Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Credobus viszi iskolába a kaposvári Bárczisokat

2019.02.08

Forrás: Credobus, Sajtóközlemény
2019. február 8., Kaposvár-Mosonmagyaróvár-Győr – Új, Mosonmagyaróváron és Győrben gyártott Credobust kaptak a kaposvári Bárczi Gusztáv Módszertani Központ diákjai, miután a Kravtex Kft. eredményesen pályázott a Kaposvári Tankerületi Központ nyílt tenderén.


A gazdaságosan üzemeltethető, klimatizált Inovell 12 típusú busz egyszerre biztosít könnyű felszállást és normál méretű csomagteret, ezért nemcsak az iskolába járáshoz tudják használni, hanem kirándulásokra és tanulmányi versenyekre is az új Credobusszal utaznak majd a diákok. Az átadási ünnepségen zenés műsorral búcsúztatták régi, és köszöntötték új buszukat a Bárczisok.

A Kravtex Kft. a Kaposvári Tankerületi Központ nyílt közbeszerzési eljárásán nyert lehetőséget a kaposvári Bárczi Gusztáv Módszertani Központ új buszának szállítására. Az átadást a gyártó rövid határidővel vállalta, így az iskolások már február elejétől az új, biztonságos, klimatizált utasterű busszal járhatnak iskolába.

A nyertes típus, a Credobus Inovell 12 padlómagassága normál méretű csomagteret biztosít, miközben alacsony lépcsői megkönnyítik az utasoknak a fel- és leszállást. A két tulajdonság kombinációja univerzálisan alkalmazhatóvá teszi a helyközi járművet elővárosi- és akár hosszabb belföldi viszonylatokon. Ezért nemcsak iskolába járáshoz tudják használni, hanem kirándulásokra és tanulmányi versenyekre is ezzel a busszal utaznak majd a diákok.

Az Inovell környezetkímélő FPT motorral, robotizált sebességváltóval és nagy teljesítményű klímaberendezéssel készült, és minden utasülést kétpontos biztonsági övvel láttak el. A Credobus országos szerviz- és konszignációs raktárhálózatának köszönhetően az autóbuszt az iskola is magas rendelkezésre állás és alacsony költségszint mellett tudja üzemeltetni.

A magyar fejlesztésű és döntően magyar részegységekből készülő busz vételár arányos magyar értékhányada eléri a 70 – 75 %-ot, amely a legmagasabb a piacon. A buszgyártás közvetlenül 500-nál is több embernek ad munkát Mosonmagyaróváron és Győrben.

www.credobus.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Kühne ; - Credobus ; Robot, automatika, automata ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: