Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Rolls-Royce Magyarország közösségi aktivitásai 2022-ben

2023.01.18

Forrás: Rolls-Royce Magyarország Sajtóközlemény
A Rolls-Royce Electrical magyarországi csapatának mindennapi munkája során olyan technológiai innovációkat fejlesztünk, amelyek pozitív hatással vannak az emberek életére.


A remélt jövőbeni hatáson túl azt is vizsgáljuk, hogyan tudunk már most tenni a társadalomért és a helyi közösségekért, miközben olyan munkakörnyezetet teremtünk, amiben minden munkatársunk a legjobb teljesítményt nyújthatja. 

Mivel csapatunk fő tevékenységei közé tartozik nemcsak a mérnöki innovációk fejlesztése, hanem a közösségek és a különféle társadalmi célú ügyek támogatása, ezért összegeztük, hogy mik voltak azok a programok, amelyekben részt vettünk, és hogy ezek milyen hatással voltak közvetlen és közvetett környezetünkre.

Kiemelt karitatív tevékenységként segítettünk megújítani és újrafesteni a Soroksári Szociális és Gyermekjóléti Intézmény (SZGYI) Család- és Gyermekjóléti Központját, ahol szakemberek nyújtanak terápiás segítséget a rászoruló gyermekeknek és tanácsadást az érintett családoknak. Ez az akció nemcsak egy fontos ügy támogatásáért jött létre, hanem remek csapatépítési lehetőség volt a Rolls-Royce Magyarország munkatársai számára.

Telephelyünkön évente két alkalommal van véradás az „Egészséghét” eseménysorozat részeként, így tavasszal kollégáink élhettek a véradás lehetőségével. A vér életmentő lehet különféle vércsoportokból, így nem volt kérdés, hogy a mi csapatunk számára is elérhetővé kell tennünk ezt a lehetőséget.

Belső csapatépítő tevékenységeink során általában olyan programokat választunk, ami támogatja a munkatársak egészségmegőrző tevékenységét. Vállalatunk néhány tagja egy 11 fős csapat részeként vett részt a 2022-es NN Ultrabalaton futáson, ahol 22 óra és 44 perc alatt sikeresen teljesítették a Balaton körüli, összesen 211 km útvonalat. Mindannyiunk számára emlékezetes volt ez az élmény, amely megerősített bennünket abban, hogy az ilyen jellegű aktivitások elősegítik egy erős, összetartó csapat fenntartását, és gördülékenyebbé teszik az együttműködést.

A Rolls-Royce-nál arra törekszünk, hogy óvjuk a környezetet, támogassuk munkatársaink egészségét és biztonságát. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kimagasló eredményeket érjünk el, és mindezt nem csak a jövő repülését forradalmasító elektromos technológia fejlesztésével, hanem a mindennapi életünkben végzett jótékony cselekedetekkel is.

rolls-royce.com/magyarorszag    


NEWS ; Ipari hírek ; - Rolls-Royce Magyarország

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: