Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az AXIÁL Kft. kiállítóterén kipróbálható aktivitások a 7. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow eseményen

2024.06.01

Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Szántóföldi Napok, Hírek
Az AXIÁL Kft. a korábbi években megszokott mozgalmas kiállítási jelenléttel készül Mezőfalvára, ahol 2024-ben néhány új aktivitással is találkozhatnak azt érdeklődő tanulók és gazdálkodók!


A cég mintegy 60 folyóméternyi területen készül gyakorlati gépbemutató helyszínnel, ahol több gépkapcsolat mozgás közben is megtekinthető lesz az egész nap folyamán. Szintén ezen a helyszínen a műszaki érdeklődésű és ügyeskezű fiatalok egy speciális szakmai játékon vehetnek részt, értékes zsetonokért! Játékunk keretében többek között a szelepszárak mérése, szelephossz mérése és a szelepszár-átmérőjének pontos meghatározása lesz a feladat. Ugyanilyen kihívást jelent majd a második állomáson különböző kiszerelt csapágyak mérése, valamint hajtókarcsapszeg-perseny belső átmérőjének megállapítása is. A végrehajtás során minden századmilliméter számít, a legprecízebb versenyzők tolómérővel a kézben lehetnek az alkatrészek bajnokai!

Műszaki aktivitásunk mellett toborzással foglalkozó munkatársaink a frissen végzett pályakezdőktől a tapasztaltabb szakemberekig aktuális állásajánlatokkal és a legkeresettebb munkakörök bemutatásával várják az érdeklődőket. A HR osztály standján digitális szerencsekerék-kvízjáték is kipróbálható lesz, mindenképp érdemes tájékozódni az AXIÁL-ról és nyitott szemmel járni a rendezvényen, mert csak a helyes válaszok érnek garantált zsetont.

Minden aktivitásunk során AXIÁL zsetonokat gyűjthetnek a látogatók, melyeket a kiállítóterünkön található sátorban válthatnak céges tárgynyereményekre, a készlet erejéig!

Végül de nem utolsó sorban AXIÁL drónbemutatóval is készülünk, első napon 10:30 és 11:00 között, második nap pedig 15:30 és 16:00 között, a központi gépshow függvényében! Kínálatunkból a levegőben is megtekinthetők lesznek a legújabb DJI Agras T25 és DJI Agras T50 permeteződrónok, melyek vízzel töltve hajtanak majd végre műveleteket, a nyári melegben egyúttal hűsítve a kiállítás levegőjét. Emellett statikus drónkiállítással is készülünk, valamint a precíziós gazdálkodás termékpalettájáról a Trimble legújabb kijelzői is megtekinthetők lesznek. 

www.nak.hu 
www.szantofoldinapok.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Drón ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Agrár ; - NAK ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: