Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


KERESÜNK termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra is, többek között:
- Automatika, robot, automatizálással foglalkozó cégeket,
- Fémipari, - Műanyagipari, - Csomagolóipari cégeket, csomagolóipari mérnöki kapacitásal is ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk   Hírek, információk közzététele   Hirdethet Oldaltérkép   Üzlet, üzleti ajánlatok   Híreink   Ipari Blog   Internet
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégből kiszállás   Cégfejlesztés  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Autó, jármű   Automatizált vezetés   Robot, automatika   Mesterséges intelligencia   3D nyomtatás   Fém, gépipar   Riport

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2017.12.18.
Kereső

EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.

Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)
és Ingatlanközvetítő (IH.).

Telek ingatlanok:
Telekingatlanok.hu


Eladó raktár, birtok, istállóval, lakással, M1-10 km:
Eladó raktár, birtok, istállóval, lakással, M1-10 km

Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Az üzleti élet médiafigyelője
IMEDIA - Az üzleti élet médiafigyelője

Ipartörténet:
- Retro Design Center
- GÉPTÁR
- Maróti Motorgyűjtemény
- Zsolnay Kulturális Negyed

- IpariCégek.hu:
. Múzeum, ipartörténet

industriAds
industriAds

industri4news
industri4newsSegítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;
YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Hankook Tire
Hankook Tire hírek, információk, járműipari abroncsok

A Hankook Tire első egyesült államokbeli gyárának megnyitóját ünnepli2017.11.14.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook Tire felavatta első gyárát az Egyesült Államokban, Tennessee államban. Az új üzemmel a gumiabroncsgyártó tovább bővíti globális gyártóhálózatát.

Hat év alatt közel kétszázmillió kilométer megtett út Hankook gumikon2017.11.02.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Hatodik éve fut a Hankook Tire Magyarország Abroncsadományozási Programja, amelyet több mint 13.000 átadott gumiabroncs, megközelítőleg 195.990.000 km megtett út és 1.229 támogatott szervezet fémjelez.

A Hankook bekerült a Schmitz Cargobull „Stratégiai partner” kategóriájába 2017.10.12.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Az első Schmitz Cargobull beszállítói napot a cég alapításának 125 éves évfordulóján rendezték meg. A pótkocsi-gyártó többféle kategóriában tüntette ki beszállítóit az esemény során. A Hankook volt az egyetlen gumiabroncsgyár, amely díjat kapott.

2558 gyerek középiskolai tanulmányait támogatja a Hankook Fejér, Tolna és Bács-Kiskun megyében2017.10.12.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Lezárult a Hankook Oktatási Pályázati Programja (HOPP), melynek keretein belül négy középfokú oktatási intézményt, és ezzel több mint 2500 középiskolai tanulót támogatott a prémium gumiabroncsgyártó vállalat, mintegy 8 millió forint értékben.

Hankook „Tekerd Jobbra!” – 8 millió forintot tekertek össze a gyermekeknek2017.10.03.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Lezárult a Hankook „Tekerd Jobbra!” elnevezésű társadalmi célú programja, amelyet a nagy sikernek köszönhetően idén második alkalommal indított útjára a vállalat.

A Hankook Tire az idén is bekerült a Dow Jones Fenntarthatósági Indexbe2017.09.25.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook Tire sorozatban másodszor is bekerült a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexbe, ami bizonyíték a vállalat fenntartható működésére. Ez az eredmény különösen a Hankook Tire fenntartható ellátólánc kezelésének, vállalati társadalmi felelősségvállalásának és klímastratégiájának köszönhető.

Hankook abroncsok tökéletes felszerelésként a beköszöntő télre2017.09.19.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A prémium abroncsokat gyártó Hankook tehergépkocsik és autóbuszok számára gyártott téli abroncsaival felkészült a hamarosan várható hideg betörésére. A Smart-Control sorozat kormányzott és hajtott tengelyekre valamint pótkocsikhoz gyártott futófelületi mintázataival a Hankook megbízható teljes téli megoldást kínál, mely a legjobb teljesítményt ígéri jégen és havon.

Az új Hankook KINERGY ECO²: Gazdaságos nyári gumiabroncs generáció Európa kis, kompakt és középkategóriás autóihoz2017.09.15.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook legújabb Kinergy generációja, a rendkívül környezetbarát és gazdaságos KINERGY ECO² nyári abroncsot speciálisan a kis, kompakt és középkategóriás autók szükségleteinek megfelelően fejlesztették ki.

Egy jövőbe mutató, új elektromos járműtanulmány: a a Volkswagen I.D. Crozz II a Hankook koncepcióabroncsaival2017.09.14.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Volkswagen I.D. és I.D. Buzz után a Volkswagen legújabb elektromos járműtanulmánya, az I.D. Crozz II is a Hankook koncepcióabroncsain fut. Az abroncsot a VW konszern adatai alapján kizárólag az új elektromos crossover számára fejlesztették, melyet most mutatnak be a frankfurti IAA alkalmával.

A Hankook Tire futurisztikus koncepcióabroncsokat mutat be2017.09.14.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A 2017-es frankfurti IAA alkalmával a Hankook prémium gumiabroncsgyár innovatív koncepcióabroncsokat mutat be, amelyek betekintést nyújtanak a jövő mobilitásába. Az öt futurisztikus koncepcióabroncs, a Magfloat, a Flexup, az i-Play és a Shiftrac tervezői a University of Cincinnati hallgatói.

Innovatív vezetés a 360°-fokban elfordítható „Ball Pin Tyre“ abronccsal 2017.09.13.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Újabb jövőbe mutató innovációs terméket, a 360°-ban elforduló „Ball Pin Tyre“ abroncsot mutatta be az idei frankfurti IAA alkalmával a prémium abroncsokat gyártó Hankook vállalat „The Next Driving Lab“ elnevezésű kampánya keretében.

A Hankook a súlyra, a folyamatoptimalizálásra és a nagy sebességű használatra összpontosítva fejlesztette tovább „Sound Absorber®“ zajcsillapító technológiáját2017.09.13.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook „sound absorber®“ zajcsillapító technológiáját már sikeresen alkalmazza a prémium SUV-ok és nagy teljesítményű sportkupék első gyári felszerelésű abroncsainál.

A Hankook UHP zászlóshajója, a Ventus S1 evo² eredeti gyári felszerelésként az új Audi RS5 Coupéhoz2017.09.13.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook ultranagy-teljesítményű abroncsai már számos Audi modellen bizonyították képességeiket. A testvér modellhez, a TT RS-hez hasonlóan a legújabb Audi RS5 Coupé is Hankook abroncsokkal gurul ki a gyárkapun.

A Hankook továbbfejlesztett „sound absorber®“ technológiával készült UHP abroncsokat szállít az új Opel Insignia számára2017.09.12.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Az új Opel Insignia számára a Hankook Ventus S1 evo² ultra-nagyteljesítményű abroncsát választotta első gyári felszerelés céljára az Opel autógyár. A Hankook legújabb „sound absorber®“, azaz „zajelnyelő“ technológiájával készült sportos és kényelmes csúcsteljesítményű abroncsot 18 collos méretben szerelik az Opel Insignia második generációs modelljeire.

A Hankook Tire megkapta első besorolását a Moody’s és az S&P részéről2017.08.24.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A nemzetközi hitelminősítő intézetek, a Moody’s és a Standard & Poor’s (S&P) most először minősítették a Hankook Tire-t. A nemzetközi nagyvállalatok szintjén történő besorolás a Hankook Tire erős pozícióját tükrözi globális prémium abroncsmárkaként.

A Hankook Tire bejelentette pénzügyi eredményeit 2017 második negyedévére2017.08.14.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook Tire 1,341 milliárd euró (1 667 milliárd KRW) árbevételt és 163,9 millió euró (203,7 milliárd KRW) üzemi eredményt jelentett be 2017 második negyedévére.

A Hankook DTM nyereményjátékkal indítja magyar nyelvű Facebook oldalát2017.06.09.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Elindítja hivatalos magyar nyelvű Facebook oldalát a Hankook Tire Magyarország. A dél-korai gumiabroncsgyártó tervei szerint a vállalati hírek mellett a CSR programokról, valamint gumiabroncsokkal kapcsolatos tippekről és hasznos tudnivalókról osztanak majd meg érdekes információkat.

A Hankook DTM abroncsok első várható hőtesztje a Hungaroringen2017.06.08.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A prémium abroncsokat gyártó Hankook és a DTM a 2017-es szezon első külföldi állomására, Magyarországra érkezik ezen a hétvégén. A minden bizonnyal legnépszerűbb nemzetközi túraautó bajnokságsorozatnak most negyedszer ad otthont a Hungaroring, mely 14 kanyarral az egyik legmegterhelőbb versenypálya a bajnokság naptárában.

Az új BMW M4 GT4 a BMW első Hankook abroncsokkal szerelt ügyfélsport modellje2017.06.06.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook gumiabroncsgyár szállítja az abroncsokat az új BMW M4 GT4-hez. A müncheni prémium márka ügyfélsport modellsorozatát mostantól kizárólag Hankook versenyabroncsokkal értékesítik világszerte az ügyfélcsapatok motorsportért rajongó tagjainak.

A Hankook Tire közzéteszi pénzügyi eredményeit 2017 első negyedévére2017.05.12.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A 2017. január és március közötti időszakra a Hankook gumiabroncsgyár 1333,18 millió euró (1639 billió KRW) forgalmat jelentett be.

Ismét lehet pályázni, folytatódik a Hankook Abroncsadományozási Programja!2017.04.25.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Idén hatodik alkalommal rajtol el a Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programja. A 2012-ben indított kezdeményezés keretében a vállalat eddig több mint tízezer gumiabroncsot osztott ki csaknem 210 millió forint értékben, olyan közhasznú szervezeteknek, amelyek a társadalom számára jelentős szolgálatot végeznek.

Figyeld a bajnokok játékát és vegyél részt a záró meccsen - Nyerj jegyet a május 24-i, stockholmi UEFA Európa Liga döntőre és rúgj gólt a Hankook rajongók mérkőzésén2017.04.04.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook Tire online versenyt indít, amelyen jegyeket sorsol ki a 2017-es UEFA Európa LigaTM stockholmi döntőjére hankook.stockholm-showdown.com, valamint a Hankook rajongók mérkőzésére.

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Cégfejlesztés, Befektető ajánlás, keresés, közvetítés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

Eladó M0-Halásztelek, Raktár, üzlet, iroda (ÚJ ÁR):
Eladó M0-Halásztelek, raktár eladó

2018.01.24-27., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert

2018.02.15-18., Hungexpo:
FeHoVA

2018.02.23-25., Hungexpo:
AGROmasEXPO

2018.02.22-25., Hungexpo:
Agrárgép Show

Hungexpo
HUNGEXPO

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

2018.05.15-18., Hungexpo:
Ipar Napjai

2018.04.11-15., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO

2018.08.04., Barlahida,
Göcseji Mg-i Géptalálkozó

2018.03.02-04., Hungexpo:
BringaExpo

2018.08.10-12., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok

2018.04.23-25., Hungexpo:
Szakma Sztár


Kiemelt technológiai hírkategóriáink:
- Autó, jármű, közlekedés
- Automatizált vezetés

- Robot, automatika
- Mesterséges intelligencia
- 3D nyomtatás
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hírek közzététele   Hirdethet   Híreink
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Autó, jármű   Munkagép   Robot, automatika   Fém, gépipar   Oldaltérkép  Üzlet, üzleti ajánlatok   Rólunk   Ipari Blog

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre