Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.04.22.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

A 7 teslás Magnetom Terra szkennerrel a Siemens új klinikai térerősséget vezet be a mágnes-rezonanciás képalkotás területén
2017.09.29
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Healthineers megkapta a 7 teslás Magnetom Terra mágnes-rezonanciás (MR) letapogató berendezés CE jóváhagyását. Ezzel ez lett a valaha létezett első olyan igen nagy térerősségű MR szkenner, amit engedélyeztek klinikai alkalmazás céljára.

Ezzel a Siemens Healthineers, amely globális piacvezető szerepet játszik a mágnes-rezonanciás képalkotás (MRI) területén és élen jár az újításokban is, megint az orvosi képalkotás új útjait kereste, és az ügyfelekkel közösen új klinikai térerősség elérésére törekszik az MRI berendezéseknél - összhangban a vállalat jelmondatával: "Engineering Success. Pioneering Healthcare. Together." (kb. "Együtt dolgozva a sikerért az egészségügy előharcosaként"). Az európai klinikákon dolgozó orvosok már használhatják a rendszert neurológiai valamint izom- és csontrendszeri vizsgálatok céljára rutin klinikai alkalmazások során, mivel a CE (megfelelőségi) jelölés azt jelenti, hogy a termék kielégíti a biztonsággal, a klinikai hasznosítással és a környezetvédelemmel kapcsolatos összes EU követelményt.

"Az igen nagy térerősségű MRI iránti régi keletű elkötelezettségünknek, az ezen a területen szerzett tapasztalatainknak, valamint az együttműködő partnerek világméretű innovációs hálózatának köszönhetően most a Magnetom Terra alkalmazásával 7 teslás képalkotást valósítunk meg a klinikai eljárásokban" - jelentette ki Dr. Christoph Zindel, a Siemens Healthcare mágnesrezonanciás képalkotási üzletágának rangidős alelnöke és vezérigazgatója.

"Miután megszereztük a klinikai használatra vonatkozó jóváhagyást, most kiterjesztjük a diagnosztikai célú MRI vizsgálatok körét - 15 évvel a 3T (3 teslás) szkennerek bevezetését követően. Ezzel az új klinikai térerősséggel az anatómiai és funkcionális részletek új szintjét érhetjük el, még jobban előkészítve a terepet a precíziós (személyre szabott) gyógyítás számára" - mondta Zindel. "Meg vagyok győződve róla, hogy a Magnetom Terra segítségével tovább növelhetjük a 7 teslás alkalmazások körét a kutatásban és a klinikai vizsgálatokban, így az MRI hasznosításának új területeit tárhatjuk fel."

Az igen nagy térbeli és spektrális felbontásának köszönhetően a Magnetom Terra használatával részletes betekintést nyerünk az emberi izom- és csontrendszerbe, pontos képet kapunk az agyban zajló anyagcsere folyamatokról, és az eszköz segíti az olyan neurológiai betegségek láthatóvá tételét is, mint az Alzheimer kór, epilepszia és sclerosis multiplex (MS). Az igen nagy térerősségű képalkotás előnyei főként az agy esetében feltűnőek. 7 tesla esetén a károsodások világosabban azonosíthatók a nagyobb felbontásnak és a fokozottabb képkontrasztnak köszönhetően.

Új diagnosztikai lehetőségek az epilepszia és a sclerosis multiplex esetében

Erre az egyik példa az epilepsziás betegek vizsgálata, ahol a fehér- és szürkeállomány egyértelműbb megkülönböztetése olyan új diagnosztikai lehetőségeket tár fel, amelyek alacsonyabb térerősségeken nem álltak rendelkezésre. A 7 teslás berendezés által szolgáltatott eredmények hasznosak lehetnek a sclerosis multiplexben szenvedő betegek esetén is, mivel így jobban láthatóak az agy szürkeállományának azok a sérülései, amik a kognitív képességek romlásához vezethetnek. Itt a jobb jel-zaj viszony, az erősebb szövet kontraszt és a nagyobb térbeli felbontás együttesen azt jelenti, hogy a 7 teslás berendezés képes feltárni olyan információkat, amik láthatatlanok lennének 3T használatával.

"Az a lehetőség, hogy a 7 teslás technológiát klinikai területen használhatjuk, áttörést jelent a korábbinál szélesebb körű klinikai 7 teslás MR alkalmazások irányába. Ezt a CE tanúsítványt megfelelően indokolja az a figyelemre méltó fejlődés, amit az újszerű rádiófrekvenciás technológiák és az MR módszerek terén elértek, és ami révén a jövőben a 7 teslás, teljes testes MRI vizsgálatok is megvalósíthatók lesznek. Ez határozottan elő fogja segíteni a kutatási eredmények átültetését a klinikai alkalmazásokba" - közölte Dr. Siegfried Trattnig professzor, az orvostudományok doktora, a Bécsi Orvostudományi Egyetem MR Kiválósági Központjának igazgatója. "Továbbá a nagyobb jel-zaj viszony, a jobb kontraszt és a nem protonos MR 7 teslán a korábbinál jobb tér- és időbeli felbontást eredményez, de még fontosabb szempont az, hogy a továbbfejlesztett biokémiai és anyagcserével kapcsolatos szövetjellemzés megnyitja az utat a klinikai, nem invazív és személyre szabott orvoslás előtt."

A kettős üzemmódú funkcionalitás egyaránt lehetővé teszi a klinikai rutinvizsgálatokat és a kutatást

A Magnetom Terra kettős üzemmódú funkciójának segítségével a felhasználók könnyen átkapcsolhatnak a klinikai protokollok és az innovatív kutatási módszerek között. Ez optimális platformot biztosít a transzlációs kutatáshoz, lehetővé téve a 7T berendezések alkalmazási körének szélesítését, lefedve például a teljes testes alkalmazásokat. Eddig a 7T berendezéseket jellemzően arra használták, hogy anatómiai képalkotás révén megvizsgálják a rendkívül kicsi patológiás elváltozásokat, és fokozzák azok láthatóságát, valamint a funkcionális képalkotás alkalmazásával a kéreg alatti agytevékenységeket tanulmányozzák. A közeljövőben fontos szerepet játszik majd a páciensben lezajló anyagcsere változások kutatása, és a 7 teslás berendezésre úgy tekinthetünk, mint egy MRI mikroszkópra, amellyel a testszövet anatómiáját, működését (funkcióját) és anyagcseréjét vizsgáljuk. Továbbá a Magnetom Terra nyílt rendszerű architektúrája különösen vonzó a tudományos kutatók számára, lehetővé téve, hogy saját fejlesztéseiket hasznosítsák, illetve azokra építsenek.

Az új, igen nagy térerősségű MR rendszer aktívan árnyékolt mágnese, amit az angliai Oxfordban levő Siemens Magnet Technology cég gyárt, a világ legkönnyebb 7 teslás, teljes testes vizsgálatra alkalmas mágnese, amelynek 50 százalékkal kisebb a súlya, mint a korábbi hasonló termékeké. A Magnetom Terra alacsony összsúlya megkönnyíti a berendezés klinikai környezetben történő telepítését. A Magnetom Terra ugyanazt a szoftver platformot használja, mint a Siemens Healthineers egyéb letapogató berendezései az 1.5T és 3T tartományban, és azok már bevált felhasználói interfésze szerint történt az új készülék kialakítása. A speciálisan a 7 teslás rendszerre optimalizált alkalmazásokkal együtt használva az igen nagy térerősségű rendszer könnyen működtethető a klinikai rutinvizsgálatok során, valamint egyszerűen végrehajtható a vizsgálati tervek cseréje más MR rendszerekkel.

A Magnetom Terra jelenlegi FDA (Amerikai Gyógyszer- és Élelmiszerügyi Hatóság) jóváhagyási státusza "510(k) engedélyre vár (forgalomba hozatal előtti értesítés)".

www.siemens.hu 


NEWS: ; IT, informatika ; Internet ; Mágnes, MR, MRI ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra2018.05.23-24., Mezőfalva:
NAK Szántóföldi Napok

Eladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUS

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre