Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Trans-Sped-Schaeffler fejlesztés Debrecenben

2022.11.23

Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
A Trans-Sped stratégiai partnerével, a Schaefflerrel közösen vágott bele egy fejlesztésbe Debrecenben!


A megoldandó feladat egy napi szintű, a gyár és a raktár közti, korábban dízel meghajtású szállítás elektromosra való leváltása volt, városi környezetben. A két vállalat az Electromega cég fejlesztésével indult el, melyben gyári dízel vontatókat alakítanak át és szerelnek fel elektromos hajtáslánccal, kifejezetten a városi és ipari alkalmazásra.

Az elektromossá alakított jármű a napokban került bemutatásra, már a tesztüzeme zajlik. Az új környezetkímélő vontató bevezetésével nemcsak a károsanyag-kibocsátás, hanem a szállítás okozta környezeti terhelés is csökken. Ennek előnyeit nemcsak a szerződő felek, hanem Debrecen város lakossága is élvezni fogja.

www.schaeffler.hu     


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Schaeffler

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: