Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Látványos bemutatókkal és szakértőkkel várja a diákokat az ABZ Drone az idei NAK Szántóföldi Napokon

2024.06.01

Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Szántóföldi Napok, Hírek
Az ABZ Drone Kft. izgalmas technológiai élménnyel készül az idei Szántóföldi Napokra, ahol felnőtteknek és diákoknak egyaránt rendhagyó drónbemutatót szervez!


A rendezvényre kilátogató, agrárszakképzésben tanuló középiskolások szemtanúi lehetnek annak, ahogy a legkorszerűbb permetező és felmérő drónok a légtérbe emelkednek, bemutatva hogyan valósul meg a precíziós gazdálkodás a pilóta nélküli légijárművek alkalmazásának köszönhetően. 

A fejlett drónok pontosan és hatékonyan tudnak növényvédelmi és területfelmérési feladatokat végezni, így a diákok a gyakorlatban is megismerhetik a dróntechnológia legújabb innovációit.  

Ezen kívül szakértők is jelen lesznek az ABZ Drone Kft. standján, akik szívesen válaszolnak a fiatalok kérdéseire, például arra, hogy melyek a drónpilóta igazolvány megszerzésének feltételei, illetve milyen előnyökkel jár a drónos területmérés a hagyományos megoldásokhoz képest.  

www.nak.hu 
www.szantofoldinapok.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Drón ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Agrár ; - NAK ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: