Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az ALDI 65 millió forint értékű textiladományt juttat el a rászorulóknak a Magyar Vöröskereszt segítségével

2023.03.13

Forrás: Aldi Közlemények
Biatorbágy, 2023.03.13. – Az ALDI Magyarország számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, elkötelezett partnereivel, karitatív szervezetekkel közösen évek óta fontos munkát végez a rászorulók támogatásában.


A vállalat most a Magyar Vöröskereszttel közösen segít: az áruházlánc textiltermékeket és egyéb ruházati cikkeket tartalmazó felajánlását a karitatív szervezet juttatja el mindazoknak, akiknek nehézséget jelent a ruházkodás és háztartásban nélkülözhetetlen textiltermékek beszerzése. Az adományozott termékek 73 palettára férnek el, összértékük pedig 65 millió forint. 

A lakástextileket, ruhaneműket vegyesen tartalmazó termékek – az integráció jegyében – a Magyar Vöröskereszt szociális ellátórendszerében a rászorulókhoz jut el, továbbá Pest megye minden területére szállítanak belőle, lefedve a menekültügyi befogadópontokat is.

A termékek szortírozását a Magyar Vöröskereszt munkatársai, tagjai és önkéntesei végzik, továbbá ők juttatják célba az adományokat a szociálisan rászorulók és a menekültügyi befogadópontok számára Budapesten és Pest megyében.

Az ALDI bízik benne, hogy gazdag textil- és ruházati cikk választékának köszönhetően aktívan hozzá tud járulni a nehéz helyzetben lévő kisgyerekes családok, felnőttek ruházkodásához, lakásaik otthonosabbá tételéhez

Az ALDI-ról

Az ALDI a diszkont filozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg 164 áruházzal áll a vásárlók rendelkezésére és több mint 6.000 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkont benzinkutakat üzemeltet. Az ALDI mind a biatorbágyi logisztikai és igazgatási központjának, mind pedig saját tulajdonú boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja. Az ALDI környezetvédelmi tevékenységével 2021-ben és 2022-ben is elnyerte Az Év Környezettudatos Kereskedője díjat, látványpékségeinek fejlesztésével pedig Az Év Friss Pékáru Kereskedője 2022-es elismerést. Az ALDI Magyarország lett a PwC 2021 Legvonzóbb Munkahelye Díj első helyezettje a kiskereskedelem kategóriában. A vállalatról bővebb információ a  www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le:
https://www.aldi.hu/hu/az-aldirol/sajtoszoba/fotogaleria.html   

www.aldi.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; - Aldi ; FMCG, kereskedelem ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: