Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Mi lehet a megoldás az örökösöknek, hogy ne bukják el a cégüket?

Forrás: IpariCégek.hu, Örökösöknek
Az öröklés általában egy rendkívüli helyzet bekövetkezését is jelenti. A rendkívüli helyzetek helyes kezelése általában mindig sokféle gyakorlati tapasztalatot igényelnek. Az örökösnek a számára addig ismeretlen cégműködési folyamatban szükséges jó megoldásokat végrehajtani.


Hogyan lehet megoldani? 
Mi lehet a megoldás? 
Melyek lehetnek a megoldás folyamatai?

Minden működő, vagyonnal rendelkező cég eltérő, ezért minden cég más megoldási folyamatot igényel.

A cég megfelelően jó működtetése és a cég működtetéséhez nem értő személy szükséges ismereteinek és a helyzet megoldási lehetősegeinek feltérképezése másfajta gyakorlati tapasztalatot is igényel

1.) Reális valóságában fel kell mérni a helyzetet.
- Nem lehet szépíteni, mert azzal jelentős kárt lehetne okozni. 

2.) Megoldási lehetőségeket kell találni. 
- Ami életszerű, reálisan, valóban megoldható
- Itt nem lehet álom vagy csoda helyzetet feltételezni. 

3.) Amennyiben a cég hosszabb távon történő jó működtetése nem megoldható, akkor fel kell készíteni a céget az eladásra. 
- Meg kell oldani a változás utáni változtatást

4.) Óvakodni kell a nagyrészt teljesen életszerűtlen, valós megoldásnak nem nevezhető ismeretlen javaslatoknak bedöléstől. 
Mert az életszerűtlen megoldási kísérletektől valóban biztosan bedőlhet a cég
- Például a legtöbb esetben az úgymond tanácsadónak nevezett honlapokon kiírt külsős vagyonkezelői javaslatok életszerűtlenek. Ahhoz megfelelő méretű cég, cégfelépítés, és további szempontok szerinti megfelelőség is szükséges lenne. 

A megoldáshoz a sokféle gyakorlati tapasztalat nemcsak előnyös, hanem alapvető

.
További információk a Kapcsolat oldalunkon található elérhetőségeken egyeztethetők.
.
Az IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu oldalain minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jogot fenntartunk!
Ez kiemelten igaz a Forrás: IpariCégek.hu és szolgáltatásaink oldalainkra, ahol a gyakorlati tapaszatalainkból, nagyrészt vázlatos formában, írásokat közzéteszünk.
.


Cégfejlesztés ; Örökösöknek ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Befektető ajánlás ; Értéket közvetítünk ; Cégértékelés ; Cégérték növelés ; Hatékonyságnövelés ; Kockázatkezelés

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 10.000 ipari hírből: