Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.19.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Michelin az AGROmashEXPO szakkiállításon
2020.01.24
Forrás: Michelin, Hírek
A Michelin idén saját standdal vesz részt január 22. és 25. között az ország legnagyobb mezőgazdasági szakkiállításán, az AGROmashEXPO-n.

Aki ellátogat a kiállításra, a Michelin standján (Sátor2, SATIII/30) találkozhat a mezőgazdasági abroncsgyártás technológiai újításaival, a Michelin innovatív termékeivel:

MICHELIN Ultraflex AxioBib2 VF – nagyteljesítményű traktorokra szánt, Ultraflex technológiával készült Michelin AxioBib abroncs, mely minimális talajterhelés mellett maximális vonóerőt biztosít. A Michelin Axiobib 2-es széria még az elődjénél is rugalmasabb, ezért 40%-kal nagyobb terhet tud elviselni ugyanolyan nyomáson, a hagyományos szerkezetű abroncsokhoz képest.

MICHELIN Ultraflex CerexBib2 VF – speciálisan kombájnokon történő felhasználásra tervezett, alacsony nyomáson használható abroncs, mely szintén Michelin Ultraflex technológiával készül. A továbbfejlesztett, új generációs abroncs a talajkímélés érdekében akár 1,2 bar nyomáson is használható. Az alacsony nyomás következtében megnövekszik a talajjal érintkező felület, így a terhelés nagyobb területen oszlik szét.

Évtizedes előny az Ultraflex Technológiában

A talajt minimális mértékben tömörítő, 2004 óta Ultraflex Technológiával gyártott Michelin gumiabroncsok alacsonyan tartott belső légnyomással – sebességtől függetlenül – nagyon erősen terhelhetők. A rugalmas oldalfalú karkasz által tartott nagy futófelület megbízható vonóerő-átvitelt garantál. Ezzel nemcsak idő és üzemanyag takarítható meg, hanem a termőtalaj megkímélt szerkezetének köszönhetően magasabb lesz a hozam is. Típusjelük pontosan tükrözi a Michelin mezőgazdasági gumiabroncsainak felhasználási területét: a traktorok 80-220 LE között „XeoBib”, 220 LE felett „AxioBib”, az önjáró permetezőgépek „SprayBib”, betakarító gépek (kombájnok és szecskázó gépek) „CerexBib” típusjeleket viselnek. Terhelhetőségük a gumiabroncsok méretjele előtti betűkből derül ki. Ebből lehet megtudni, hogy a választott gumiabroncs mennyivel előnyösebb a hagyományos mezőgazdasági kivitelekkel szemben. Az IF (Improved Flexion) azt jelzi, hogy azonos terhelhetőség mellett 20%-kal alacsonyabb belső légnyomás is elegendő, vagy azonos nyomás mellett a gumiabroncs akár 20%-kal jobban terhelhető. A VF (Very High Flexion) jelű abroncs 40%-kal kisebb belső nyomás mellett is ugyanúgy terhelhető, vagy másképpen: azonos szinten tartott nyomásnál 40%-kal nagyobb terhet hordozhat.

MICHELIN BibLoad Hard Surface – a kifejezetten a kemény felületen dolgozó rakodógépekre fejlesztett abroncs, melynek kidolgozásakor a kényelem is fontos szempont volt. A mintázat merevebb, könnyebben elnyeli a vibrációt és kevésbé zajos.

Minden blokk hat oldalból és 12 élből áll. Bármilyen irányba is mozduljon a rakodógép, a gumiblokk minden helyzetben hatékonyan tud dolgozni: egyenletes és állandó a stabilitás, 360°-ban, minden lehetséges irányban. A szabadalmi oltalom alatt álló futófelület miatt az abroncs megfordítható.

A strapabírás és a hosszú élettartam alapvető elvárás az ilyen abroncsokkal szemben. Három kiegészítő alkatrész garantálja ezeket a MICHELIN BibLoad Hard Surface abroncsban: védőöv fut végig az oldalfalon, ami a nagyon gyakori horzsolódástól véd, a futófeület alatt kétrétegű acélöv akadályozza a mechanikai sérüléseket, és kavicskivető peremvédelemmel látták el az abroncsot, így a murvás-kavicsos talajon is biztonságos a munka.

Az innovatív termékek és megoldások elnyerik a mezőgazdasági gépgyártók elismerését is: 2015 januárjától a kompakt és teleszkópos rakodógépeket tervező és gyártó konstruktőr JCB munkagépei elsőszerelésben opcionálisan MICHELIN Hard Surface abronccsal is rendelhetők.

A Michelin interaktív, egyszerűen használható, több különleges funkcióval bővített mobilalkalmazással segíti a gazdálkodók munkáját. A MICHELIN Pressure Calculator a valós felhasználási körülmények függvényében kiszámolja az alkalmazandó abroncsnyomást. Elég egy fotó a traktorról, és pár gombnyomás múlva kész az eredmény. A MICHELIN Pressure Calculator megmutatja az adott terheléshez és sebességhez való nyomásértéket. Biztonságos közúti használat – termelékenység, talajvédelem a szántóföldeken. 

MICHELIN - TÉNYEK ÉS SZÁMOK

Alapítás éve: 1889
Gyártóegységek száma: 17 országban 68 gyár
Alkalmazottak száma: 117.400
Kutatás-fejlesztési tevékenység: 6.000 kutató - három földrészen (Észak-Amerika, Európa és Ázsia) található technológiai központjainkban
Kutatás-fejlesztésre szánt költségkeret: évente több, mint 640 millió euró
Nettó értékesítés 2018-ban: 22.028 milliárd euró
 
A Michelin küldetése a fenntartható mobilitás szolgálata: a hatékony szállítmányozás és utazás elősegítésére a járművek széles körére gumiabroncsokat tervez, gyárt és értékesít. A termékekhez kapcsolódóan innovatív digitális szolgáltatásokat is kínál, így digitális flottakezelő, útvonaltervező és a mobilitást segítő egyéb alkalmazásokat. Turisztikai kiadványokkal, hotel- és étteremkalauzokkal, térképekkel is állunk az úton lévők szolgálatára. A cégközpont a franciaországi Clermont-Ferrandban található, a Michelin 170 országban rendelkezik kereskedelmi képviselettel, 117.400 főt foglalkoztat világszerte, és 68 termelőegységet működtet a világ 17 országában. A Csoport kutatás-fejlesztési tevékenységet végző Technológiai Központjai Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában találhatók.

www.michelin.hu    


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés ; Agrár ; Michelin ; Kiállítás ; Hungexpo


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7365
Ipari cégek2332
Ipari hírek7348
Business4654
Autó, jármű, közlekedés5731
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1107
Rába112
Scania445
Robot, automatika1072
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő230
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika890
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1394
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika308
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1384
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre