Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az új generációs tehergépkocsi-család: a Scania bemutatja az Apple CarPlay technikát

2017.04.06

Forrás: Scania, Hírek
¤ Az iPhone telefonok társíthatók a Scania tehergépkocsik információs és szórakoztató rendszerével
¤ Könnyű összekapcsolhatóság, gördülékenyen tükrözi az Apple készülékek képernyőjének tartalmát


¤ Siri asszisztensen keresztül hangvezérlést is lehetővé tesz
¤ Könnyű hozzáférés alkalmazásokhoz és más funkciókhoz, mint például telefonáláshoz, zenékhez, üzenetekhez és térképekhez
¤ A telefonálástól a navigálásig minden anélkül használható, hogy a járművezetőnek le kellene vennie a tekintetét az útról

A Scania bemutatja az Apple CarPlay technikát az új generációs tehergépkocsik információs és szórakoztató rendszeréhez, intelligens, biztonságos és problémamentes hozzáférést biztosítva az iPhone telefonok összes funkciójához a készülékek képernyőtartalmának gördülékeny tükrözésével. A Scania az iparágon belül az elsők között kínálja az Apple CarPlay technikát nehéz-tehergépkocsikban.

A Scania információs és szórakoztató rendszere együttműködik majd az Apple CarPlay technikával, ami az iPhone telefonok vezetés közbeni intelligensebb, biztonságosabb használatát teszi lehetővé” – mondta Björn Fahlström, a Scania Trucks termékmenedzsmenttel foglalkozó alelnöke. „Az Apple CarPlay támogatását 2017. júniusban vezetjük be, és a korábbi készülékek is frissíthetők, amennyiben alkalmasak hangfelismerésre. Ennek a funkciónak a bevezetésével még nagyobb kényelmet és biztonságot nyújtunk majd a járművezetőknek. A kormánykerék mögött nagyon sok időt töltő tehergépkocsi-vezetők igen nagyra értékelnek mindent, amely könnyebbé, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi út közben az életüket.

Az Apple CarPlay technika azoknak az ügyfeleknek lesz elérhető, akik járművében 7 colos érintőképernyővel (AUS4) és hangvezérléssel (Voice Control Option) ellátott Scania információs és szórakoztató rendszer (Scania Infotain­ment System) található. Az iOS 7 vagy ennél nagyobb verziószámú operációs rendszerrel működő Apple készülékek USB-kábelen keresztül csatlakoztathatók a Scania információs és szórakoztató rendszerhez.

Ez egy újabb példája annak, hogy a Scania folyamatosan új, gördülékeny szolgáltatásokat és funkciókat kínál az új generációs tehergépkocsikhoz” – mondta Fahlström. „Az Apple CarPlay az iparág vezető technológiája, amelyet a közeljövőben több teherautónkhoz is kínálunk majd.

www.scania.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: