Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Esseni Vásár Németország

2023.09.26

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A „Schweissen & Schneiden” az egyik legnagyobb és legfontosabb szakkiállítás a hegesztés, vágás és bevonattechnológiák területén, ami idén is az esseni kiállítási központban került megrendezésre.


A Global Welding Technologies Csoportot az igm és leányvállalatai, a Polysoude, az Oxytechnik, a Steigerwald Strahltechnik és a PTR Strahltechnik cégek képviselték. A szeptember 11-től 15-ig tartó szakkiállításon a 3-as csarnokban, az 3A30-as és 3A31-es standokon mutatták be a legújabb fejlesztéseket, valamint néhány már bevált terméket:

- Multirobotot
- Felső utazópályát 7 tengelyes robottal
- Pisztolycserélő rendszert
- Lézerkamerát
- Vezetéknélküli kézi programozó készüléket
- 41 integrált tengelyt
- Dobozba rakodást
- Robotok változó csoportosítását

Örömünkre szolgált, hogy standjainkon több mint 25 országból üdvözölhettük azokat a kedves látogatókat, akik a hegesztéseik automatizálásához konkrét feladatokkal megfelelő gyártót kerestek és örülünk, hogy nálunk megtalálták, amit kerestek.

Szeretnénk megköszönni minden meglévő és új partnerünknek a megtisztelő látogatást!

www.igm-group.com    


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; Lézer ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: