Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Ez történt az üzleti ingatlanok világában ebben a hónapban: Megválasztották az AmCham új bizottsági elnökét

2022.12.30

Forrás: FleishmanHillard Café Kft., ICON Real Estate Management Kft. Ingatlanpiaci Hőmérő
Kákosy Zsoltot, az ICON property management területért felelős igazgatóját választotta meg elnökének az AmCham Hungary Munka- és Létesítménygazdálkodási Bizottsága.


Az ICON senior managerének megbízatása 2023. január 1-jén kezdődik, Zsolt Kákosy MBA MRICS nyertes pályázatában elsősorban az ESG szempontok fontoságát emelte ki. „Ma már elképzelhetetlen ingatlanbefektetés vagy üzemeltetés az ESG szempontok figyelembevétele nélkül, ezért a bizottság munkájának is ezekre a témákra kell fókuszálnia. Megkerülhetetlen terület továbbá az ingatlanpiacon a fenntarthatóság mellett a digitalizáció, vagyis az adatvezérelt működés, az adatok gyűjtése és felhasználása, továbbá az adaton alapuló optimalizációs lehetőségek kiaknázása” – mondta Kákosy Zsolt a kinevezése kapcsán, egyben megköszönte a bizottság korábbi elnökének, Tünde Kirschnernek (Kraft-FM) az elmúlt négyéves elnöki munkáját.

Bővebben: 
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7008805417258528768/   


NEWS ; Ipari hírek ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: