Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Kiáll a mosonmagyaróvári futball mellett a Credobus

2019.08.01

Forrás: Credobus, Sajtóközlemény
2019. augusztus 1., Mosonmagyaróvár – A Credobus marad a mosonmagyaróvári MTE 1904 első csapatának (Credobus Mosonmagyaróvár) névadó főtámogatója, miután a buszgyártó három éves partnerséget követően új együttműködési megállapodást kötött a klubbal.


A 2021/2022-es évad végéig tartó megállapodás nemcsak a szakmai munka folytatását teszi lehetővé, hanem az eszközpark fejlesztése és a stratégiai keretépítés lehetőségének megteremtése révén lehetőséget biztosít a csapat számára a másodosztályba való visszatérésre és szereplés stabilitásának visszaállítására.

A támogatói szerepvállalás bejelentéséről szóló sajtótájékoztatón csütörtökön Süli Csaba, a Kühne Mezőgazdasági Gépgyár Zrt. vezérigazgatója a Credobus képviseletében elmondta, nem volt kérdéses, hogy kitartanak a jelenleg kieső helyen álló Mosonmagyaróvár mellett, hiszen nem „reklámhordozóként”, hanem hosszú távú partnerként tekintenek a csapatra, amely a Város sport- és közösségi életének sarokköve.

A vezérigazgató emlékeztetett, hogy a Kühne 163 éve van jelen Mosonmagyaróváron, amelynek az egyik legnagyobb foglalkoztatója és adófizetője. A közös hagyományok, a közös erőfeszítések és a közös sikerek erős köteléket jelentenek az itt élő családok „kühnés generációi” és a gyár között, amelyet a cégcsoport a helyi közösség támogatásával is szeretne kifejezni.

Bár a csapat a következő szezont az NB III. Nyugat csoportban kezdi meg a vasárnapi, Ménfőcsanak  ESK elleni meccsel, mindkét fél célja, hogy a Credobus Mosonmagyaróvár visszajusson a másodosztályba és a stratégiai céloknak megfelelően annak élmezőnyébe kerüljön. Ennek érdekében a buszgyártó jelentősen növelte a támogatás mértékét, a klub pedig a visszatérő Király József edző vezetésével mindent megtesz a csapat sikere érdekében.

A Credobus 2016 szeptembere óta névadó főtámogatója Mosonmagyaróvár futballcsapatának. A buszgyártó Mosonmagyaróváron, az 1856-ban alapított Kühnében gyártja autóbuszai önhordó vázszerkezetét, amelyekből országszerte már közel 2000 darab közlekedik. A Credobus a klub első csapatának támogatásával közvetve közel 500 fiatal motiválásához, sportoktatásához és egészségre neveléséhez is hozzájárul, és kifejezi a cégcsoport Mosonmagyaróvár városa, és a helyi közösség iránti elkötelezettségét.

www.credobus.hu     


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Kühne ; - Credobus ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: