Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

IpariCégek.hu ipari hírlevél - IpariHírlevél.hu


Hírleveleink a Feliratkozás/Leiratkozás alatt elérhetők, 2002-től olvashatók a korábbi hírleveleink is. Hulladéklerakó PHARE-pénzből

Hírlevél
Hulladéklerakó PHARE-pénzből
2004/36. szám
2004.01.26.
Tartalom:
Hulladéklerakó PHARE-pénzből
Hírválogatás

Figyelmébe ajánljuk, hogy Médiaajánlatunkkal információját több száz gazdasági szereplőhöz juttathatja el, a honlapon pedig a mondanivalója továbbra is elérhető marad !
Médiaajánlat
:
Riport és Hírlevél: http://www.ipariingatlanok.hu
Információ

A BankWeb országos hálózatának bővítésére munkatársakat keres.

Részletek...

Állás

Cégek eladók ingatlannal, több esetben jól működő vállalkozással!

Eladó

Keresünk ingatlant Megbízóinknak!

Bõvebben a honlapon.

Keres

Honlap ajánló

Üzlet - Férfinet.hu

Balatoni ingatlanok
(www.plattenseeimmobilien.hu)

Férfi portál mindenkinek

Könyvelés, adótanácsadás, vállalkozásszervezés

Aktuális nyereményakciók gyűjtőhelye,
nyereményjátékunk média támogatója

Magánnyomozás, Vagyonvédelem, Válságkezelés

Regisztrálja oldalát a legnagyobb keresőkbe!
Webregiszter

Információ

Szakmai partnereink

Nagylaki Ipari Park

MLBKT: Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság

Az üzleti élet, a logisztika és a szállítmányozás szakmai lapja

BankWeb

Ipari parkok linkgyűjteménye,
hírlevelünk közreműködője

ingatlan-online.com & ingatlanpiac.net

Ingatlan értékbecslés, vagyonértékelés:
ingatlan@ertekbecslo.hu

Információ

Hulladéklerakó PHARE-pénzből (* NSZ 2004. január 22. )

Néhány nappal ezelőtt felavatták az új nagykanizsai hulladékdepóniát, amely a tavaly decemberi műszaki átadása óta fogadja a dél-zalai város és további hatvan környékbeli település szilárd hulladékát. Az uniós környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, modern hulladéklerakó megépítéséről kilenc évvel ezelőtt hozott döntést a nagykanizsai önkormányzat, ám hosszú évekig nem sikerült forrást szerezni a beruházáshoz. Litter Nándor nagykanizsai polgármester elmondta: a 320 ezer köbméter befogadóképességű új hulladéklerakó mintegy félmilliárd forintba kerül.
Forrás...

Hírválogatás

Zöldségtárház épül a Homokháton (* Objektív Hírügynökség 2004. január 24. )
A mórahalmi Mórakert Szövetkezet az Ipari Parkban az elmúlt év végén kezdte meg a Homokhát térségi Zöldségtárház kivitelezési munkálatait - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Csányi László polgármester. A közel 6000 nm-es komplexum szervesen illeszkedik az Agrárlogisztikai Centrumhoz.
Forrás...

50 milliárdos Audi-fejlesztés Győrött (* Origo Üzleti Negyed 2004. január 24. )
Az idei évben 200 millió euró - mintegy 50 milliárd forint - értékű fejlesztést hajt végre a győri motorgyárban az Audi Hungária Rt. A tervek szerint a cég 2004-ben 5 százalékkal több motort szerel össze, mint egy évvel korábban. A motorgyártás mellett egyre kevesebb kocsi készül Győrött, ugyanakkor a TT sportkocsikat továbbra is itt gyártják - írja szombati számában a Magyar Hírlap.
Forrás...

Tovább nő a garéi számla (* Magyar Hírlap 2004-01-24 )
Két kormányhatározat és több mint hárommilliárd forint elköltése után sem sikerült a garéi veszélyeshulladék-tárolót felszámolni. A szennyezett föld még tisztításra vár. Egy jogerős bírósági döntés szerint ráadásul kártérítést kell fizetni, amiért a környezetvédelmi tárca öt éve, a kormányváltást követően új kárelhárítási tervet fogadott el, s elállt az érvényben lévő vállalkozói szerződéstől.
Forrás...

Kármentesítésből területátadás (* NSZ 2004. január 24. )
Újabb elképzelés a Metallochemia-szennyezés felszámolására. A Metallochemia gyár szennyezett kohósalakjának útalapként történő hasznosítását javasolja a gazdasági és a környezetvédelmi tárca. Ezzel felszámolhatnák Magyarország egyik legveszélyesebb környezetszennyezését. Az állami erőforrások felhasználását igénylő terv mozgatórugója, hogy ezen a területen halad át a 2006-os átadású M6-os autópálya.
Forrás...

Electrolux óriás-beruházás Nyíregyházán (* Origo Üzleti Negyed 2004. január 23. )
Göran Persson svéd és Medgyessy Péter magyar miniszterelnök indította el jelképesen a hűtőkészülékeket és fagyasztóládákat gyártó svéd Electrolux mintegy 65 millió eurós nyíregyházi beruházását. A vállalat új üzemében 600-an dolgoznak majd.
Forrás...

Növeli magyar termelését a Nokia (* Magyar Hírlap 2004-01-23 )
Megduplázza komáromi gyártócsarnokának területét a finn Nokia. A több mint ötvenmillió eurós beruházás még idén tavasszal ötszáz új munkahelyet teremt.
Forrás...

Ötcsillagos Keszthely (* NSZ 2004. január 23. )
Hamarosan megkezdődik, és a jövő év végéig be is fejeződik a balatoni régió első ötcsillagos szállodájának építése Keszthely határában - tudtuk meg Erdélyi Ágnestől, a beruházó Smaragd-Invest Kft. marketingmenedzserétől.
Forrás...

Világtalálmányt gyártó üzem épül Nyílbélteken (* Világgazdaság Online 2004-01-22 )
Az Energitech Egyesület kutatói által feltalált, egyenáramból váltóáramot előállító transzverter gyártására épül üzem Nyílbélteken - jelentették be a Fluxus Elektronikai Kft. vezetői csütörtökön, Nyíregyházán.
Forrás...

2,3 milliárdos külföldi ingatlan-befektetés Somogyban (* Világgazdaság Online 2004-01-22 )
Somogy megyei ingatlanok vásárlására külföldiek 2,3 milliárd forintot költöttek az elmúlt évben; 1,8 milliárd forintot 378 lakóház és lakás vásárlására, a fennmaradó hányadot 41 üdülő, 171 beépítetlen terület, valamint 24 egyéb ingatlan - ipartelep, üzlethelyiség, gazdasági épület - megvételére fordították.
Forrás...

Jelentős Avis beruházás Magyarországon (* Magyar Hírlap 2004-01-22 )
Európa, Afrika, a Közel-Kelet és Ázsia vezető autókölcsönző cége, az Avis Europe bejelentette, hogy megnyitotta a csoport regionális központját Budapesten. A központ 250 új munkahelyet teremt.
Forrás...

Miért nem működik a régió? (* NOL Észak -Alföld 2004. január 21. )
A megalakulás időszakában zsákmányszerzés folyik. A régió vezető politikusai szerint az itt élőknek nincs `régiós tudatuk`. A három megyéből álló területi szerveződés lehetőségei többek szerint ezért is korlátozottak.
Forrás...

Tarjáni hulladékégető (* NSZ 2004. január 13. )
Egy svéd szabadalom alapján működő, zárt rendszerű hulladékégető épülhet Salgótarjánban, a város két éve működő, új hulladéklerakó telepén. A nógrádi megyeszékhely önkormányzata nemrégiben együttműködési megállapodást írt alá egy budapesti vállalkozással arról, hogy a hulladéklerakó területén harminc évre helyet biztosít egy modern égetőmű üzemeltetésére.
Forrás...

A leiratkozáshoz kattintson ide.