Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Still GmbH - RTi330 K5 hegesztőrobot átalakítása K6 vezérlésre

2023.08.03

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A STILL partnereinek olyan vevőreszabott belső üzemi logisztikai megoldásokat kínál, melyeket targoncák, raktártechnológiák, szoftverek és szolgáltatások intelligens együttműködésével valósít meg.


Amit a cégalapító Hans Still 1920-ban nagy kreativitással, vállalkozói szellemmel és minőséggel indított, világszerte ismert és erős márkává fejlődött. Napjainkban világszerte a vásárlói igények kielégítésére, a termelés, a kutatás-fejlesztés, az értékesítés és a szerviz területén mintegy 9.000 képzett alkalmazott dolgozik. A cég sikerének záloga a rendkívül hatékony termékekben rejlik, a nagy- és kisvállalatoknak szóló iparág-specifikus teljes ajánlatoktól kezdve a hatékony raktár- és anyagáramlás-menedzsmentet biztosító számítógéppel támogatott logisztikai programokig.

Átépítési feladat:

A 101449 / 100946 hegesztőrobot rendszer vezérlésének frissítése K5-ről K6-ra.

A hegesztő robotrendszer műszaki adatai:

Hattengelyes kiscsuklós 10 kg teherbírású 1500 mm hatósugarú RTi330 K5 hegesztőrobot átalakítása RTE 456-S K6 vezérlésű robotra.

A robotrendszereket a 11-es gyártócsarnokba helyezték át és egyben K6 vezérlésre is frissítették. Fontos cél volt a Fronius TPS500i áramforrás integrálása és ehhez a K6 vezérlés telepítése. A rendszer konfigurációs követelményéhez a 2006/42/EG számú irányelvet alkalmazták és a biztonsági rendszereket is frissítették. A professzionális konstrukció az eredeti méretekkel biztosította, hogy a korábbi programok csekély időráfordítással és korrekciókkal átvehetők legyenek, ami a gyártás gyors újraindítását és csekély állásidőt eredményezett.

www.igm-group.com    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; - igm ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: