Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

- MAN

MAN autóbusz, busz, kamion, tehergépjármű hírek, információk

Budapesten és környékén is bizonyított az MAN elektromos városi autóbusza

2022.08.03.
Forrás: MAN Sajtóközlemény
Több hazai városunk közösségi közlekedési üzemeltetője után idén nyáron a Volánbusz Zrt. is tesztelte az MAN Lion’s City 12 E szóló autóbuszt. A tisztán elektromos hajtású jármű kiválóan helyt állt Budapesten és elővárosaiban.

Szoros partnerkapcsolat: az FC Bayern München az MAN márkával tart a jövő felé

2022.07.20.
Forrás: MAN Sajtóközlemény
Kipihenten megérkezni, majd teljes erőbedobással játszani: erre épít az FC Bayern München, ezért továbbra is MAN csapatbusszal utazik a jövőben. Az MAN elektromos autóbuszával tett utazás pedig az élsportolókat is izgalomba hozta – a klub színeibe öltöztetett Lion's City E csendesen

Jövőbe mutató döntés: az MAN akkumulátorgyárat épít Nürnbergben

2022.07.04.
Forrás: MAN Sajtóközlemény
Az MAN Truck & Bus megteremti az elektromos tehergépjárművekbe és autóbuszokba kerülő akkumulátorok nagysorozatú gyártásának lehetőségét a nürnbergi üzemében

Elektromos buszos megoldások a világpiacra: az MAN előrelendíti a fenntartható közlekedést

2022.06.13.
Forrás: MAN Sajtóközlemény
Elektromos hajtással ellátott buszalvázat (eBus-alváz) is kínál hamarosan az MAN Truck & Bus a világpiac számára. Ez a Lion’s City E modell jól bevált műszaki megoldásain alapul, amely már számos európai országban sikeresen üzemel, és amelyre eddig már több mint ezer megrendelés érkezett.

A MAN és az ABB E-mobility felpörgeti az elektromobilitás megvalósításának következő szakaszát a közúti távolsági teherszállításban

2022.06.07.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
A MAN Truck & Bus az egykori berlini Tempelhof Repülőtér helyén, Dr. Volker Wissing digitalizációért és közlekedésért felelős német szövetségi miniszter jelenlétében először mutatta be a nyilvánosság előtt a hamarosan sorozatgyártásba kerülő elektromos meghajtású kamionjának prototípusát.

Magával ragadó dizájn: az új MAN Lion*s Intercity LE elnyerte a 2022-es iF Design Award díjat

2022.05.27.
Forrás: MAN Sajtóközlemény
Alighogy bevezették a piacra, és az új MAN Lion's Intercity LE máris elnyerte az első díjait. Az iF International Forum Design zsűrije kitüntette az áhított iF Design Award díjjal a „Termék/Autók/Járművek” kategóriában.

Megérkeztek az első oroszlánok a Steyrer-Sped Kft. speciális flottájába

2022.05.17.
Forrás: MAN Sajtóközlemény
Két új MAN TGX 18.470 nyerges vontatót állított munkába a dorogi Steyrer-Sped Kft. építőipari ömlesztett áruk belföldi és nemzetközi fuvarozásához. A járművek specifikációját gondosan az alkalmazás sajátosságaihoz, illetve követelményeihez igazították a lehető leghatékonyabb munkavégzés érdekében.

Már Volkswagen kishaszonjárműveket is kiszolgál az MAN fóti márkaszervize

2022.04.28.
Forrás: MAN Sajtóközlemény
Mostantól a Volkswagen Haszonjárművek összes típusának teljes körű javításával, karbantartásával és alkatrészellátásával is foglalkozik az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. fóti márkaszervize. Ez nemcsak hazánkban, hanem európai szinten is egyedülálló az MAN hálózatában.

Újraindul a teherautó-gyártás az MAN-nál

2022.04.25.
Forrás: MAN Sajtóközlemény
¤ A teherautó-gyártás még áprilisban újraindul
¤ Az ukrajnai kábelköteg-beszállítók jelentősen csökkentett szinten folytatják a termelést
¤ A kábelköteggyártás megduplázása a cél

A Volkswagen-csoport az első negyedévben 65 százalékkal több tisztán elektromos modellt adott át ügyfeleinek

2022.04.25.
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
• A félvezetők és a kábelkorbácsok területén jelentkező ellátási nehézségek ellenére március végéig 99.100 darab tisztán elektromos járművet (BEV) szállított ki a vállalat (2021. első negyedév: 60.000 darab)

Az ukrán háború jelentősen korlátozza a teherautó-gyártást

2022.03.31.
Forrás: MAN Hírek
Az MAN teherautó-gyártásban több hetes termeléskiesés fenyeget. Rövidített munkaidő a németországi üzemekben, ami körülbelül 11.000 főt érint. A lényegesen hosszabb szállítási határidő miatt az ügyfeleknek lehetősége van a rendeléseik lemondására.

ATLAS-L4: Autonóm teherautókat helyez forgalomba a járműipari, szoftverfejlesztési, tudományos és közigazgatási partnerek részvételével megvalósuló finanszírozási projekt

2022.03.29.
Forrás: Knorr-Bremse, Sajtóközlemény
Az MAN Truck & Bus, a Knorr-Bremse, a Leoni és a Bosch egyesíti erőit a nagyobb biztonság, rugalmasság és hatékonyság érdekében a logisztikában.

Idén 25 új MAN TGX nyerges vontatót szerez be az Inter-Épfu Kft.

2022.03.07.
Forrás: MAN Sajtóközlemény
Több erős szállal is kötődik az Inter-Épfu Kft. az oroszlános márkához. A cég ugyanis 32 éve csak MAN tehergépjárműveket szerez be nemzetközi fuvarozási tevékenységéhez, ugyanennyi ideje hivatalos MAN márkaszervizt üzemeltet, sőt, kezdetben az importőr szerepét is ellátta.

Felgyorsítja az átállást az MAN a nulla károsanyag-kibocsátású hajtásrendszerekre

2022.02.23.
Forrás: MAN Sajtóközlemény
Felgyorsítja az átállást az MAN Truck & Bus a nulla károsanyag-kibocsátású haszonjárművekre. A nehézkategóriás elektromos tehergépjárművek gyártása a jelenlegi tervek szerint már 2024 elején elindul Münchenben, kétszáz jármű azonnali kiszállításával.

A Scania Super győzött a német 1000 pontos összehasonlító teszten

2022.02.17.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Első összehasonlító tesztjén az új Super hajtáslánc döntő szerepet játszott abban, hogy a Scania győzelmet aratott a leghíresebb összehasonlító próbán, a német 1000 pontos teszten (1000 Punkte test).

Mostantól a városi buszokhoz is elérhető az MAN OptiView tükörhelyettesítő rendszer

2022.01.25.
Forrás: MAN Sajtóközlemény
Az MAN OptiView a világ első tükörhelyettesítő rendszere távolsági autóbuszokhoz. Jelentős segítséget nyújt a járművezetőnek azzal, hogy megszünteti a holttereket és sötétben, illetve rossz időjárási körülmények között számottevően javítja a láthatóságot.

Az MAN OptiView elnyerte az Európai Szállítási Díj a Fenntarthatóságért 2022 kitüntetést

2021.11.24.
Forrás: MAN Sajtóközlemény
Az MAN OptiView digitális tükörhelyettesítő rendszer nyerte el az Európai Szállítási Díj a Fenntarthatóságért 2022 kitüntetést a segédrendszerek kategóriájában.

Elégedetten zárta az új MAN Lion*s Intercity LE üzemeltetői tesztelését a Volánbusz Zrt.

2021.11.09.
Forrás: MAN Hírek
November elején az európai bemutató roadshow keretében hazánkban vendégeskedett az új MAN Lion’s Intercity LE típus két demójárműve. A 13,15 méteres, alacsonybelépésű autóbuszt a Volánbusz Zrt.

Megérkezett a magyar piacra az új MAN Lion*s Intercity LE

2021.11.03.
Forrás: MAN Hírek
November 2-án tartotta az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. az MAN Lion’s Intercity LE magyarországi premierjét. A fóti kirendeltségen a szaksajtó képviselői és ügyfelek is alaposabban megismerhették, illetve menet közben is kipróbálhatták az oroszlános gyártó legújabb autóbuszát.

Több mint ötven éve formálja az iparágat, most pedig a legjobb távolsági autóbusznak választották: a NEOPLAN Cityliner az Év Autóbusza

2021.10.14.
Forrás: MAN Hírek
És a győztes nem más, mint…! A 22 ország szakújságíróiból álló nemzetközi testület a különleges kiadású NEOPLAN Cityliner Platin modellt választotta a 2022-es Év Autóbuszának.

Rugalmas városi és helyközi használatra: az új MAN Lion*s Intercity LE mércét állít az alacsonybelépésű buszok kategóriájában

2021.10.05.
Forrás: MAN Hírek
Jelenleg gyorsan növekszik az alacsonybelépésű buszok szegmense. Az új MAN Lion's Intercity LE most mindkét világból a legjobbat kínálja, hiszen egy modern, vonzó járműben egyesíti az optimalizált üléskiosztást és az alacsonypadlós géneket a helyközi dizájnkoncepciókkal.

Elektromos buszok érkeznek Veszprémbe

2021.09.28.
Forrás: MAN Sajtóközlemény
Hazánkban elsőként a veszprémi közösségi közlekedésben szolgáló autóbuszokat üzemeltető V-Busz Kft. rendelt tisztán elektromos hajtású MAN Lion’s City E buszokat. Az öt korszerű jármű várhatóan a jövő év második negyedében áll majd forgalomba Veszprémben.

Sikert sikerre halmoz az új MAN TG-család (Update9)

2021.01.12.
Forrás: MAN Hírek
Februári bemutatkozása óta egyik szakmai díjat a másik után nyeri el az MAN új tehergépjármű-generációja. Ezenkívül az európai szaksajtó és az ügyfelek is rendkívül kedvező visszajelzéseket adnak az új TG-családról.

A leggyorsabb döntés

2020.09.28.
Forrás: MAN Sajtóközlemény
Hazánkban elsőként Hubik Sándor, a Hubik Trans Sped Kft. ügyvezető igazgatója adott le rendelést új generációs MAN TGX tehergépjárműre. Az 510 lóerős, XXL fülkével ellátott modell, amely a cég 107. oroszlános nyerges vontatója 2011 óta, szeptember elején állt munkába.

IN-MOBILITY: egy nap az intelligens mobilitás jegyében

2020.09.15.
Forrás: MAN Sajtóközlemény
Az MAN Truck & Bus és a Porsche Hungaria közös szervezésben tartott rendezvényt az intellingens közlekedés jegyében a zalaegerszegi ZalaZONE járműipari tesztpályán.

Útnak indult az első elektromos kisoroszlán

2020.07.25.
Forrás: MAN Sajtóközlemény
Sikeres volt az MAN eTGE magyarországi bemutatókampánya. Ezt most már nyugodtan kijelenthetjük, hiszen a napokban munkába állt az ország első elektromos TGE furgonja a Foxpost flottájában és hamarosan újabb járművek is követik majd a példáját.

Bevetésen az MAN eTGE: a klímavédelem éllovasa

2020.07.17.
Forrás: MAN Hírek
A vállalat új gondolkodásmódját képviselő elektromos haszonjárművek közé tartozik 2018 vége óta öt MAN eTGE is. Az akkumulátoros elektromos kisáruszállítókat következetesen ökoáramról üzemeltetik, így menetkényelmük mellett gazdaságosságuk is meggyőző.

Ismét MAN Lion*s City flottát rendelt a VT-ARRIVA Kft.

2020.07.02.
Forrás: MAN Hírek
Tovább erősödik az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. és a VT-ARRIVA Kft. közötti partneri együttműködés. A hazai autóbuszos személyszállítási piac egyik maghatározó szereplője ugyanis 24 új MAN Lion’s City A21 típusú, szóló, városi autóbuszt rendelt az oroszlános márkától.

Hatékonyság TÜV-pecséttel igazolva: az MAN új tehergépjármű-generációja akár 8,2 százaléknyi üzemanyagot is megtakaríthat

2020.06.19.
Forrás: MAN Hírek
Februárban az MAN bemutatta az új tehergépjármű-generációját a nagyközönségnek. Amellett, hogy az új járműkezelési koncepcióval egyedülállóan nagy hangsúlyt fektettek a járművezetőre, az üzemanyag-hatékonyság is kiemelt fontosságú volt a fejlesztés során.

Minibuszokkal bővül a kínálat

2020.06.15.
Forrás: MAN Hírek
Mostantól MAN TGE minibuszokat is kínál az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. A standardizált ajánlatban szereplő járművek felépítményezését a BM Heros cégcsoport végzi, jelentős hazai hozzáadott értékhányaddal, gyors határidővel és előnyös szolgáltatásokkal társítva.

       
Eladó ipari cégek ajánlatainkból: