Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;

Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.10.30.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Új Michelin TRAILXBIB: talajkímélő és hosszú élettartamú gumiabroncs vontatott mezőgépekre
2020.07.31
Forrás: Michelin, Hírek
A Michelin új mezőgazdasági abroncs termékcsalád forgalmazásba kezd, a TRAILXBIB mezőgazdasági vontatók, permetezőgépek és folyékony trágya tartálykocsik felszerelésére készült.

A gazdálkodók bevonásával kifejlesztett új MICHELIN TRAILXBIB abroncs jobb teljesítményt nyújt*1, gazdaságilag hatékony, üzemeltetése talajkímélő.  A mezőgazdaság termelékenységének fejlesztése állandó feladatot jelent, egyre több terményre van szükség, a termőterületek száma azonban csökken, a földekre való kijutás egyre több időt igényel, így a gazdálkodóknak manapság a leginkább olyan hibrid használatú (közút/szántóföld) abroncsokra van szükségük, amelyeken a mezőgépek biztonságosan és gyorsan juthatnak el a művelendő területig.
Az új MICHELIN TRAILXBIB abronccsal megérkezett a mezőgépflotta üzemeltetők számára megfelelő megoldás: a kifejezetten mezőgazdasági vontatók, permetezőgépek és folyékony trágya tartálykocsik felszerelésére készült gumiabroncs termékcsalád.

A MICHELIN TRAILXBIB abroncs három fő jellemzője:

¤  Különösen nagy állóképesség - az új, VF2*2 normának megfelelő szerkezeti váznak köszönhetően strapabíróbb az abroncs és hatékonyabb talajvédelmet biztosít;

¤  Magas fokú öntisztító képesség - speciálisan kiképzett mintázata főként a sárkivetésben hatékony;

¤  Hosszabb élettartam a CARGOXBIB HEAVY DUTY / HIGH FLOTATION1 termékekhez képest - új futókiképzése és az egyenletes kopást és stabil úttartást biztosító, a mintázat középvonalában lévő bordasor révén.  

A MICHELIN TRAILXBIB abroncs MICHELIN ULTRAFLEX*3 technológiával készült, vagyis szélesebb a talpnyomata, ezáltal tökéletes terheléseloszlás jön létre - talajkímélő és kitűnő terméshozamot biztosító megoldás.

A MICHELIN TRAILXBIB termékek nyomásátállítása is egyszerű feladat: a központi nyomásállító rendszerrel (CTIS) kompatibilis termékekkel a vontatott mezőgépeken is gyorsan elvégezhető a talajtípusnak megfelelő nyomás beállítása.

"Ez a gumiabroncs termékcsalád a gazdálkodókkal együtt végzett közös munka gyümölcse. Különböző szakmákat képviselő szakértőinkkel több földrészen kerestük fel ügyfeleinket, hogy megtudjuk, pontosan milyen használatra készülnek az abroncsok, és milyen elvárásokat támasztanak ők egy ilyen termékkel szemben. Ebből a közös fejlesztésből jött létre az egyedi futókiképzéssel rendelkező új MICHELIN TRAILXBIB termékcsalád, amelyről büszkén elmondhatjuk, hogy tökéletesen megfelel gazdálkodó ügyfeleink igényeinek” - jegyzi meg a Michelin Mezőgazdasági Termékkategória felelőse, Raymond Tavernari.

Az első két méretet - VF 560/60 R22.5 és VF 650/55 R26.5 - 2020 júliusától kezdjük el forgalmazni az elsőszerelői és utánpótláspiacon egyaránt. A legtöbb vontatott mezőgép felszerelésére megfelelő két méret után fokozatosan érkeznek majd a további méretek.

*1 Belső teszt eredménye alapján: 650/55 R26.5 méretű MICHELIN TRAILXBIB és MICHELIN CARGOXBIB High Flotation abroncsok összehasonlító vizsgálata, 2019.

*2 Very High Flexion (VF) (Igen magas szintű hajlékonyság)

*3 A MICHELIN ULTRAFLEX abroncs oldalfala hajlékony, így alacsony üzemi nyomáson is használható. Az egyenletesen eloszló nyomás talajkímélőbb, gazadságos üzemeltetést tesz lehetővé, ezzel a technológiai megoldással megnövekedett terméshozam érhető el.

További tudnivalók a forgalmazott Michelin mezőgazdasági abroncsokról:

http://agricultural.michelin.co.uk  
http://twitter.com/MichelinAgriUK  
https://www.youtube.com/user/AgMichelin  

A Michelin küldetése a fenntartható mobilitás szolgálata: a világ egyik vezető abroncsgyártója a hatékony szállítmányozás és utazás elősegítésére gumiabroncsokat tervez, gyárt és értékesít, illetve kínál a termékhez kapcsolódó szolgáltatásokat, a hatékony mobilitást segítő megoldásokat. Munkánkkal arra törekszünk, hogy az utazás során kivételes élményben részesítsük ügyfeleinket. A Michelin ezen kívül a gépjárműgyártás számára fejleszt csúcstechnológiás alapanyagokat. A cégközpont a franciaországi Clermont-Ferrandban található, a Michelin 170 országban rendelkezik kereskedelmi képviselettel, több mint 127.000 főt foglalkoztat, és 69 termelőegységet működtet világszerte. 2019-ban mintegy 200 millió abroncsot gyártottunk. (www.michelin.com)

www.michelin.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Michelin

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésreSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre