Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Lidl lett 2022 Legvonzóbb Munkahelye

2022.11.14

Forrás: Lidl Hírek
Átadták a PwC 2022 Legvonzóbb Munkahelye Díjakat, melyen a Lidl Magyarország győzedelmeskedett a kiskereskedelmi kategóriában, így immáron második alkalommal került a dobogó legfelső fokára.


A PwC Magyarország közel 25.000 fő megkérdezésével idén hatodik alkalommal mérte fel a hazai munkahelyválasztási preferenciákat, munkaerőpiaci igényeket. Online felmérés keretében arra voltak kíváncsiak, hogy a 16 évnél idősebb diákok, hallgatók, illetve munkavállalók számára milyen tényezők és juttatások meghatározóak, milyen elvárásokat fogalmaznak meg a munkaadókkal szemben, valamint melyek azok a hazai munkáltatói márkák, melyek a leginkább vonzóak számukra. A kutatásban részt vett válaszadók értékelése alapján a PwC összesen 10 iparági és egy összesített kategóriában hirdette ki 2022 Legvonzóbb Munkahelye Díjakat, melyen a Lidl Magyarország a kiskereskedelem kategória első helyezettje lett.

www.lidl.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; - Lidl ; FMCG, kereskedelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: