Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Budapest Airport felkészülten várta az első decemberi havazást

2019.12.02

Forrás: Budapest Airport, Hírek
A HungaroControltól beérkező időjárás előrejelzésnek megfelelően a repülőtéren teljes hóeltakarítási készültséget rendeltek el december 1. éjszakára, valamint december 2. nappalra.


A hajnali óráktól a havazás ónos esőre váltott és a délelőtti órákig kitartott, bár a csapadék intenzitása a vártnál kisebb volt. A Budapest Airport havas szolgálata mindvégig repülőgépek fogadására és indítására alkalmas állapotban tartotta a repülőtér futópályáit és gurulóútjait, valamint gondoskodott a kiszolgáláshoz szükséges előterek takarításáról is.

A reggeli és délelőtti órákban a járatok kiszolgálása lelassult, a földi kiszolgálási feladatokban jelentős fennakadások tapasztalhatók. A Budapest Airport a továbbiakban is folyamatosan figyeli az időjárás előrejelzéseket, és saját felületein rendszeres tájékoztatást ad a várható indulási és érkezési időkről. A Budapest Airport arra kéri az utasokat, hogy kísérjék figyelemmel a repülőtér járatinformációs felületeit, szükség esetén pedig vegyék fel a kapcsolatot a légitársasággal.

A repülőtér szakemberei jelenleg is teljes kapacitással dolgoznak a betonburkolatok tisztán tartásán és a lefagyások megelőzésén annak érdekében, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren továbbra is a legnagyobb biztonságban tudjanak indulni és érkezni a járatok.

www.bud.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BUD

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: