Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.03.09.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


Nagy siker volt OMÉK 2017 kiállítás
2017.12.21
Forrás: IpariCégek.hu Riport
Daróczi László az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. ügyvezetője a nagy sikerű kiállítás után válaszolt kérdéseinkre.

-  Jól sikerült szeptember 19-i szakmai nappal kezdődött az idei kiállítás. Honnan jött az ötlet és hogyan fogadta a szakma az új kezdeményezést?  

Az agrár és élelmiszerágazat utóbbi években tapasztalható erőteljes fejlődését jól mutatja, hogy a szakma oldaláról jelentkezett komoly igény arra, hogy a 2017. évi Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon és Vásáron (OMÉK) nagyobb hangsúlyt kapjanak a szakmai programok és a tudástranszfert megvalósító konferenciák. A kérésnek örömmel tettünk eleget, hiszen a nemzetközi szakkiállításokon szerzett tapasztalataink is azt támasztották alá, hogy értékes szakmai hozadékkal bírnak a rendezvényekbe szervesen beágyazott szakmai események mellé tervezett önálló, csak a szakmának szóló napok. E kettős szinergia eredményeként született meg az OMÉK Szakmai Nap gondolata, ahol üzletember találkozók, Open Space tér és szakmai konferenciák is helyet kaptak. Kiemelt célunk volt a legnagyobb hazai agrárszakmai és élelmiszerágazati döntéshozók, beszerzők megszólítása is, hiszen lehetőséget akartunk teremteni az OMÉK-ra érkező kiállítóinknak az értékesítés mellett a hosszú távon hasznot hozó kapcsolatépítés fejlesztésére is.  A rendezvény újdonsága és egyedisége abban rejlett, hogy az előadások meghallgatása mellett a résztvevők közösen vitatták meg a legfontosabb agrárgazdasági kérdéseket az I. Magyar „Nyitott tér” agrár workshopon. Elmondható, hogy az OMÉK Szakmai Napján több mint 800 résztvevőt köszönthettünk, míg az OMÉK összességében 6000 szakmai rendezvényeken, konferenciákon is résztvevő vendéget fogadott. Ebben a munkában partnerünk az agroinform.hu, hazánk egyik legnagyobb online agrárszakmai portálja volt. Terveink szerint mostantól minden évben - így 2018-ban már önállóan - megszervezzük a Szakmai Napot a hazai szakmai élet erősödésének támogatására, a szakmaiság, szakmai kapcsolati rendszerek élénkítésére, fejlesztésére.

-  Milyen újdonságai voltak az idei OMÉK kiállításnak?  

Nem csupán a Szakmai Nap volt újdonság, hanem az is, hogy sokkal több szakmai programmal – például konferenciákkal, workshopokkal – vártuk szakmai látogatóinkat, mint a korábbi események alkalmával. A szervezésben kiemelt figyelmet fordítottunk arra is, hogy a látogatók minden rétege - függetlenül attól érdeklődésük középpontjában mi áll - és minden korosztály képviselője izgalmas programokra találjon az OMÉK-on. A már megszokott programelemek mellett - mint a közkedvelt állatbemutatók, kertészeti bemutatók, mezőgazdasági gépkiállítás, kézműves magyar élelmiszerek – olyan újdonságokkal is készültünk, mint a közel 100 négyzetméteren elterülő „Biosziget”, az agráriumhoz köthető alapítványokat bemutató „Civil Tér”, vagy a digitális játszótér és gyermeksziget. Délután és esténként nem csupán a fiatalokat, az idősebb generáció tagjait is színvonalas könnyűzenei koncertekkel, népzenei programokkal vártuk. A hagyományos és digitális játszótér mellett szintén, elsősorban a gyermekek szórakoztatását szolgálta a látványos, interaktív „Erdővarázs”, ahol az erdők egyedi hangulatú világát, természeti környezetét és állatvilágát fedezhették fel látogatóink.

-  Az ifjúságot, a fiatalokat is sikerült jobban bevonni a programokba. Mivel sikerült az eddiginél több fiatal látogatását elérniük?

Az idei OMÉK előkészítésekor kifejezett célunk volt, hogy az eseményt a korábbiaknál sokkal vonzóbbá tegyük a fiatalok számára. Ezért célzott programokkal – a Civil Térrel, gyermekszigettel és gyermekszínpaddal, állatbemutató programokkal, koncertekkel, vagy az egyetemisták, főiskolások számára szervezett kerekasztal beszélgetésekkel, innovációs, ecotrophelia versennyel – készültünk. Ezen kívül most először a felsőoktatásban tanulók és középiskolások számára is ingyenessé tettük a belépést, ennek eredményeként minden eddiginél több, közel 20 ezer diák látogatott ki az OMÉK-ra.

-  A Kincsem Park állattenyésztés bemutatói és az állattenyésztési programok a több napon is esős idő ellenére sok érdeklődőt vonzott. Milyen állatokat sikerült bemutatni az idei kiállításon?

Állatos programjaink szinte valamennyi háztáji és haszonállat bemutatásra kiterjedtek, ezen kívül lovas bemutatókkal is vártuk a látogatókat. Volt őshonos udvar, ahol olyan tradicionális magyar fajtákat láthattak az érdeklődők, mint a szürkemarha, vagy a rackajuh. Őshonos magyar kutyafajtákat – például pumit, pulit, komondort - is láthatott a közönség, de olyan érdekességgel is találkozhattak a látogatók, mint egy 400 kg-os, óriás sertés.

-  A B pavilonban kiállított vadon élő állatoknál a háziállatok népszerűbbek voltak. Miért érdeklődhettek kevesebben a fácán, fogoly, vetési varjú, vörös vércse és a sündisznóhoz képest többen a megszokott, tenyésztett állatok iránt?  

Az OMÉK elsősorban a nagyközönség, a családok és a gyermekek számára jelent kikapcsolódást, ezért is voltak nagyon sikeresek az olyan háziállatok, mint a birka, a kecske, vagy a „nyuszi”. Ezeket az állatokat lehet simogatni, jól tűrik az ember közelségét, így könnyen a gyermekek kedvencévé válnak. Sokan voltak azonban azok is - főleg a szakma képviselői között - akiket a hazánk sokszínű vadállományát bemutató állatos programjaink vonzottak a rendezvényre.

-  Miben látja az idei OMÉK kiállítás legnagyobb sikerét?

Nagy öröm volt számunkra, hogy az agrárszakmai képviselők, döntéshozók és cégek is úgy ítélték meg, hogy az idei OMÉK számos lehetőséget kínált a legújabb trendek, innovációk megismeréséhez, szakmai találkozók és konferenciák lebonyolításához és gyümölcsöző üzleti kapcsolatok kiépítéséhez. Ezen kívül a nagyközönség is elégedetten távozhatott, hiszen érdekes, izgalmas és szórakoztató programokkal vártuk őket.

-  Vannak-e már elképzeléseik a következő OMÉK kiállításra? Várható-e, hogy akár évente megrendezésre kerüljön az OMÉK?
 
A következő OMÉK szervezési munkálatai még nem kezdődtek meg, egyelőre a szeptemberi rendezvény tapasztalatait értékeljük ki. Nincs tervbe véve, hogy évente rendezzük meg a kiállítást, hiszen egy ilyen nagyszabású rendezvény előkészítése hosszú hónapokat, akár egy évet is igénybe vesz.

-  Melyek az Agrármarketing Centrum további tervei?

Ahogy korábban már említettem, szeretnénk a következő évben folytatni az idei OMÉK-on nagy sikert arató Szakmai Napot, 2018-ban az OMÉK-tól függetlenül, önálló napként megrendezve. Ezen kívül a külföldi kiállításainkra is nagy figyelmet fordítunk, hiszen már januárban ott leszünk a Nemzetközi Zöld Hét (International Grüne Woche) kiállításon, Berlinben. Néhány nappal később, szintén itt rendezik meg Európa legnagyobb zöldség-gyümölcs szakkiállítását, a Fruit Logistica-t, februárban pedig Nürnbergben az organikus termékek egyik legnagyobb eseményét, a Biofach-ot. Hazai rendezvényeken is megjelenünk, mint például hazánk legnagyobb halászati-vadászati szakkiállításán a FEHOVA-n, vagy a SIRHA Nemzetközi Élelmiszeripari és HORECA Szakkiállítás. Ezen kívül zajlanak termékpálya kampányaink is, már az év végén, a karácsonyi időszakban találkozhatnak sertés- és baromfi promóciós reklámjainkkal és kóstoltató akcióinkkal is, amelyekben a „Kapj rá!” szlogennel futó halkampány égisze alatt halas ételeket is kínálunk.

* Minden IpariCégek.hu Riport és kép is saját készítésű, minden jogot fenntartunk! 


* NEWS * ; Ipari hírek ; Agrár ; Élelmiszer ; Kiállítás ; OMÉK ; Riport ; Ipari Blog


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek28
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek4
Fémipari cég eladó5
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás3
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás72
* NEWS *7070
Ipari cégek2051
Ipari hírek7051
Business4432
Autó, jármű, közlekedés5449
BUD322
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 202
e-sport11
Audi515
Mercedes880
Opel305
Suzuki264
BMW72
Das WeltAuto51
Seat288
Škoda287
VW387
Tesla6
Munkagép, haszongép1082
Rába112
Scania444
Robot, automatika1050
ABB425
FANUC146
igm111
KUKA 68
Universal Robots39
Mesterséges intelligencia124
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)39
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő224
Lézer76
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika840
Internet516
YouTube94
D nyomtatás66
Fém, gépipar1361
Hegesztés118
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar18
Agrár197
Élelmiszer211
FMCG, kereskedelem36
Logisztika300
Ingatlan, építőipar364
Energia, közmű, akkumulátor1309
Solar74
Bosch786
Siemens433
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone35
Continental134
Hankook Tire219
Michelin112
Kiállítás882
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport26
Múzeum, ipartörténet11
Ipari Blog79
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Az ABB termékei is segítik a Preserverance marsjáró sikeres küldetését
A Bosch a Microsofttal közösen fejleszt szoftveralapú járműplatformot
igm hegesztőrobot Ausztriában a Liebherr nenzingi üzemében
Az ABB új generációs kobotokat dob piacra, hogy újabb ágazatok és felhasználók számára tegye hozzáférhetővé az automatizálás lehetőségét
Kampányt indít a japán gyártásautomatizálási óriás, hogy megtalálja Magyarország leghosszabb ideje szolgáló FANUC berendezését
Az ABB bemutatja *A robot podcast* sorozatát, mellyel a robotika és az automatizálás izgalmas világát fedezhetjük fel
A Teradyne bejelentette a Universal Robots új elnökét
igm 25 tonnás forgató-billentő manipulátor – egy erős manipulátor nagyméretű munkadarabokhoz
Az ABB innovatív, mágneses alapú lebegő szállító rendszerrel bővíti a rugalmas gyártási portfólióját
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei a műanyag- és polimerfeldolgozásban
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az elektronikai iparban
Robotok programozása egy szempillantás alatt: kézi vezérlés a KUKA ready2_pilot segítségével
A Bosch 2020-ban a vártnál jobban teljesített
ABB: Negyedik negyedévi és 2020-as egész évi eredmények
Jövőképünk 2030-ig: A KUKA mindenki számára elérhetővé teszi az automatizálást
Új bemutató berendezés az igm wiener neudorfi központjában
Az ABB korszerűsíti Helsinki egyik legjelentősebb turistalátványosságát
Alkalmazkodás, üzleti folytonosság és kobotok: összeszerelés
A jövő piaca – Milliárdos megrendeléseket kapott a Bosch a fedélzeti számítógépeire
100 éve robotok
UR kobotok problémamentes távvezérlése a Covid-19 idején
Új tesztjármű- és prototípuskészítő központot nyitott Mladá Boleslavban a Škoda Auto
Budapest Airport: két év alatt 167 millió euró repülőtér-fejlesztésre
Robot link
ABB robotpincérek szolgálnak fel a Lego kockák otthonában
Intelligens navigáció és vezeték nélküli töltés mini-holdrobotok számára
A Hankook csoport tagvállalata, a Model Solution a Consumer Electronics Show 2021-en mutatja be high-tech termékeit
Hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldás nyert Innovációs Díjat a CES®-en
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre