Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

Működő cég eladása tervezhető folyamat

Forrás: IpariCégek.hu, Működő cég eladása
A működő cég eladása tervezhető, kivéve a rendkívüli helyzeteket, melyekre teljesen nem lehet felkészülni. A cég eladásának folyamatában a rendkívüli helyzeteket jobban lehet kezelni.


Itt cég eladása alatt termelő, működő, vagyonnal rendelkező ipari cég eladását értjük.

A tulajdonosok tudják, hogy amikor már ténylegesen nyugdíjba akarnak menni, akkor van-e olyan családtag, aki folytatja a cég további működtetését, fejlesztését.
Egyértelmúnek tűnik, de a gyakorlati életben sokan mégsem foglalkoznak időben a cég eladásával.

A tervezhető folyamat a vagyon és a helyzet pontos felmérésével kezdődik. Minden adat, csak pontos adat lehet.  
A céget az eladhatóságra elő kell készíteni. Teljesen más egy ipari céget működtetni és más az eladást megszervezni és megvalósítani.
A megfelelő időben, a lehetőség szerinti jó áron eladáson sokszor a már nagyon kiélezett helyzet esetén a tulajdonosok vagyona a tét.

Azt lehet eladni, aminek van jövője, van értelme a termelést tovább folytatni. Ha nincs jövője, akkor a megfelelő időben történő vagyon eladása lehet a megoldás, ha arra egyáltalán van igény.

Nagyon fontos, hogy sok esetben a cég eladására egyszer van jó lehetőség, ha azt elmulasztják, akkor lehet, hogy több évig nem lesz olyan, de még az is lehetséges, hogy azt megközelítő jónak tekinthető lehetőség sosem lesz már.

Minden ipari cég más, egyedi, nagyon sok szempontot kell figyelembe venni az eladás megvalósításához.  

Amennyiben kérdése van, segítségre van szüksége, üzleti alapon szívesen segítünk.
A kapcsolat felvétele után fontos a néhány héten belüli haladás a tanácsadás vagy a közvetítés megvalósításának megkezdésével.

Az IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu oldalain minden szöveges oldal
- az idézetek, a hírforrástól származó hírek kivételével - saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József, IpariCégek.hu
.


Cégeladás ; Működő cég eladása ; Eladási, vételi tanácsadás ; Ipari Blog

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 10.000 ipari hírből: