Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Előrendezvényeken is népszerűsítik az OMÉK-ot

2017.09.14

Forrás: Agrármarketing Centrum, Sajtóközlemény
Két közelgő eseményen is népszerűsíti az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítást és Vásárt (OMÉK) a rendezvényt szervező Agrármarketing Centrum. A minden évben több ezer látogatót vonzó Nemzeti Vágta a Hősök terén, a szintén nagy népszerűségnek örvendő Édes Napok pedig a Szent István Bazilika előtt várja a látogatókat, akik többek között az OMÉK programjairól is tájékozódhatnak.


A két rendezvény partnerségének jegyében, a 10. évfordulóját ünneplő Nemzeti Vágta előtt tisztelegve a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) számtalan lovas programmal örvendezteti meg látogatóit, stílusosan a térítésmentesen látogatható, Kincsem Park területén. A hazánk és a Kárpát-medence gazdagon termő területeinek értékeit, a magyar föld legjavát, különleges kincseit szimbolizálja a Nemzeti Vágtán az OMÉK-ra invitáló Szüreti Fesztivál.” – mondta Daróczi László, az Agrármarketing Centrum ügyvezetője a Nemzeti Vágta sajtótájékoztatóján, Bábolnán.

A Nemzeti Vágtán ugyanis igazi kuriózummal, hagyományos szüreti felvonulással és mulatsággal is invitálják majd az OMÉK-ra a közönséget a Hősök terén.  A szeptember 16-án és 17-én, naponta kétszer megrendezett felvonuláson népviseletbe öltözött zenészek és néptáncosok szórakoztatják majd a járókelőket. A lovas szekérrel, néptáncosokkal és népzenével vonuló menet magyar gyümölcsök és szórólapok osztásával csalogatja majd a jelenlévőket az OMÉK-ra.

A Nemzeti Vágtán emellett két önálló OMÉK standdal lesz jelen az Agrármarketing Centrum csapata, ahol egyrészt hungarikumokat kóstoltatnak, másrészt az OMÉK programjait is népszerűsítik. A partnerség jegyében a Vágta egyik futamát az OMÉK tiszteletére OMÉK 2017 Nemzetközi Futamnak nevezték el a Vágta szervezői.

Az OMÉK partnerrendezvénye lesz az édességek szerelmeseit vonzó VII. Budapesti Édes Napok is, amelynek megnyitóján, szeptember 15-én a rendezvény fővédnökeként Daróczi László, az Agrármarketing Centrum ügyvezetője is felszólal. A szeptember 15-17. között, a Szent István Bazilika előtti téren zajló esemény csak valódi, kézműves csokoládékat és cukrásztermékeket kínál a látogatóknak.  Itt szintén találkozhatnak az OMÉK-kal kapcsolatos információkkal a látogatók, a szervezők szórólapokon és egyéb marketing eszközökön keresztül tájékoztatják az Édes Napok közönségét az OMÉK-ről, jelezve a két rendezvény partneri kapcsolatát. 

www.amc.hu   
www.omek2017.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Agrár ; Élelmiszer ; Kiállítás, konferencia ; - OMÉK

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: