Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

Kockázatkezelés

Az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. Kockázatkezelés szolgáltatásával az ipari cégek működési, szervezeti kockázati tényezői csökkenthetők, a biztonságosabb működés és gazdálkodás érdekében.


Mint minden fejlesztés, a kockázatkezelés is a jelenlegi működési sajátosságok, tények feltárásával kezdődik.

Még a kisebb ipari cégeknél is fontos a meglévő kockázati tényezők csökkentése.
Egy reálisan gondolkodó cégvezető, tulajdnos tisztában van a cég, a vállalkozás gyengeségeivel, sérülékenységével, mely kockázati tényezők csökkentése legtöbbször külső szakemberek bevonásával tud kezelhető, egészséges szintre kerülni.

Teljes mértékben minden kockázati tényezőt, rendkívüli helyzet megoldását nem lehet kizárni, de a kockázat csökkenthető.
Más feladatot jelent a szinte teljesen egy személyre épülő cégnél a kockázatkezés és más megoldandók vannak egy már cégvezetéssel, szervezetként működő ipari cégként.

Egy nagyobb cégnagyságnál lehetséges a már szinte teljeskörűen összeállított  kockázatkezeléshez szükséges Kockázatkezelési Rendszer Szabályzat kialakítása is, ami a főbb rendkívüli és kockázati tényezőkre való felkészültség meglétét is jelenti.
A nagyobb cégeknél a rendkívüli helyzetekre még kommunikációs terv is van, megfelelő személyi feladatokkal, illetékességekkel.

A rendkívüli helyzetekre teljesen nem lehet felkészülni, de nagy része kezelhető lehet egy megfelelő cégfelépítéssel rendelkező ipari cég számára is.

További információk a Kapcsolat oldalunkon található elérhetőségeken egyeztethetők.
.
Az IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu oldalain minden szöveges oldal
- az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jogot fenntartunk!
Ez kiemelten igaz a szolgáltatásaink oldalainkra, ahol a gyakorlati tapaszatalainkból,
nagyrészt vázlatos formában, írásokat közzéteszünk.


SZOLGÁLTATÁSAINK: ; Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk ; Értéket fejlesztünk ; Cégfejlesztés ; Kockázatkezelés

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 10.000 ipari hírből: