Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Cégfejlesztés
Előrehozott válságkezelés, Válságmegoldás: hirtelen, rendkívül helyzet megoldása a cég megmentése érdekében.
Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Igényei szerinti ipartelepet, magas csarnokot bérelhet, vásárolhat. Akár pályázat és cég vásárlása is megoldható lehet.
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI ajánlatok:  KERESÜNK eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Robot, automatika   Kiállítás   Cégfelvásárlás hírek  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

A cégeladás
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.09.20.
Kereső

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A FANUC gyárautomatizálási, robotikai és szerszámgép újdonságokkal készül az EMO-ra
2021.09.02
Forrás: FANUC, Hírek
A 2021-es EMO kiállításon számos új FANUC termék debütál majd az európai piacon.

Az idei EMO-n, Milánóban október 4. és 9. között számos új technológiát mutat be a japán gyártóvállalat az E02-es standon, a 7. csarnokban. Itt 1250 négyzetméternyi kiállítási területen várja az érdeklődőket, hogy bemutassa az automatizált jövőre vonatkozó elképzeléseit.

A standot hat kulcsfontosságú terület között osztják fel, ezek mindegyike innovatív fizikai és virtuális kiállításelemekkel mutatja be a látogatóknak az újdonságokat. A hangsúly a „ONE FANUC” -ra, a teljes automatizálás egyedülálló technológiájára helyeződik,  számos automatizálási megoldást kínál  gyártóvállalatok, gyárépítők és operátorok számára egyetlen forrásból, amley a FANUC.
 
Területspecifikus megoldások

A ONE FANUC területén belül CNC-szerszámgépekkel, robotokkal és szoftvermegoldásokkal találkozhatnak a látogatók, amelyek szimultán működése megmutatja, hogy az integráció még soha nem volt ilyen egyszerű. A cellaalapú megoldások kapcsolódnak továbbá a FANUC FIELD platformon futó IoT alkalmazásokkal is.

A stand első területe a zöld mobilitásra helyezi majd a fókuszt, az elektromos akkumulátorok megfelelő kezelésére többféle robotalkalmazás bemutatásán keresztül. Kiemelendő továbbá a területet támogató gépi látási technológia is, erre példa a 3DV-1600 érzékelő, amely szintén az EMO-n mutatkozik be az európai közönségnek.

Az elektromobilitás mellett az orvostechnika sem szorul háttérbe: a standon helyet kapnak optikai, precíziós fémvágási és robotizálási megoldások is, amelyek e szektorban megbízhatóan alkalmazhatók.

A stand központjában egy FANUC gyárautomatizálási (FA) galériát helyeznek majd el. A lenyűgöző, esztétikus, alagútszerű galériában  a látogatók a legkorszerűbb a  FANUC gyártásautomatizálási megoldások szélés spektrumával találkozhatnak többek közt a digitális ikrek technológiával.

A gépek hatékony automatizálása az egyik legfontosabb szempont a beruházások és fejlesztések tervezése során, így a kiállításon is központi szerepet érdemel. A FANUC a világ vezető gyárautomatizáló vállalataként az EMO-n egy sor olyan megoldást mutat be, amelyek kiválóan alkalmazkodnak ezekhez a keretekhez.

Nem csak robotok

Robotjai mellett a FANUC bemutatja ROI (Return on Investment = Megtérülésszámítás) kalkulátorát is robotizálási megoldásaihoz. A webes alkalmazás egy könnyen használható kezelőfelületből áll és egyszerűen értelmezhető módon mutatja be az elérhető megtakarításokat.

A ROBOMACHINES üzletágban hármas premier várható, ugyanis a ROBODRILL, a ROBOCUT és a ROBOSHOT is megújul, ezek pedig az EMO-n debütálnak a kontinensen.

A ROBODRILL α-DiB-Plus sorozathoz tartozó függőleges megmunkálóközpontok 2022 elejétől válnak elérhetővé. Az új orsóváltozatok, vezérlési lehetőségek, szervohajtások és mechanikai fejlesztések még hatékonyabbá, gyorsabbá és megbízhatóbbá tették az új ROBODRILL-t, melynek kezelése is tovább egyszerűsödött.

A FANUC ROBOCUT α-CiC huzalos szikraforgácsoló gépsorozata szintén új fejlesztéseket kapott. Fejlődött a gépek merevsége a mechanikai szerkezet megerősítésének köszönhetően, így a megmunkálások még pontosabbak lesznek.

Az új ROBOCUT α-C400iC és C600iC az EMO-n lesz először látható Európában, a kisebbik közülük pedig egy FANUC CRX kollaboratív robottal (cobot) dolgozik majd a standon.

Érdekesség, hogy a FANUC ROBOCUT α-CiC gyártotta a fröccsöntő betéteket az EMO-n bemutatott harmadik új ROBOMACHINE-hez: a ROBOSHOT α-SiB fröccsöntő géphez. 

A fröccsgépekkel kapcsolatban újdonság még, hogy a FANUC új ROBOSHOT α-SiB szériája alkalmas fém fröccsöntésre (MIM), így orvosi és sebészeti fémeszközök is gyárthatók vele.

A standon kiállításra kerülő ROBOSHOT α-SiB a vállalat QSSR (Quick and Simple Start-up of Robotization = Gyors és egyszerű belépés a robotizálás világába) koncepcióján alapuló FANUC kezelőcellában dolgozik majd egy FANUC LR Mate robottal közösen.

Az IoT összeköt

A kiállításon a FANUC bemutatja skálázható IoT megoldásait is, amelynek célja, hogy a gyártás hatékonyabbá, termelékenyebbé váljon, az elkészült termékek minősége pedig kifogástalan legyen, miközben a gyártósor rendelkezésre állása folyamatos.

Természetesen a korábbi évekhez hasonlóan a japán gyártó megbízható partnervállalatait is bemutatja a standján és a látogatók megismerhetik azokat az integrált rendszermegoldásokat, amelyek egy közös FANUC FIELD platformon futhatnak majd.

A standon  saját külön területet kapnak majd a FANUC szolgáltatásai minlt például a  FAR (FANUC Assisted Reality = FANUC kiterjesztett valóság), mely távoli elérési szolgáltatást biztosít a gyárak és üzemek felügyeletéhez. Végül a szolgáltatási teljesítmény mutatóira is rátekinthetünk: így a 25 órás MTTR (átlagos javítási idő) vagy a 99,97 százalékos szervizalkatrész rendelkezésre állás teljesítésének körülményeire. Mindkét értéket Európa-szerte biztosítja a vállalat folyamatosan arra törekedve, hogy az ügyfelek termelése szinte egy pillanatra se álljon le meghibásodások miatt. 

www.fanuc.eu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika ; - FANUC ; IT, informatika ; Internet ; Fém, gépipar ; CNC ; Műanyag ; Kiállítás


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

Videóinkról ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra


KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Robot, automatika   Kiállítás   Cégfelvásárlás hírek   Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák:
ÜZLETI AJÁNLATOK91
Hirdetések14
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek26
Eladó működő cégeket keresünk23
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó7
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok21
Riport32
Videos13
Ipari Blog93
Cégfelvásárlás60
NEWS 8972
Ipari cégek3416
Ipari hírek8958
Business5941
Múzeum, ipartörténet323
Autó, jármű, közlekedés7261
Önvezető240
Munkagép, haszongép1250
Robot, automatika1172
Mesterséges intelligencia158
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő276
IT, informatika1224
D nyomtatás74
Fém, gépipar2006
Agrár211
Élelmiszer247
Logisztika344
Ingatlan, építőipar416
Energia, közmű, akkumulátor1853
Solar106
Kiállítás1083
Legújabb *Robot, automatika* hírek:
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A Schaeffler megnyitotta az első, tisztán e-mobilitással foglalkozó gyárat Magyarországon
A világ legokosabb kampusza készülhet el a Siemens segítségével
IAA Mobility: klímabarát megoldások mindenfajta mobilitáshoz – a Bosch az elektromobilitással több mint egymilliárd euró árbevételt ér el
Az ABB Robotika üzletága tesztközpontot nyit, hogy felgyorsítsa a 3D-s gépi látással támogatott megoldások fejlesztését az anyagmozgatásban
A FANUC gyárautomatizálási, robotikai és szerszámgép újdonságokkal készül az EMO-ra
Continental: sofőrből utas - világszerte egyre többen fogadják el az automata vezetést
A Siemens Mobility és együttműködő partnere, a ViP bemutatják az *Önvezető villamos a kocsiszínben* kutatási projektet
ABB *Kőbe zárt zene* építészeti sorozat #3: Látogatás *Kövér Margó*-nál Tallinnban, az Észt Tengerészeti Múzeumban
A munka jövője: automatizáció
Az ABB töltőberendezéseket szállít a teljes *GRIDSERVE Electric Highway* elektromos járműtöltő hálózat számára
Megéri-e akkumulátorral felszerelni az otthoni napelemes rendszereket? Termeljen áramot otthona tetőszerkezetén!
Ajánló:
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
- Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig) - Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés,
és Videók készítése (csak közzététellel)
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre