Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

EUROBLECH Vásár Hannover

2022.10.20

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Tapasztaljuk meg közösen a fémmegmunkálás és hegesztés világát a 2022. október 25-28. között a hannoveri EUROBLECH szakkiállításon!
Ismét számos újdonsággal jelentkezünk a robottechnika területén:


A következő konfigurációkat mutatjuk be:

• RTE 456 hattengelyes hegesztőrobot
• RTS utazópálya RST függesztőállvánnyal
• RP3 háromtengelyes manipulátor állítható befogással
• RCE vezérlés generáció
• Automatikus pisztolycserélő rendszer

Újdonságok:

• K6w WLAN vezetéknélküli kézi programozó készülék
• iCAM-Pro – lézerkamerás online varratkövető rendszer
• Digital Twin – robotmozgással szinkronizált képernyő

igm RCE robotvezérlés K6w WLAN vezetéknélküli kézi programozó készülékkel.

A németországi vásáron előszőr került bemutatásra a K6w vezeték nélküli kézi programozó készülék. A vezérlő számítógép beágyazott Windows 10 és Linux rendszereket használ. A folyamatban a biztonság szempontjából releváns adatok Safety over EtherCAT (FSoE) hálózaton továbbítottak. A WLAN (WI-FI) hardver az EN 62061:2005 SIL 3 és az EN ISO 13849-1:2015 PLe/Cat 4 szerint tanúsított.
iCAM-PRO lézerkamera (online varratkövetés és a hegesztési paraméterek adaptív vezérlése)

A varratárokban a hegesztő pisztolyt az integrált iCAM lézerkamera vezeti és online folyamatosan kompenzálja hőelhúzódás és az előkészítési pontatlanságok miatti eltéréseket. A bemutatott iCAM-PRO 120 lézerkamera átlagosan 0,05 mm felbontással 120 mm széles tartományban működik.
Digital Twin – robotmozgással szinkronizált képernyő

A Digital Twin az igm i4i vizualizációs rendszerének digitális ikerpárjaként kerül bemutatásra. A robotrendszer mozgása valós időben jelenik meg a képernyőn, szinkronban a robot valós mozgásával.

www.igm-group.com    


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; Lézer ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: