hotel átadását tervezik az országban.
Forrás...

Új ingatlanalap - nemcsak diplomatáknak (*FigyelőNet 2002. november 26. )
A kedden induló jegyzés garantált sikerét követően már az OTP Bank ügyfelei is vásárolhatnak ingatlan-befektetési jegyeket. A portfolió a CD Hungary 11 ingatlanából áll össze.
Forrás...

A leiratkozáshoz kattintson ide.