Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A 7 teslás Magnetom Terra szkennerrel a Siemens új klinikai térerősséget vezet be a mágnes-rezonanciás képalkotás területén
2017.09.29
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Healthineers megkapta a 7 teslás Magnetom Terra mágnes-rezonanciás (MR) letapogató berendezés CE jóváhagyását. Ezzel ez lett a valaha létezett első olyan igen nagy térerősségű MR szkenner, amit engedélyeztek klinikai alkalmazás céljára.

Ezzel a Siemens Healthineers, amely globális piacvezető szerepet játszik a mágnes-rezonanciás képalkotás (MRI) területén és élen jár az újításokban is, megint az orvosi képalkotás új útjait kereste, és az ügyfelekkel közösen új klinikai térerősség elérésére törekszik az MRI berendezéseknél - összhangban a vállalat jelmondatával: "Engineering Success. Pioneering Healthcare. Together." (kb. "Együtt dolgozva a sikerért az egészségügy előharcosaként"). Az európai klinikákon dolgozó orvosok már használhatják a rendszert neurológiai valamint izom- és csontrendszeri vizsgálatok céljára rutin klinikai alkalmazások során, mivel a CE (megfelelőségi) jelölés azt jelenti, hogy a termék kielégíti a biztonsággal, a klinikai hasznosítással és a környezetvédelemmel kapcsolatos összes EU követelményt.

"Az igen nagy térerősségű MRI iránti régi keletű elkötelezettségünknek, az ezen a területen szerzett tapasztalatainknak, valamint az együttműködő partnerek világméretű innovációs hálózatának köszönhetően most a Magnetom Terra alkalmazásával 7 teslás képalkotást valósítunk meg a klinikai eljárásokban" - jelentette ki Dr. Christoph Zindel, a Siemens Healthcare mágnesrezonanciás képalkotási üzletágának rangidős alelnöke és vezérigazgatója.

"Miután megszereztük a klinikai használatra vonatkozó jóváhagyást, most kiterjesztjük a diagnosztikai célú MRI vizsgálatok körét - 15 évvel a 3T (3 teslás) szkennerek bevezetését követően. Ezzel az új klinikai térerősséggel az anatómiai és funkcionális részletek új szintjét érhetjük el, még jobban előkészítve a terepet a precíziós (személyre szabott) gyógyítás számára" - mondta Zindel. "Meg vagyok győződve róla, hogy a Magnetom Terra segítségével tovább növelhetjük a 7 teslás alkalmazások körét a kutatásban és a klinikai vizsgálatokban, így az MRI hasznosításának új területeit tárhatjuk fel."

Az igen nagy térbeli és spektrális felbontásának köszönhetően a Magnetom Terra használatával részletes betekintést nyerünk az emberi izom- és csontrendszerbe, pontos képet kapunk az agyban zajló anyagcsere folyamatokról, és az eszköz segíti az olyan neurológiai betegségek láthatóvá tételét is, mint az Alzheimer kór, epilepszia és sclerosis multiplex (MS). Az igen nagy térerősségű képalkotás előnyei főként az agy esetében feltűnőek. 7 tesla esetén a károsodások világosabban azonosíthatók a nagyobb felbontásnak és a fokozottabb képkontrasztnak köszönhetően.

Új diagnosztikai lehetőségek az epilepszia és a sclerosis multiplex esetében

Erre az egyik példa az epilepsziás betegek vizsgálata, ahol a fehér- és szürkeállomány egyértelműbb megkülönböztetése olyan új diagnosztikai lehetőségeket tár fel, amelyek alacsonyabb térerősségeken nem álltak rendelkezésre. A 7 teslás berendezés által szolgáltatott eredmények hasznosak lehetnek a sclerosis multiplexben szenvedő betegek esetén is, mivel így jobban láthatóak az agy szürkeállományának azok a sérülései, amik a kognitív képességek romlásához vezethetnek. Itt a jobb jel-zaj viszony, az erősebb szövet kontraszt és a nagyobb térbeli felbontás együttesen azt jelenti, hogy a 7 teslás berendezés képes feltárni olyan információkat, amik láthatatlanok lennének 3T használatával.

"Az a lehetőség, hogy a 7 teslás technológiát klinikai területen használhatjuk, áttörést jelent a korábbinál szélesebb körű klinikai 7 teslás MR alkalmazások irányába. Ezt a CE tanúsítványt megfelelően indokolja az a figyelemre méltó fejlődés, amit az újszerű rádiófrekvenciás technológiák és az MR módszerek terén elértek, és ami révén a jövőben a 7 teslás, teljes testes MRI vizsgálatok is megvalósíthatók lesznek. Ez határozottan elő fogja segíteni a kutatási eredmények átültetését a klinikai alkalmazásokba" - közölte Dr. Siegfried Trattnig professzor, az orvostudományok doktora, a Bécsi Orvostudományi Egyetem MR Kiválósági Központjának igazgatója. "Továbbá a nagyobb jel-zaj viszony, a jobb kontraszt és a nem protonos MR 7 teslán a korábbinál jobb tér- és időbeli felbontást eredményez, de még fontosabb szempont az, hogy a továbbfejlesztett biokémiai és anyagcserével kapcsolatos szövetjellemzés megnyitja az utat a klinikai, nem invazív és személyre szabott orvoslás előtt."

A kettős üzemmódú funkcionalitás egyaránt lehetővé teszi a klinikai rutinvizsgálatokat és a kutatást

A Magnetom Terra kettős üzemmódú funkciójának segítségével a felhasználók könnyen átkapcsolhatnak a klinikai protokollok és az innovatív kutatási módszerek között. Ez optimális platformot biztosít a transzlációs kutatáshoz, lehetővé téve a 7T berendezések alkalmazási körének szélesítését, lefedve például a teljes testes alkalmazásokat. Eddig a 7T berendezéseket jellemzően arra használták, hogy anatómiai képalkotás révén megvizsgálják a rendkívül kicsi patológiás elváltozásokat, és fokozzák azok láthatóságát, valamint a funkcionális képalkotás alkalmazásával a kéreg alatti agytevékenységeket tanulmányozzák. A közeljövőben fontos szerepet játszik majd a páciensben lezajló anyagcsere változások kutatása, és a 7 teslás berendezésre úgy tekinthetünk, mint egy MRI mikroszkópra, amellyel a testszövet anatómiáját, működését (funkcióját) és anyagcseréjét vizsgáljuk. Továbbá a Magnetom Terra nyílt rendszerű architektúrája különösen vonzó a tudományos kutatók számára, lehetővé téve, hogy saját fejlesztéseiket hasznosítsák, illetve azokra építsenek.

Az új, igen nagy térerősségű MR rendszer aktívan árnyékolt mágnese, amit az angliai Oxfordban levő Siemens Magnet Technology cég gyárt, a világ legkönnyebb 7 teslás, teljes testes vizsgálatra alkalmas mágnese, amelynek 50 százalékkal kisebb a súlya, mint a korábbi hasonló termékeké. A Magnetom Terra alacsony összsúlya megkönnyíti a berendezés klinikai környezetben történő telepítését. A Magnetom Terra ugyanazt a szoftver platformot használja, mint a Siemens Healthineers egyéb letapogató berendezései az 1.5T és 3T tartományban, és azok már bevált felhasználói interfésze szerint történt az új készülék kialakítása. A speciálisan a 7 teslás rendszerre optimalizált alkalmazásokkal együtt használva az igen nagy térerősségű rendszer könnyen működtethető a klinikai rutinvizsgálatok során, valamint egyszerűen végrehajtható a vizsgálati tervek cseréje más MR rendszerekkel.

A Magnetom Terra jelenlegi FDA (Amerikai Gyógyszer- és Élelmiszerügyi Hatóság) jóváhagyási státusza "510(k) engedélyre vár (forgalomba hozatal előtti értesítés)".

www.siemens.hu 


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Mágnes, MR, MRI ; IT, informatika ; Internet ; Siemens


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre