Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Idén is versenybe szállnak a Volkswagen modellek az „Év haszonjárműve” címért

2018.08.02

Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Haszonjárművek Sajtóközlemény
A Camion Truck&Bus szaklap idén is meghirdeti az "Év haszonjárműve" versenyt, melyen tavaly a Volkswagen Haszonjárművek márka Volkswagen Caddy modellje nyerte el a legjobb haszonjárműnek járó díjat a 2,5 tonna alatti kategóriában.


A 23. alkalommal sorra kerülő díjazásra augusztusban indul a szavazás.

A 2018-as megmérettetésre ezúttal 4 kiváló Volkswagen haszonjármű modell pályázik, a a Volkswagen Caddy dobozos 2.0 TDI DSG 4Motion, a 2017–ben nemzetközi Van of the Year díjjal kitüntetett   Volkswagen Crafter 35 HT 2.0 TDI  DSG 4Motion, a Volkswagen  Multivan PanAmericana 2.0TDI  DSG 4Motion modellje és a Volkswagen Amarok Aventura V6 3.0 TDI 4Motion limitált szériás modelljével száll versenybe. Ha a Camion & Trucks magazin olvasóinak tetszését elnyerik a népszerű Volkswagen haszonjárművek, akkor remélhetőleg idén is győztest avathat valamelyik kategóriában a haszonjármű márka.

A Volkswagen márkáról – Valóra váltjuk a jövőt
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2017-ben 6,23 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte mintegy 198 ezer, több mint 7700 tagú kereskedelmi hálózata pedig 74 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

www.vwh.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Volkswagen ; Munkagép, haszongép

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: