Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Felvétel indul! Főszerepben az észvesztő hegesztők és a CNC mágusok

2023.08.02

Forrás: MorphoCom - GE Gas Power Sajtóközlemény
A kollégák főszereplésével, fiktív mozifilm-előzetessel indította útjára a Morpho a GE Gas Power fizikai toborzókampányát


A GE Vernova Gas Power veresegyházi gyára folyamatosan keresi új kollégáit a különböző pozíciókra, és most egy különleges, a mozi világát idéző toborzókampánnyal szeretnék megtalálni a leendő hegesztőket, CNC gépkezelőket és mechanikus összeszerelőket.

A Felvétel indul! kampány központi eleme egy akciófilm stílusban készült fiktív mozifilm-előzetes (https://www.youtube.com/watch?v=-48U1BSo_Xg), amelyet egy napon át, éjszakába nyúlóan, saját kollégákkal forgattak a veresegyházi gyárban. A történet szerint a film hősei egy kivételes csapat tagjai, akik különleges termékeket készítenek, ám most segítségre van szükségük. A kampányt kitaláló és leadelő Morpho a film narrációjára az egyik hollywoodi akciófilm-sztár magyar hangját kérte fel, emellett a megpályázható pozíciókat bemutató vágatok és plakátok is készültek.

„Élményfókuszú, az eddigiektől eltérő kampánnyal szeretnénk megszólítani leendő munkatársainkat. A kampány fő üzenete szerint a kollégák játszhatják a főszerepet saját filmjükben, amelyhez a GE Gas Power különleges szakmai kihívásokat, csúcstechnológiát, fejlődési lehetőséget, kiemelkedő juttatási csomagot, valamint stabil hátteret biztosít” – mondta Szombath Szilvia, a GE Gas Power HR vezetője.

„A kampány aloldalán (http://www.felvetelindul.hu/) is megtekinthető filmek és plakátok digitális eszközökkel – közösségimédia-hirdetésekkel és ppc kampány segítségével – jutnak el a célközönséghez. A felvetelindul.hu aloldalon az érdeklődők megtekinthetik az aktuálisan nyitott pozícióinkat, amelyek a koncepcióhoz igazodva klasszikus filmes szófordulatokat idéznek” – tette hozzá dr. Puskás Krisztina, a GE Gas Power munkaügyi kapcsolatok és HR operációs vezetője.

A kommunikáció kiegészül a gyár vonzáskörzetében óriásplakátokkal, valamint belső kommunikációs elemekkel: a kollégák számára készült animált digitális matricacsomaggal, belső plakátokkal, valamint a vállalati kantinban megkóstolható Hollywood menüvel, amely jóvoltából a munkatársak híres filmes karakterek kedvenc ételeit kóstolhatják meg. Így kerülhet fel a menüsorra a hagymás bab és a tejszínes spenót az ütős-dühös menüben vagy a Löbigmac és a kubai szendvics.

A kampány 2023 júniusától az év végéig tart. A videó és karrieroldal az alábbi linkeken érhetők el:
Felvétel indul! filmek (https://www.youtube.com/@gegaspowerveresegyhaz3017) és microsite (https://www.felvetelindul.hu/).

GE Vernova Gas Power 
A GE Gas Power közel húsz éves, teljesen digitalizált veresegyházi gyára – a Gas Power üzletág egyik legnagyobb, stratégiai jelentőségű üzeme – a GE ipari gázturbinák különleges ötvözetből készült alkatrészeit gyártja és újítja fel, valamint a gázturbinával működtetett kis és közepes erőművek összeszerelését és tesztelését végzi, melyek háztartások ezrei mellett ipari vállalatok számára is megbízható és rugalmas energiaellátást biztosítanak. Az üzem 2001 tavaszán szállította le az első termékeket, amivel megalapozta a GE turbinaalkatrész-gyártását a közép-európai régióban.

Morpho
Integrált kommunikációs ügynökségünk már több mint 20 éve foglalkozik reputáció-menedzsmenttel, ahol hosszú távú bizalmat építünk ügyfeleink és márkáik iránt. Emellett rövid távú tranzakciókat eredményező leadgenerálási és egyéb digitális kommunikációs megoldásokat is szállítunk.
Mintegy 40 fős szakértői csapatunk többek között stratégiai tervezésben, márkaépítésben, sajtókapcsolatokban, tartalomalkotásban, kreatív kampányokban, közösségépítésben, vizuális- és a digitális megoldásokban nyújt támogatást ügyfeleinknek.
Partnereink között olyan hazai és nemzetközi márkák találhatóak, mint az Allianz Hungária, a Bioextra, a Budai Egészségközpont, a BlueVoyant, a Dell, a Deceuninck, a GE, az i4p, a Kingston Technology, a LeasePlan, a Magyar Suzuki, a MAGYOSZ, a NetIQ Novell SUSE, az Oriana, a Richter Gedeon, a Tesco, a thyssenkrupp és a VARTID.


NEWS ; Ipari hírek ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; - Dell ; YouTube ; Fém, gépipar ; CNC-PLC ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: