Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Már rendelhető az új Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE

2023.06.05

Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóközlemény
• Az eladási ár a Limuzin esetében 45.743.000 forintnál*1, a T-Modell tekintetében 46.001.000 forintnál kezdődik.
• Nagyteljesítményű hibrid modell Formula 1™-es technológiával


•  Gazdag alapfelszereltség teljes mértékben adaptív AMG Performance 4MATIC+ összkerékhajtással és aktív hátsótengely-kormányzással 
•  Exkluzív „F1 Edition” kiadás, amely csak egyetlen éven át elérhető.

45.743.000 forintos*1 bruttó listaáron rendelhető az új Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE (súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 6,9 l/100 km; súlyozott, kombinált CO2-kibocsátás: 156 g/km; súlyozott, kombinált áramfogyasztás: 11,7 kWh/100 km)*2 Limuzin változata. A T-Modell alapára 46.001.000 forint*1. A Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE a motorsport legmodernebb technológiáit hozza el a közutakra a Formula 1™-ben szerzett tudás révén. A hibrid hajtáslánc az AMG 2,0 literes turbómotorját egyesíti egy elektromos hajtómodullal (EDU) a hátsó tengelyen, kimondottan érzelemdús vezetési élmény érdekében. A kombinált rendszerteljesítmény 500 kW (680 lóerő), a kombinált maximális rendszernyomaték 1020 Nm. A kiválasztott menetprogramtól függően az elektromotor a helyzetnek megfelelően növeli a teljesítményt és a nyomatékot a kényelmes vagy teljesítményorientált vezetési élmény érdekében. A kizárólag elektromos üzemmód is lehetséges. Az elektromos hajtáslánc és a 400 V-os nagy teljesítményű akkumulátor az AMG exkluzív, saját fejlesztése.

Az alapfelszereltség magában foglalja a teljes mértékben adaptív AMG Performance 4MATIC+ összkerékhajtást Drift üzemmóddal, az aktív hátsótengely-kormányzást és a nyolc AMG menetprogramot. Emellett széria a 20 colos AMG könnyűfém keréktárcsa tengelyenként eltérő méretű gumiabroncsokkal, az MBUX infotainment rendszer AMG-specifikus funkciókkal és kijelző stílusokkal, valamint az AMG Performance kormánykerék AMG kormánygombokkal.

Egyedi extrafelszereltségek széles választéka
A megrendelhető felszereltségek és számos opció széleskörű személyre szabhatóságot kínál a különböző vevői elvárásoknak megfelelően. Az alábbiakban csak néhány a számos extrafelszereltségből:
•  AMG külső karbon csomag I: 1.460.500 forint
•  AMG külső karbon csomag II: 866.140 forint
•  AMG aerodinamikai csomag: 866.140 forint 
•  AMG külső Night csomag: 469.900 forint
•  AMG Night csomag II: 271.780 forint 
•  AMG Performance Advanced üléscsomag: 1.064.260 forint 
•  AMG Performance High-End üléscsomag: 2.296.160 forint 
•  AMG Real Performance Sound: 271.780 forint 
___
*1  Magyarországi ár, 27 százalékos áfával.
*2  A dokumentumban szereplő minden érték az EU 2017/1153 2/3-as számú szabályzatában előírt ciklus szerint mért „WLTP CO₂-értékek”. Az üzemanyag-fogyasztási adatok ezek alapján számított értékek. Az elektromos áramfogyasztás meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történik.

Exkluzív modell, amely szorosan kapcsolódik a motorsporthoz
Az „F1 Edition” exkluzív felszereltség mindössze egy éven át lesz elérhető a Limuzin és a T-Modell változatokhoz. A 7.325.360 forintos csomag számos extra felszereltséget kombinál a motorsport által inspirált exkluzív megjelenéssel. Feltűnő megkülönböztető jegye a MANUFAKTUR alpin-szürke uni fényezés. Ezt a jármű oldalfalain az AMG logóból és a szürkéből feketéig tartó színátmenetből álló fóliázással kombinálják. Az oldalsó részeken, valamint az első és a hátsó lökhárítókon a piros díszítővonal további színfoltot adnak. A 20 colos AMG 5-duplaküllős, kovácsolt könnyűfém keréktárcsák mattfekete fényezést kapnak. A piros felni peremek a Mercedes-AMG hivatalos FIA F1 Medical Car keréktárcsáinak színvilágát követik.

Az AMG aerodinamikai csomag nagy sebességnél javítja a kezelhetőséget. Az aerodinamikai elemek közé tartozik a nagyobb méretű első légterelő-ajak, az újratervezett hosszanti keresztpanelek, valamint a diffúzor kiegészítés. A csomagtartó légterelője a limuzin modell számára van fenntartva. Az AMG Night csomag I és II szintén fokozza az „F1 Edition” motorsport ihlette megjelenést.

A belső teret a fekete és a piros kontrasztja jellemzi. Az AMG Performance ülések kárpitozása fekete színű exkluzív nappabőr, piros kontrasztvarrással és dombornyomott AMG emblémákkal az első fejtámláknál. Mindezt piros színű biztonsági övek és vörös cérnával díszített AMG szénszálas díszítőelemek kísérik. Az AMG Performance kormánykerék nappabőr/MICROCUT mikroszálas anyagból, piros felvarrással, valamint az AMG küszöblécek pirosan megvilágított „AMG” felirattal szintén az „F1 Edition” színvilágát követik.

www.mercedes-benz.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Mercedes ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: