Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Informatikai eszközöket adományoz egy repülőtérhez közeli gyermekotthonnak a Budapest Airport

2020.04.13

Forrás: Budapest Airport, Hírek
A Budapest Airport úgy döntött, hogy számítástechnikai eszközöket adományoz a repülőtérnek otthont adó 18. kerületben található Gyöngyvirág Gyermekotthon számára.


Az üzemeltető célja, hogy megkönnyítse a nevelők és a felügyeletükre bízott kis- és fiatalkorúak mindennapi életét, és hozzájáruljon ahhoz, hogy az intézményben lakó hátrányos helyzetű gyermekek is részt vehessenek a digitális oktatásban.

Az üzemeltető által adományozandó használt, de kifogástalan műszaki állapotban lévő számítástechnikai eszközök listáján 10 db HP PC Elite 800G1 asztali számítógép, a hozzájuk tartozó szintén 10 darab LG 22 colos monitor, valamint ugyanennyi adathálózati kábel, billentyűzet és egér szerepel.

Az intézménnyel egyeztetve az eszközök átadását a Budapest Airport a húsvét utáni időszakra, egész pontosan a tavaszi szünet végére időzíti, hozzásegítve ezzel az iskolás korú bentlakókat ahhoz, hogy minél hamarabb és minél egyszerűbben vehessenek részt a járványhelyzet miatt bevezetett digitális oktatásban.

A Budapest Airport és a Gyöngyvirág Gyermekotthon együttműködése nem előzmény nélküli. A repülőtér üzemeltetője a Robert Burns Alapítvány közreműködésével korábban már felajánlott egy jelentősebb összeget az intézmény számára, emellett több mint egy éve lehetőséget biztosít arra, hogy adománygyűjtő perselyek segítségével a terminálon megforduló utasok is támogathassák az otthon lakóit.

Az adományozás kapcsán Dr. Rolf Schnitzler, a Budapest Airport vezérigazgatója elmondta: „A jelenlegi kritikus időszakban különösen fontos számunkra hogy felelős vállalatként cselekedjünk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a helyzetet csak összefogással, közös erővel vészelhetjük át, a járványhelyzet kezelése extraerőfeszítéseket kíván mindannyiunktól. Ezért természetes számunkra, hogy segítséget nyújtsunk azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

www.bud.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BUD

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: