Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.04.22.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

A Siemens Healthineers és a Circle Cardiovascular Imaging közösen fejlesztik a szív mágneses rezonanciás képalkotását
2018.02.09
Forrás: Siemens, Hírek
Megállapodás termékek fejlesztéséről és integrálásáról a munkafolyamat és a képalkotási képességek javítása, valamint a precíziós orvoslás hatókörének kiterjesztése érdekében

Az EuroCMR/SCMR 2018. évi, Spanyolországban, Barcelona városában rendezett közös ülésén, ahol a kardiovaszkuláris és MRI kollektívák kiemelkedő orvosai és kutatói találkoznak, a Siemens Healthineers és a Circle Cardiovascular Imaging képviselői bejelentették, hogy megállapodást kötöttek az MRI szkenner alkalmazásával kapcsolatos termékek és munkafolyamatok közös fejlesztésére, ideértve a megfelelő utó-feldolgozási képességeket is. A közös erőfeszítések főként a szív mágneses rezonanciás (CMR) képalkotási munkafolyamatainak és diagnosztikai eszközeinek fejlesztésére, a CMR vizsgálatok elérhetőségének fokozására, valamint a precíziós orvoslás hatókörének kiterjesztésére irányulnak.

A közös fejlesztést célzó egyezmény mellett a Siemens Healthineers és a Circle egy olyan együttműködésről is megállapodott, amely révén a felhasználók a Circle cmr42 termékét a Syngo.via szoftveren futtathatják – ami egy intelligens és integrált képalkotási szoftver az adatok multimodális beolvasására és jelentések készítésére. Ezt az integrációt a Syngo.viaOpenApps (kb. a Syngo.via nyílt alkalmazásai) teszik lehetővé, amelyek a Syngo.via terméket a Siemens Healthineers digitális ökorendszer tárházához (Digital Ecosystem Store) csatlakoztatják. Így a saját szakterületén vezető szerepet játszó két cég szorosan együtt tud működni annak érdekében, hogy javítsák a szív MRI vizsgálatainak diagnosztikai lehetőségeit, és tovább fokozzák az egészségügyi szektor digitalizációját.

A Siemens Healthineers-el kialakított partneri viszony izgalmas nemzetközi fejlemény a kardiovaszkuláris MR jövője szempontjából. Kihasználva mindét szereplő globális jelenlétét, valamint azt a képességét, hogy az adott kategórián belül a legkiválóbb szoftver technológiákat hozzák létre, további erőfeszítéseket teszünk a szív MR vizsgálatainak fejlesztésére, s ennek a kórházak, az egészségügyi szektor szakemberei és a páciensek is élvezni fogják az előnyeit" - jelentette ki Greg Ogrodnick, a Circle Cardiovascular Imaging cég vezérigazgatója.

A kardiovaszkuláris MR (CMR) az egyik leginkább átfogó és informatív képalkotási eszköz a szív- és érrendszeri betegségek vizsgálata során. Más technikákkal összehasonlítva egyedülálló lehetőségeket kínál az orvosok számára, segítve őket abban, hogy kiértékeljék, és mennyiségileg meghatározzák a szív véráramlásával, működésével és szövet kórtanával kapcsolatos információkat. Továbbá a CMR vizsgálat kontrasztanyagok használata nélkül is elvégezhető. Kimutatták, hogy alkalmazásával csökkennek az egészségügyi szolgáltatók költségei, és javulnak a betegellátás eredményei. A Nemzetközi Szív-és Érrendszeri Mágneses Rezonancia Társaság (SCMR), az Európai Kardiovaszkuláris Képalkotó Társaság (EACVI) CMR szekciója, valamint az Európai Kardiológus Társaság erőfeszítéseinek köszönhetően szabványosított protokollok állnak rendelkezésre a képi információk gyűjtéséhez, utófeldolgozásához, kiértékeléséhez és jelentésekben történő összefoglalásához. A klinikai irányelvek egyre jobban elismerik a CMR vizsgálatok diagnosztikai jelentőségét, és javasolják alkalmazását a különféle kardiovaszkuláris problémákkal küszködő páciensek esetén, ideértve a szívkoszorúér megbetegedéseket, a nem isémiás (vérellátási hiányosságok okozta) kardiomiopátiát, a veleszületett szívbetegségeket és a szívbillentyű hibákat.

Lelkesít minket a Circle Cardiovascular Imaging céggel létesített partneri viszony, hiszen így közösen fejleszthetünk ki innovatív termékeket a szív MRI vizsgálataihoz. Véleményünk szerint ez a stratégiai partnerség tökéletes párosítás a szív MRI vizsgálataira vonatkozó jövőkép közös formálásához, azzal a céllal, hogy jobb eredményeket biztosítsunk az egészségügyi szolgáltatók és a páciensek számára" - mondta Dr. Christoph Zindel, a Siemens Healthcare mágneses rezonanciás képalkotási üzletágának rangidős alelnöke és vezérigazgatója.

A Syngo.viaOpenApps közvetlen és nyílt hozzáférést biztosít a Siemens Healthineers és partnerei által kínált, növekvő számú klinikai alkalmazáshoz, amik azonnal futtathatók a Syngo.via platformon. Az OpenApps a Syngo.via platformot a Siemens Healthineers digitális ökorendszer tárházához (Digital Ecosystem Store) is csatlakoztatja. A tárház lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy rugalmas előfizetési koncepciónak megfelelően alkalmazások között böngésszenek, azokat letöltsék és kipróbálják, valamint árajánlatokat kérjenek. Az alkalmazások egyetlen kattintással telepíthetők a Syngo.via biztonságos környezetébe, így zökkenőmentes módon illeszthetők be a klinikai munkafolyamatba.

A (cikkben említett) termékek / jellemzők kereskedelmi forgalomban nem elérhetőek minden országban. Szabályozási indokok következtében jövőbeni hozzáférhetőségük nem garantálható. További részleteket a helyi Siemens szervezet tud szolgáltatni.
A Syngo.via használható önálló eszközként, vagy különféle Syngo.via alapú szoftver opciókkal együtt, amik maguk is orvosi eszközökként funkcionálnak. Egyes államokban a Syngo.via és a Syngo.via alapú szoftver opciók még a szükséges engedélyekre várnak, így ezek a termékek még nem értékesíthetők minden országban.

www.siemens.hu    


NEWS: ; IT, informatika ; Mágnes, MR, MRI ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra2018.05.23-24., Mezőfalva:
NAK Szántóföldi Napok

Eladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok

MASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre