Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre. Megfelelő időben az Ön cégét is eladhatjuk.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Fémszerkezetgyártó cég eladó, 100 M Ft: Világszínvonalú gyártó cég eszköz értéken eladó.
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.08.14.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Michelin az AGROmashEXPO szakkiállításon
2020.01.24
Forrás: Michelin, Hírek
A Michelin idén saját standdal vesz részt január 22. és 25. között az ország legnagyobb mezőgazdasági szakkiállításán, az AGROmashEXPO-n.

Aki ellátogat a kiállításra, a Michelin standján (Sátor2, SATIII/30) találkozhat a mezőgazdasági abroncsgyártás technológiai újításaival, a Michelin innovatív termékeivel:

MICHELIN Ultraflex AxioBib2 VF – nagyteljesítményű traktorokra szánt, Ultraflex technológiával készült Michelin AxioBib abroncs, mely minimális talajterhelés mellett maximális vonóerőt biztosít. A Michelin Axiobib 2-es széria még az elődjénél is rugalmasabb, ezért 40%-kal nagyobb terhet tud elviselni ugyanolyan nyomáson, a hagyományos szerkezetű abroncsokhoz képest.

MICHELIN Ultraflex CerexBib2 VF – speciálisan kombájnokon történő felhasználásra tervezett, alacsony nyomáson használható abroncs, mely szintén Michelin Ultraflex technológiával készül. A továbbfejlesztett, új generációs abroncs a talajkímélés érdekében akár 1,2 bar nyomáson is használható. Az alacsony nyomás következtében megnövekszik a talajjal érintkező felület, így a terhelés nagyobb területen oszlik szét.

Évtizedes előny az Ultraflex Technológiában

A talajt minimális mértékben tömörítő, 2004 óta Ultraflex Technológiával gyártott Michelin gumiabroncsok alacsonyan tartott belső légnyomással – sebességtől függetlenül – nagyon erősen terhelhetők. A rugalmas oldalfalú karkasz által tartott nagy futófelület megbízható vonóerő-átvitelt garantál. Ezzel nemcsak idő és üzemanyag takarítható meg, hanem a termőtalaj megkímélt szerkezetének köszönhetően magasabb lesz a hozam is. Típusjelük pontosan tükrözi a Michelin mezőgazdasági gumiabroncsainak felhasználási területét: a traktorok 80-220 LE között „XeoBib”, 220 LE felett „AxioBib”, az önjáró permetezőgépek „SprayBib”, betakarító gépek (kombájnok és szecskázó gépek) „CerexBib” típusjeleket viselnek. Terhelhetőségük a gumiabroncsok méretjele előtti betűkből derül ki. Ebből lehet megtudni, hogy a választott gumiabroncs mennyivel előnyösebb a hagyományos mezőgazdasági kivitelekkel szemben. Az IF (Improved Flexion) azt jelzi, hogy azonos terhelhetőség mellett 20%-kal alacsonyabb belső légnyomás is elegendő, vagy azonos nyomás mellett a gumiabroncs akár 20%-kal jobban terhelhető. A VF (Very High Flexion) jelű abroncs 40%-kal kisebb belső nyomás mellett is ugyanúgy terhelhető, vagy másképpen: azonos szinten tartott nyomásnál 40%-kal nagyobb terhet hordozhat.

MICHELIN BibLoad Hard Surface – a kifejezetten a kemény felületen dolgozó rakodógépekre fejlesztett abroncs, melynek kidolgozásakor a kényelem is fontos szempont volt. A mintázat merevebb, könnyebben elnyeli a vibrációt és kevésbé zajos.

Minden blokk hat oldalból és 12 élből áll. Bármilyen irányba is mozduljon a rakodógép, a gumiblokk minden helyzetben hatékonyan tud dolgozni: egyenletes és állandó a stabilitás, 360°-ban, minden lehetséges irányban. A szabadalmi oltalom alatt álló futófelület miatt az abroncs megfordítható.

A strapabírás és a hosszú élettartam alapvető elvárás az ilyen abroncsokkal szemben. Három kiegészítő alkatrész garantálja ezeket a MICHELIN BibLoad Hard Surface abroncsban: védőöv fut végig az oldalfalon, ami a nagyon gyakori horzsolódástól véd, a futófeület alatt kétrétegű acélöv akadályozza a mechanikai sérüléseket, és kavicskivető peremvédelemmel látták el az abroncsot, így a murvás-kavicsos talajon is biztonságos a munka.

Az innovatív termékek és megoldások elnyerik a mezőgazdasági gépgyártók elismerését is: 2015 januárjától a kompakt és teleszkópos rakodógépeket tervező és gyártó konstruktőr JCB munkagépei elsőszerelésben opcionálisan MICHELIN Hard Surface abronccsal is rendelhetők.

A Michelin interaktív, egyszerűen használható, több különleges funkcióval bővített mobilalkalmazással segíti a gazdálkodók munkáját. A MICHELIN Pressure Calculator a valós felhasználási körülmények függvényében kiszámolja az alkalmazandó abroncsnyomást. Elég egy fotó a traktorról, és pár gombnyomás múlva kész az eredmény. A MICHELIN Pressure Calculator megmutatja az adott terheléshez és sebességhez való nyomásértéket. Biztonságos közúti használat – termelékenység, talajvédelem a szántóföldeken. 

MICHELIN - TÉNYEK ÉS SZÁMOK

Alapítás éve: 1889
Gyártóegységek száma: 17 országban 68 gyár
Alkalmazottak száma: 117.400
Kutatás-fejlesztési tevékenység: 6.000 kutató - három földrészen (Észak-Amerika, Európa és Ázsia) található technológiai központjainkban
Kutatás-fejlesztésre szánt költségkeret: évente több, mint 640 millió euró
Nettó értékesítés 2018-ban: 22.028 milliárd euró
 
A Michelin küldetése a fenntartható mobilitás szolgálata: a hatékony szállítmányozás és utazás elősegítésére a járművek széles körére gumiabroncsokat tervez, gyárt és értékesít. A termékekhez kapcsolódóan innovatív digitális szolgáltatásokat is kínál, így digitális flottakezelő, útvonaltervező és a mobilitást segítő egyéb alkalmazásokat. Turisztikai kiadványokkal, hotel- és étteremkalauzokkal, térképekkel is állunk az úton lévők szolgálatára. A cégközpont a franciaországi Clermont-Ferrandban található, a Michelin 170 országban rendelkezik kereskedelmi képviselettel, 117.400 főt foglalkoztat világszerte, és 68 termelőegységet működtet a világ 17 országában. A Csoport kutatás-fejlesztési tevékenységet végző Technológiai Központjai Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában találhatók.

www.michelin.hu    


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Agrár ; Ipari hírek ; Ipari cégek ; Kiállítás ; Hungexpo ; Michelin

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

2020.08.18-19., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Szántóföldi Gép- és Technológiai bemutató

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület202...., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai


Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre