Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Júniusban ismét NEXT 3D additív gyártás konferencia - Váltsa meg jegyét most a legkedvezőbb áron!

2024.04.09

Forrás: Freedee Printing Solutions, Hírek
2024-ben ismét rendkívül színes szakmai programmal és neves előadókkal tűzdelt nappal várja vendégeit a NEXT 3D konferencia. A 3D nyomtatók és 3D szkennerek bevált hazai alkalmazásaira fókuszáló NEXT 3D idén június 4-én kerül megrendezésre.


A jegyek értékesítése április 8-án jelentős elővételi kedvezménnyel indult el, így az érdeklődőknek érdemes már most ellátogatni a next3d.hu-ra és lefoglalni helyüket a nemzetközi additív gyártástechnológiai konferenciasorozat hazai állomására.

A 2022-ben indult NEXT 3D konferencia megszervezésére idén regionálisan ötödik, hazánkban pedig második alkalommal kerül sor. A nemzetközi koncepcióért az Admasys International (https://admasysinternational.com/) cégcsoport, a hazai szervezésért pedig a FreeDee Kft. felel. A program különlegessége, hogy a főszereplői nem a 3D nyomtatók és szkennerek gyártói és forgalmazói, hanem olyan hazai szakemberek - és gyakorlati tapasztalataikra építő őszinte előadásaik -, akik napi szinten támaszkodnak az additív gyártás- vagy 3D szkennelési technológiákra. A konferencia programot élő 3D szkennelés bemutató, 3D nyomtató és alkalmazási kiállítás kíséri.

https://www.youtube.com/watch?v=9MUt0_M_llI  

A 2024-es programban kiemelt témakör lesz a fémnyomtatás, a termékfejlesztés, célgép építés, honvédelmi alkalmazások, valamint a célirányos alapanyagválasztás gyakorlatai. Emellett egészségügyi és filmes alkalmazások, valamint hazai épületnyomtatási projektek is színesítik a napot. A tavalyi rendezvény (https://next3d.hu/igy-zajlott-az-elso-budapesti-next-3d-konferencia/) résztvevőinek visszajelzésére hallgatva idén a 3D szkennelés is nagyobb szerepet kap egy külön, dedikált szakmai blokknak köszönhetően. Az előadók már felkerültek a next3d.hu-ra, közöttük multinacionális gyártók, mint a Knorr-Bremse vagy a National Instruments Hungary, hazai KKV-k és egyetemek is képviseltetik magukat.

A tavalyi rendezvény visszhangja alapján a NEXT 3D az ország additív gyártással foglalkozó szakembereinek első számú találkozóhelyeként kiemelkedő lehetőséget teremt a kapcsolatteremtésre és a tudásbővítésre is. Akinek szakmájába vág az additív gyártás, esetleg most tervezi beépíteni a munkafolyamataiba, garantáltan hasznos információkkal és rengeteg inspirációval gazdagodhat a NEXT 3D konferencia során. 

Foglalja le kedvezményes jegyét most a next3d.hu weboldalon!

www.freedee.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; D nyomtatás ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Knorr-Bremse ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: