Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

*Kontinenseken keresztül* – fotókiállítás nyílt a repülőtéren

2019.04.15

Forrás: Budapest Airport, Hírek
„Kontinenseken keresztül” címmel nyílt új fotókiállítás a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér BUD galériájában. A Budapestről elérhető izgalmas desztinációkat bemutató kiállítás augusztus végéig várja az érdeklődőket.


Sanghaj, Manchester, Torontó és Nantes elevenedik meg a most nyílt fotókiállításon a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2. Terminálján. A kiállított képeket pályázat útján választotta ki a Budapest Airport, így a magyar fővárosból elérhető úticélokat „első kézből”, az utazók szemszögéből ismerhetik meg a látogatók.

Sanghajba idén június 7-től közvetlen járat közlekedik Budapestről, a China Eastern leányvállalata, a Shanghai Airlines jóvoltából. A kínai nagyvárosba heti három alkalommal indít járatokat a légitársaság, a legkorszerűbb Boeing 787-9 Dreamliner típusú repülőgépekkel.

Manchester több légitársaság járatával is elérhető a magyar fővárosból: az easyJet, a Ryanair és a Jet2.com is átszállás nélkül repíti az utasokat a Vörös ördögök (Manchester United) focistáinak városába. Manchester és környéke ma London után a legfontosabb gazdasági és szolgáltatóközpont Angliában, ahol mintegy 3,2 millió ember él.

A nyári menetrendi időszakra ismét visszatér az Air Canada Rouge torontói járata, amely június közepétől naponta közlekedik. A kanadai nagyvárosból nemcsak az észak-amerikai ország más nagyvárosai, hanem az Egyesült Államok és a karibi térség országai is elérhetővé válnak átszállással.

Újdonság az idei menetrendben Nantes városa, ahová a Transavia France repülőgépeivel lehet eljutni nyáron heti két alkalommal. A Loire folyó mentén fekvő történelmi város mindössze 50 kilométerre található az Atlanti-óceántól és a Bretagne-félszigettől délre helyezkedik el, amelyhez egyébként ezernyi szállal kötődött az évszázadok során.

Az útvonalakat bemutató fotókiállítás augusztus végéig tekinthető meg a repülőtér érkezési szintjén, a 2A és 2B terminált összekötő folyosón.

www.bud.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BUD

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: