Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Ipar Napjai és Automotive Hungary kiállítás, HUNGEXPO Budapest, 2023.05.16-19.

2023.05.19

Forrás: HUNGEXPO, Sajtóanyag
Idén május 16—19. között rendezik a 10. IPAR NAPJAI és vele egy időben a 11. AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítást, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Három pavilonban, 14 ország több mint 370 kiállítója mutatja be az ipar és a járműgyártás legújabb fejlesztéseit, trendjeit.


Az idei kiállítások fókuszában a zöld energia, az alternatív hajtások és az energiatárolás új formái állnak.

Az IPAR NAPJAI már több mint egy évtizede Magyarország legnagyobb üzleti és szakmai találkozója, amely az ipari szegmens legfontosabb hazai és nemzetközi gyártói forgalmazói, beszállítói és szolgáltatói számára kínál egyedülálló fórumot a bemutatkozásra. A látogatók első kézből kaphatnak információt a különböző iparágak újdonságairól, energia- és költséghatékony megoldásokról és nagydíjas termékekről. 

A rendezvény négy napján a kiállítások szakmai partnereinek közreműködésével számos program, esemény lesz látható, köztük a Kulturális és Innovációs Minisztérium egésznapos rendezvénye, a „Kutatás és innováció a zöld átállás szolgálatában”, a Portfolio-MAGE Járműipar 2023 konferenciája, E-mobilitási kerekasztal, akkumulátorgyártással és hidrogénmeghajtással kapcsolatos előadások, valamint műanyagipari és munkavédelmi konferencia is. 

Az IPAR NAPJAI alatt számos szakmai workshop is várja a látogatókat, köztük a korábban is nagy érdeklődéssel kísért hegesztéstechnikai, szállítási és csomagolástechnikai bemutatók. 

A kiállítás részletes programja itt olvasható:  
https://iparnapjai.hu/programok/  

NAGYDÍJ pályázat  

A hagyományosan minden évben meghirdetett pályázat célja a hazai forgalmazású, innovatív termékek, eljárások, műszaki szolgáltatások közül a legjobbak díjazása. A szakértőkből álló zsűri értékelése alapján a kiállításon NAGYDÍJ-at vehet át: a B Consulting Kft., a DMG MORI HEITEC Digital Kft., a Fath Kft., a FANUC Hungary Kft., az M+E SZERSZÁMGÉP KERESKEDELMI Kft., az Oxyma Systems Víz- és Légkezelés Technológiai Kft. és a Werth Magyarország Kft. KÜLÖNDÍJ elismerésben pedig a Filamania Kft. és a Jouleing Kft. részesül. 

A díjazottakról itt olvashat bővebben: 
https://iparnapjai.hu/nagydij-palyazat/   

AUTOMOTIVE HUNGARY 

Az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítás a magyar járműipar szakmai szereplőinek – az autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig – nyújt kapcsolatépítési, találkozási lehetőséget. Ezek a találkozások elsősorban azért fontosak – állítják a szervezők -, mert a most zajló átalakulások közepette elengedhetetlen, hogy a vállalatok megőrizzék, erősítsék a beszállítói láncban megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be erre a piacra.

A B2B beszállítói fórum a szervezők szándéka szerint idén is egyedi üzleti lehetőségeket nyújt az üzleti partnereknek. A zártkörű, regisztrációhoz kötött fórum célja, hogy a beszerzők számára lehetővé tegye az előzetes minőségi szűrőn már átesett, de kevésbé ismert beszállító cégek megismerését, személyes tárgyalást, és az esetleges későbbi üzletkötést. A legutóbbi kiállítás idején ezen a fórumon 55 beszállító 14 integrátor (beszerző), több mint 170 tárgyalást bonyolított le. 

Ezúttal is, ahogy 2014 óta minden alkalommal, az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítással egy időben rendezi az autopro.hu a Techtogether Automotive Hungary mérnökversenyt. A verseny lehetőséget teremt arra, hogy az ország különböző felsőoktatási intézményeiből érkező járműépítő mérnökhallgatók összemérjék tudásukat, és közben új szponzorokat találjanak fejlesztéseikhez. A képzett munkaerőt kereső cégek pedig új munkatársakat találhatnak a tehetséges fiatalok között.

Az IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítás-együttes díjmentesen is látogatható, kizárólag a szakmai közönség számára. Regisztrálni itt (https://iparnapjai.hu/regisztracio/) lehet. (Egy regisztrációval mindkét kiállítás megtekinthető.) 

A kiállításokról bővebb információ, valamint a már bejelentkezett kiállítók posztjai a kiállítások honlapjain, facebook és LinkedIn oldalán találhatók:
www.iparnapjai.hu  
www.automotivexpo.hu  
https://www.facebook.com/iparnapjai/  
https://www.facebook.com/automotivexpo  
https://hu.linkedin.com/showcase/industry-days-2016  

Helyszín
HUNGEXPO
Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ
H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Bejárat: I. és III. kapu  

Nyitvatartás
2023. május 16-18. 10-17 óráig
2023. május 19. 10-16 óráig

www.hungexpo.hu     


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; - FANUC ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: