Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Cégfejlesztés
Előrehozott válságkezelés, Válságmegoldás: hirtelen, rendkívül helyzet megoldása a cég megmentése érdekében.
Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Igényei szerinti ipartelepet, magas csarnokot bérelhet, vásárolhat. Akár pályázat és cég vásárlása is megoldható lehet.
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI ajánlatok:  KERESÜNK eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Robot, automatika   Kiállítás   Cégfelvásárlás hírek  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

A cégeladás
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.08.03.
Kereső

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Mercedes
A Mercedes autógyár Magyarországon (Kecskemét), Mercedes szakmai hírek, információk.

A Mercedes-Benz felkészül a teljes elektromos váltásra2021.07.23.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
A Mercedes-Benz 2025-től a teljesen elektromos hajtású járművekhez készíti új architektúrákat. A Mercedes-Benz 2025-től rögtön három kizárólag tisztán elektromos járművek számára tervezett platformot mutat be.

Bosch ESI[tronic] 2.0 Online diagnosztikai szoftver, közvetlenül a járműgyártótól származó javítási és karbantartási információkkal2021.07.22.
Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
A Bosch a járműgyártók javítási és karbantartási adatait is az ESI[tronic] szoftverébe integrálja

Ismét nő az érdeklődés a használt autók iránt: közel négyszázezezer autó cserélt gazdát félév alatt2021.07.19.
Forrás: Porsche Hungaria, Das WeltAuto Sajtóközlemény
Budapest, 2021. július 19. – A koronavírus okozta visszaesést követően 2021 első félévében újra magára talált a használt autó piac: január és június vége között 394.995 autóátírást regisztráltak hazánkban, amely 5,7 százalékkal szárnyalta túl 2020 hasonló időszakának eredményét.

DEGREE - Új keretrendszer a még erősebb fenntarthatóságért2021.07.14.
Forrás: Siemens, Hírek
Ami jó a környezetnek és az embereknek, az jó az üzletnek is, vallja a Siemens. A fenntarthatóság terén nagy hagyományokra építő technológiai óriás tőzsdepiaci napján ismertette ambiciózus céljait, amelyek gyorsabb elérését a DEGREE keretrendszer is szolgálja.

A Daimler Truck, a TRATON-csoport és a Volvo Group nagyteljesítményű töltőhálózat kiépítését tervezi Európában2021.07.06.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Stuttgart, Németország / München, Németország / Göteborg, Svédország – A Daimler Truck, a TRATON-csoport és a Volvo Group piacvezető kereskedelmi járműgyártók egy nem kötelező érvényű együttműködési tervezetet írtak alá

Bemutatkozik a Mercedes-Benz eActros2021.06.30.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Június 30-án a Mercedes-Benz Trucks a nehéz terítőfuvarozásra szánt, akkumulátoros-elektromos eActros világpremierjét ünnepli. A Mercedes-Benz Trucks az első szériagyártású elektromos teherautóval új korszakot indít el.

Jól teljesített élesben a Siemens Sicharge UC az elektromos busznál 2021.06.18.
Forrás: Siemens, Hírek
Egy érdekes, hasznos tapasztalatokkal kecsegtető hazai együttműködés részese lett a Siemens a Zöld Busz Programon keresztül. A projekt célja az elektromos buszok tesztelése és annak nyomon követése, hogyan teljesítenek a mindennapi közlekedés során.

Az eActros világpremierje június 30-án2021.06.17.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Június 30-án a Mercedes-Benz Trucks az elektromos eActros világpremierjét ünnepli. A Mercedes-Benz Trucks az első szériagyártású elektromos teherautóval új korszakot indít el, és hangsúlyozza egyértelmű elkötelezettségét a lokálisan CO2-semleges közúti áruszállítás mellett.

Kigördült a 35 milliomodik gumiabroncs a Bridgestone tatabányai gyárából2021.06.17.
Forrás: Premier Hungary Communications, Bridgestone Sajtóközlemény
Csúcson a magyarországi üzem
2021.06.17. Tatabánya – Az üzemben eddig legyártott abroncsokból az összes magyar sofőr kétszer tudna gumit cseréltetni, sőt még mindig maradna plusz egy teljes szett minden budapesti autósra.

Az IWC Schaffhausen és a Mercedes-AMG együttműködésének új eredménye: a teljesítmény ihlette kronográf2021.05.21.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Schaffhausen. Az IWC Schaffhausen és a Mercedes-AMG bemutatta a Pilot’s Watch Chronograph Edition “AMG” karórát, a svájci luxus óragyártó és a német autógyártó 2004-ben megkezdett együttműködésének legújabb produktumát.

Megkezdődött a Mercedes-Maybach S-osztály forgalmazása2021.05.21.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Stuttgart. Az új Mercedes-Maybach S-osztály a Mercedes-Benz S-osztály tökéletességét és csúcstechnikás megoldásait egyesíti a Maybach exkluzivitásával és hagyományaival.

Elkészült az utak csillagának első példánya2021.05.05.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Átadásra készen áll a Mercedes-Benz Actros Edition 2 legelső példánya. A különleges teherautóból mindössze 400 darab készül és a modell a kényelem, a biztonság és a látvány új dimenzióját nyitja meg, amelyet mintegy 40 különböző, külső és belső felszerelés valamint egyedi megoldás tesz teljessé.

Felfokozott érzelmek, meghatározó stílus2021.04.29.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
A Mercedes-Benz CLS a modellfrissítést követően még dinamikusabb megjelenésű, mint elődje. Az új hűtőmaszk és első lökhárító párosa még erőteljesebben fejezi ki a négyajtós kupé lendületességét.

cellcentric - A Daimler Truck AG és a Volvo Group új közös vállalatának premierje2021.04.29.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Stuttgart, Németország/Göteborg, Svédország. A haszongépjármű piac két vezetője – a Daimler Truck AG és a Volvo Group – hivatalosan is közzétette terveit az új közös vállalkozásuk kapcsán.

Concept EQT: úttörő családi és hobbiautó-koncepció a Mercedes-EQ-tól2021.04.20.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Stuttgart. A Mercedes-Benz Vans 2021. május 10-én, hétfőn 10 órakor leplezi le az új Concept EQT modellt a Mercedes me digitális médiaplatformon. A koncepcióautó az új T-osztály előfutára, amely a kisméretű haszongépjármű kategóriában tölthet be úttörő szerepet.

Elektromobilitás családi csomagban: megérkezett az új EQB a Mercedes-EQ-tól2021.04.18.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Legyen szó családi kirándulásról vagy bútorszállításról, az új, akár hétüléses Mercedes-Benz EQB tökéletesen alkalmazkodik az igényekhez.

EQS: a luxuskategória első elektromos autója2021.04.15.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Világelső innovációk páratlan atmoszférában. A vadonatúj EQS a csillagos márka elektromos flottájának zászlóshajójaként a karbonsemlegesség felé vezető út egyik fontos mérföldkövét jelenti.

Megnyerni a Mille Migliát nem olasz származású versenyzőként a Mercedes-Benz SSKL-lel2021.04.09.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Micsoda meglepetésgyőzelem: a tekintélyes méretű és a könnyítésére tett intézkedések ellenére továbbra sem pehelysúlyú Mercedes-Benz SSKL (W 06 RS) győzedelmeskedett az ötödik Millie Miglián Rudolf Caracciolával a volánja mögött.

Sportosabb megjelenés és még szabadabb személyre szabhatóság a CLS-nél2021.04.07.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
2021 áprilisától a Mercedes-Benz CLS sportosabb megjelenéssel lesz elérhető. Különösen az első hűtőrács és a lökhárító megújulása hangsúlyozza a korábbinál erőteljesebben a négyajtós Coupé modell dinamikáját.

Megkezdődött a C-osztály Limuzin és T-Modell értékesítése2021.03.30.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
A Mercedes-Benz első modellsorozataként a vadonatúj C-osztály a 48 V-os technikával és integrált indítógenerátorral ellátott, ún. Mildhybrid hajtásláncok révén minden verzióját tekintve elektrifikált.

A Mercedes-Benz karbonsemleges energiát használ megújuló forrásból2021.03.29.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
A karbonsemleges gyártás felé vezető út és az Ambition 2039 terv új mérföldkövéhez érkezett a Mercedes-Benz. A vállalat kibővíti zöld energia portfólióját, és 2022-től kezdve nap-, szél-, és vízenergia felhasználásával állít elő elektromos áramot széndioxid-kibocsátás nélkül.

Összehasonlítás a felsővezetékes koncepcióval: az akkumulátoros-elektromos Mercedes-Benz eActros januártól a jövőbeli felsővezetékes pálya mentén naponta akár 300 kilométert tesz meg2021.03.29.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Stuttgart / Gaggenau. A tisztán elektromos meghajtású Mercedes-Benz eActros immár 2019 júliusától rója intenzív tesztköreit a Logistik Schmitt vállalatnál. Az eActros prototípusa eddig kereken 50.000 kilométert tett meg, mintegy 5.000 út során.

David Coulthard 50 éves2021.03.26.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Stuttgart. David Coulthard 2021. március 27-én ünnepli 50. születésnapját. A skót pilóta 1996-ban kezdett a Formula 1-es csapatban és kilenc éven keresztül vezette a McLaren-Mercedes versenyautóit: az új ezüstnyíl korszak első győzelme is az ő nevéhez fűződik.

Felhasználóbarát és környezetkímélő - Az új Mercedes-Benz EQS akkumulátorai és töltési koncepciója2021.03.23.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Stuttgart. Az új elektromos luxusmodell érkezésével a Mercedes me Charge tekintetében számos újítás és új szolgáltatás könnyíti meg a felhasználók dolgát.

Exkluzív premierek sora - A Genfi Autószalon és a Mercedes-Benz2021.03.19.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Stuttgart. A nagy múlttal rendelkező Genfi Autószalon neve mindig is szoros összefüggésben állt a Mercedes-Benz jeles premierjeivel. A visszatekintés mindig szép emlékeket idéz fel: már 60 éve történt, hogy a 220 SE Coupé (W 111) nyugodt eleganciája lenyűgözte a publikumot.

Megkezdődik az új C-osztály gyártása2021.03.16.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Stuttgart. A Mercedes-Benz maximális rugalmassággal és hatékonysággal, digitális hálózatban gyártja a C-osztály új generációját. A termelés központja a brémai gyár lesz, de Pekingben és Dél-Afrikában is készül a modell, sőt, az akkumulátorok Lengyelországból érkeznek.

69 éves a Mercedes-Benz SL2021.03.12.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
1952. március 12. Ezen a napon mutatkozott be a sajtónak a Mercedes-Benz 300 SL (W 194), egy vérbeli versenyautó, amely néhány héttel később már nemzetközi versenypályákon bizonyított. Azóta a csillagos márka abszolút ikonjává vált.

Megkezdődött a Mercedes-AMG GmbH csúcstechnológiát használó tesztközpontjának építése Affalterbachban2021.03.09.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Affalterbach. A Mercedes-AMG padlógázzal gyorsít az elektrifikáció terén – az első hibrid járművek már az idei évben bemutatkoznak.

A Daimler Truck AG magabiztosan zárta a 2020-as évet és jó kilátásokkal, valamint új partnerekkel indul neki 2021-nek2021.03.03.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Stuttgart – A Daimler Truck AG számára a járvánnyal érintett 2020-as év első fele jelentős visszaeséssel kezdődött, de az egész esztendőre vetített bő 30 százalékos keresletcsökkenés mögött is pozitív tendencia észlelhető.

A Mercedes-AMG és a Mercedes-AMG Petronas F1 Team még intenzívebb együttműködése2021.03.02.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Affalterbach/Brackley. A Mercedes-AMG affalterbachi csapata és az angliai Brackley-ben székelő Mercedes-AMG Petronas F1 Team még szorosabbra fűzi 2012 óta fennálló együttműködését.

       ...      

Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

Videóinkról ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra


KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Odaltérkép   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Robot, automatika   Kiállítás   Cégfelvásárlás hírek   Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák:
ÜZLETI AJÁNLATOK91
Hirdetések14
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek25
Eladó működő cégeket keresünk23
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok21
Riport27
Videos13
Ipari Blog91
Cégfelvásárlás78
NEWS 8485
Ipari cégek3206
Ipari hírek8472
Business5528
Múzeum, ipartörténet271
Autó, jármű, közlekedés6794
Önvezető 234
Munkagép, haszongép1211
Robot, automatika1159
Mesterséges intelligencia153
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)61
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő262
Lézer80
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika1135
Internet742
YouTube116
D nyomtatás74
Fém, gépipar1785
Hegesztés128
CNC98
Műanyag61
Agrár210
Élelmiszer242
Logisztika335
Ingatlan, építőipar407
Energia, közmű, akkumulátor1751
Solar98
Kiállítás1011
A legutóbbi *Robot, automatika* hírek:
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Fenntarthatósági terve 30%-os energiamegtakarítást hoz az ABB gyárnak
KUKA KR Delta Hygienic robot a tisztasági igényekre
Mindenre kiterjedő intelligencia az automatizált vezetés szolgálatában
Az élelmiszeriparban is megbízható partner
Az ABB felvásárolja az ASTI Mobile Robotics Group-ot
Business Superbrands díjat kapott a Siemens
ABB: 2021 második negyedévének eredményei
Audi Hungaria a fenntartható jövőért
Új beruházások a Műszaki Fejlesztés területén
A Bosch három új beruházást indít Makláron
Építés fenntartható módon: a KR QUANTEC 3D-homlokzatokat nyomtat a belga építőipari konszern részére
A debreceni villamosvonalon tesztelik a Bosch innovatív ütközéselkerülő rendszerét - IpariCégek.hu
A Huawei intelligens I-V görbe-diagnosztikájával percek alatt észlelhetők a napelemek meghibásodásai
Ajánló:
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
- Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig) - Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés,
és Videók készítése (csak közzététellel)
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre