Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A repülőtéren nyílt az 5. Dorko üzlet!

2017.03.07

Forrás: Budapest Airport, Hírek
Budapest, 2017. március 7. Az egyik legtrendibb hazai cipőmárka, a Dorko nyitott üzletet a Liszt Ferenc repülőtér 2A Terminálján és került be ezzel a legjobb hazai és nemzetközi termékeket kínáló előkelő piacra.


A Dorko márka fejlődése igazi sikertörténet, ugyanis viszonylag rövid idő alatt vívott ki magának erős jelenlétet a hazai piacon. Magyar művészekkel együttműködésben egyedi textil és trendi cipő kollekciókat dobott piacra, melyek az ország számos pontján széles körben elérhetők. A repülőtéri márkabolt megnyitása után immáron nemzetközi környezetben is versenyez és képviseli a legjobb hazai márkákat.

A 2A Terminál tranzit területe, ahol évente 7-8 millió utas halad át, kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy egy hazai termék nevet szerezzen a külföldi utasok körében is. Ezért a márka kizárólag a repülőtéri üzletben elérhető Dorko Hungary kollekcióval mutatkozik be az utazóközönségnek.

A Dorko azokat az embereket szólítja meg, akik tudnak azonosulni a legkülönfélébb művészeti ágakkal - legyen az akár a fotózás, a festészet vagy a zene - és ezt az öltözködésükkel is ki merik fejezni.

A 2017 tavaszi/nyári kollekció fő fazonja, a DRK ’81 alkotása során a magyar tervezők a Dorogi Gumigyár gyökereiig nyúltak vissza. A dorogi, azaz "dorgo", melyet a szleng később csak dorkóként emlegetett, az 1920-as években gyártott vászon teremcipő, innen ered a márkanév is. A DRK ’81 a „dorkó” fazonjához hű, minőségi változtatásokkal megérett az új generáció meghódítására.

Dorko üzletekkel országszerte egyre több helyen lehet találkozni, a Dorko Ferihegy megnyitása után márciusban elsőként a keleti megyeszékhelyeken, áprilisban a fővárosban illetve Dél-Magyarországon nyit újabb üzleteket a márka.

www.dorko.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BUD

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: