Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Business Superbrands díjat kapott a Siemens

2021.07.23

Forrás: Siemens, Hírek
A független szakértői bizottság a kimagasló márkaminőséget és a márkaépítésbe fektetett munkát díjazta az elismeréssel.


Idén is kiválasztotta az üzleti szektor legjobb márkáit a Business Superbrands program. A kiválasztás a Bisnode cégadatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően került a bizottság elé. A független szakemberekből álló bizottság a Siemens márkát a legkiválóbb üzleti márkák között nevezte meg, amely így jogosult a Business Superbrands 2021 védjegy hazai viselésére. 

A Siemens Zrt. több mint 130 éves múltra visszatekintő vállalat, a hazai digitalizáció egyik motorja. Megoldásaival a vállalatok könnyen átültethetik a gyakorlatba az ipar 4.0 kínálta előnyöket. A társaság aktív szereplője az energetikai infrastruktúra széleskörű fejlesztésének is, legyen az új vagy meglévő hálózati rendszer. Továbbá az épületautomatizálási termékeivel és szolgáltatásaival energiahatékonyabbá és „okossá” teszi az épületeket. A vállalat a K+F tevékenysége révén is részt vesz az autóipar digitalizációjában.

A legeredményesebb üzleti márkákat díjazó Business Superbrands Program a világ több mint 90 országában van jelen. 

www.siemens.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Robot, automatika, automata ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: