Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Scania tűzoltó autók álltak szolgálatba a Prágai várban

2017.10.17

Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A minőség, a személyre szabott szolgáltatások és a modern technológia voltak a döntő tényező, amikor kiválasztották a két Scania P 480-as tűzoltó járművet.


A tűzoltóság és a mentők már hosszú idő óta használ megbízható Scaniákat. A legutóbbi város Prága, mely szolgálatba állított két P 480-as járművet kastélyának védelme érdekében.

Különösen értékeljük a Scania-minőséget, mely a hosszú élettartamot és a problémamentes működést garantálja, valamint az igényeinkhez igazodó kiemelkedő szolgáltatásokat” – mondja Jan Schreiner, a Prágai vár tűzoltóságának parancsnokhelyettese. „A hangsúlyos járműkonstrukció mellett ki kell emelnem a modern technológiát, valamint a biztonsági elemeket, többek között az ESP-t (Electronic Stability Program) és a tágas legénységi fülkét. Azt is láthatjuk, hogy az alváz milyen gondosan van előkészítve, és hogy a felépítménnyel együtt rendkívül funkcionális és kompakt összeállítást kapunk.

Coldcut Cobra technológia
A könnyű P-sorozatú járműveket manőverezhetőségre, gazdaságosságra és nagy sebességre tervezték. A leszállított kamionok állítható légrugós felfüggesztéssel rendelkeznek, és Coldcut Cobra C 360 Kit elnevezésű tűzoltó technikával vannak felszerelve, mely gyorsan áthatol minden ismert építőanyagon.

A Prágai vár a leglátogatottabb épület Csehországban, ezért óriási hangsúlyt fektetnek a biztonságra. Nagyra értékelem, hogy a vár tűzoltósága a mi járműveinket választotta, megerősítve ezzel is az általunk nyújtott minőséget” – mondja Petr Smola, a Scania Csehország és Szlovákia speciális járművek részlegének menedzsere.

A Scaniáról
A Scania világszinten is élenjáróként szállítási megoldásokat nyújt. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt vezető szerepet játszunk a fenntartható szállítási rendszerekre való átállásban. A 2016-os évben 73.100 tehergépkocsit, 8300 autóbuszt, valamint 7800 ipari és hajómotort adtunk át ügyfeleinknek. Nettó értékesítési árbevételünk megközelítette a 104 milliárd svéd koronát, amelynek mintegy 20 százaléka a szolgáltatásokhoz köthető. Az 1891-ben alapított Scania ma már több mint 100 országban tevékenykedik, és körülbelül 46.000 főt foglalkoztat. A kutatás és fejlesztés központja Svédországban található, amelynek Brazíliában és Indiában is működnek ágazatai. A gyártás Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában folyik, míg helyi gyártóközpontok működnek Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a Volkswagen Truck & Bus GmbH része.
Bővebb tájékoztatás a www.scania.hu weboldalon található.


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: